“Велико љетно РАЧУНање”

Наградна игра “Велико љетно РАЧУНање” је дошла до велике завршнице. Сви купци домаћег трговачког ланца Тропиц и мојМаркет, љубитељи Нектар пива, који су у претходна два мјесеца учествовали у наградној игри и вриједно убацивали своје рачуне у означене кутије могу се надати некој од главних награда.

Република Српска 06.07.2018 | 18:27
“Велико љетно РАЧУНање”
Финално извлачење главних награда, иПхоне X, Пеугеот скутер и Волксwаген Поло заказано је за суботу, 7. јула у Тропиц центру Бања Лука са почетком у 12.00х.

“Купци су још једном потврдили оданост омиљеном пивском бренду Нектар пиву, али и трговачком ланцу Тропиц и мојМаркет, тако да смо одлучили да осим извлачења сјајних главних награда посјетиоцима Тропиц центра припремимо и додатна изненађења.

За ову прилику припремили смо игру “Коло среће” и велики број сигурних утјешних награда, како бисмо купце наградили за вјерност. Наградни фонд ове игре укључује поклон бонове за куповину у Тропиц и мојМаркет трговинама, пакете Нектар пива, брендиране Нектар мајице као и бројне друге награде”, изјавила је Милка Станивуковић, ПР менаџер Бањалучке пиваре.



У игри “Коло среће” могу учествовати сви купци који на свом рачуну буду имали 5КМ или више, купљеног омиљеног Нектар пива. Наградна игра “Велико љетно РАЧУНање” трајала је од 01. маја до 26. јуна, а најсрећнији купци Тропиц и мојМаркет трговина освојили су и 840 вриједних награда које су додијељене током трајања наградне игре.

„Дошли смо до великог финала у којем ће најсрећнији од наших купаца постати власници једне од три вриједне награде. И овај пут купци су показали да препознају квалитет и то, у овом случају, два домаћа бренда,“ истакла је Александра Марковић, портпарол домаћег трговачког ланца Тропиц и мојМаркет.

(БН) 

Коментари / 0

Оставите коментар