Лепир: Давид није мучен нити отет

Желимир Лепир, главни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука први пут након покретања истраге у јавности говорио је о случају смрти младог Бањалучанина Давида Драгичевића.

Република Српска 05.07.2018 | 21:42
Лепир: Давид није мучен нити отет
Он је у "АТВ Специјалу" говорио о свједоку који се појавио и довео до класификовања страдања Давида Драгичевића као убиство.

"Можда је несмотрено то на скупштини презентовано, а ми смо дали саопштење свим медијима гдје то није спомињано. У наредби се морао споменути одређени свједок јер суд тражи да ми презентујемо на основу чега тражимо од њих да стоји основана сумња да би могли добити наредбу. То је можда несмотрено пред скупштином презентирано. То је свједок који је нешто чуо и то повезујемо са другим доказима тако да смо нашли елементе основа сумње да то провјеравамо", појашњава Лепир.

Ради се о свједоку који је у ноћи убиства Драгичевића чуо свађу, али није видио ко су били актери.

"Тај свједок је само нешто чуо. Свађу, пресију, галаму, пад у воду је чуо. Није никог препознао односно видио, није излазио, препао се и ми смо тек у задње вријеме дошли до тог податка који са неким другим доказима које не могу откривати, даје нам елементе да извучемо закључак о тој основи сумње као најнижем степену вјероватноће да је начин настанка, те смрти односно доспјећа у рјечицу, да је било или бјежање од покојног Драгичевића па је пао у рјечицу или је гурнут од некога јер располажемо информацијама да су ту била три до четири учесника", каже Лепир за "АТВ".

Лепир каже да је необично да у току истраге прима толико упита, јер је како каже "истрага ЈЕ тајна и тужилац не треба откривати детаље који ће угрозити истрагу".

"Истрага је тајна. Неуобичајно је да ми у истрази имамо упите сваки дан, да откривамо тајне. У тогу истраге можемо рећи оне ствари које поступајући тужилац процијени да неће угрозити или довести у сумњу или пореметити истрагу. Има ствари које за сада не можемо да откривамо јер сад предузимамо појединачне истражне радње код овога дијела гдје смо дефинисали у изреци наредби о спровођењу истраге а то је догађај на локацији коју сам ја описао, односно поступајући тужилац", рекао је Лепир.

Он каже да је у тијелу пронађен алкохол и да се прва анализа поклапа са анализом из Загреба.

"Доктор Каран који је извришио обдукцију да ли има алкохола у крви и мокраћи и те количине које је он утврдио поклапају се са Загребом у потпуности, изузев што није нађено присуство дроге. Количина алкохола која је нађена у крви и урину поклапа се са статусом да је дјечак био у средње пијаном стању", рекао је Лепир.

То што анализа из Загреба није показала присуство дроге у организму Давида Драгичевића, Лепир овако објашњава:

"Каран је урадио и тај дио анализе, међутим, тај апарат, ми смо провјеравали послије, је само прелиминарни и није поуздан, може да да податак да ли случајно има или нема, без количине. И одмах смо видјели да он није вриједан и он је рекао 'ја сам то покушао' и због тога смо доставили Загребу који је то урадио. А што се тиче алкохола, он је подударан", објашњава Лепир.

На питање зашто се толико чекало на налаз из Загреба, Лепир каже да то није до Тужилаштва, те да је разлог "виша сила".

"Многи приговарају, а не знају о чему се ради. Ја сам послао поступајућег тужиоца и мог замјеника да лично однесу у Загреб у Завод за судску медицину и документацију да уреде и са директором сам договорио да то ураде за седам дана. Када је прошло седам дана, директор зове, извињава се и каже сви моји најбољи стручњаци су отишли на конгрес негдје на море двије седмице неће доћи. Ја сам се ухватио за главу, ништа нисам могао урадити и због тога се то продужило и док је налаз дошао ми смо за два дана све урадили. Нисам ја крив, то је виша сила", рекао је Лепир који каже да то никад није рекао у јавности али да је ти чињеница и да не бјежи од ње.

Он тврди да Давид није отет, мучен и злостављан и појашњава како је дошло до смрти.

"Ја тврдим, да смо поуздано утврдили, да дјечак није отет, није заробољен, није везан, није мучен, није злостављан. Та тврдња темељи се на исказу вјештака медицинске струке. Нема трагова везивања. Никаквих трагова злостављања, силовања, везивања и на крају кључни доказ који говори да није отет, је тврдња вјештака да су повреде од пада настале непосредно прије утопљења. То елиминише могућност да је дјечак био заробљен и био на неком другом мјесту. Ми смо потпуно сигурно утврдили да дјечак није тучен од групе од 15 људи, што дио јавности на улици прича, са летвама и шипкама, а он има лаке тјелесне повреде на предњем дијелу, а ниједне повреде на леђном дијелу нема. Ниједног прелома нема. Ниједан му зуб не фали", каже Лепир. 

Каже да су провјерили и тврдње да је била масовна туча и да и ту нису пронашли никакве докаже који би потврдили ту тврдњу.

"Ми смо провјеравали тврдње да је била масовна туча између Металске школе и Раиффаисен банке. Ја сам лично ишао код директора банке, изузели смо камере, саслушали неке свједоке који су тврдили да није било ништа, нема пријаве за то. У путањи кретања покојног Драгичевића утврдили смо од једне жене када је то отприлике било. Видјели смо да је послије улазио у једну кафану гдје су га три конобара познавала и ниједне повреде на њему није било, значи прије тога никакве туче није било", истиче он.

Он је нагласио да је Тужилаштво свој посао радило професионално, те да нема никаквог интереса да нешто крије.

"Каквог ја интереса имам, или моји тужиоци да нешто заташкавамо. То ми не пада на памет. Ми смо професионално и стручно радили", рекао је Лепир у "АТВ Специјалу".

На констатацију водитеља да је ово "незапамћен случај у РС" и питање, зашто је до тога дошло, Лепир је навео да је могуће да је то због предизборне кампање, али и да је грешка била у томе што је конференција за новинаре послије проналаска тијела Давида Драгичевића, без тужиоца, била грешка.

"Знате да је предизборна кампања. Конференција без присуства тужиоца је била грешка коју смо санирали. Уплела се политика и то је грешка... Ми смо све доказе појединачно радили поново", рекао је између осталог Лепир за "АТВ".

На питање зашто се чекало толико дуго (од 28. јуна) да се одлука о спровођењу истраге објави, Лепир одговара:

"Ми смо тужилачку одлуку о отварању донијели 28. јуна и одмах смо прослиједили Суду. Трећи дан смо прослиједили и позвали овлаштена лица, одржали састанак и предали им".

Он је додао да није "калкулисао" са доношењем одлуке.

"Видите зашто нисам калкулисао. То сама чињеница говори, зато што смо донијели наредбу о спровођењу истраге прије Скупштине о Извјештају Анкетног одбора. И Бореновић и Чавић су дошли на прекиду Скупштине код мене у канцеларију и питали и ја сам им рекао да смо издали Наребу. Да сам хтио калкулисати онда бих чекао одлуку Скупштине о Извјештају Анкетног одбора. То говори да смо коректно и поштено радили", рекао је Лепир.

Он је рекао да у Тужилаштву нису тражили налазе Анкетног одбора зато што, како истиче, искази пред Анкетним нису компетентни.

"Они су могли да испитају нас и да провјере начин рада, а да се упуштају у истрагу и да траже и предлажу квалификацију, то је мимо свих правила и надлежности, јер они нису стручни за то. Друго, они су испитивали људе из полиције и Тужилаштва које ми знамо и знамо шта су радили, према томе није ни било потребно то. Истина, мени је Бореновић рекао да имају извјештај на 300 страна, ја не знам шта је писао на 300 страница", рекао је Лепир.

Лепир је рекао да није тачно да се да се квалификација поклопила с оном о којој су говорили у Анкетном одбору.

"То није тачно. У овом случају имамо само двије могућности, или је задес или је убиство. Задес значи – сам пао, а опозиција прихвата тезу са улице да је убиство било на такав начин да је заробљен, претучен, злостављан, силован и бачен. То је разлика, ми смо дефинисали убиство у наредби ос провођењу истраге како се десило. Свађа – пресија и алтернатива. Да је највероватније бјежао јер се бојао или га је неко гурнуо. То је разлика од оне квалификације. Оно је квалификовано као тешко убиство, а ово убиство и начин извршења", рекао је Лепир.

(НН/АТВ)

Коментари / 143

Оставите коментар
Name

Зика.

05.07.2018 19:55

Народе РС-е цујете ли ви овога муљатора како измисља мебулозе, овакав се неце задуго родити срам га било земље по којој гази. Засто смо се борили и изборили змо се да понама писа ко код стигне од владајуцих институција. Велика залост и туга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

05.07.2018 20:17

Лептиру срам те било.

Name

ДИКТАТОРИ

05.07.2018 20:22

Лепир корумпирани вампир зомби Оцито да у судству и полицији главну ријец води Додик. Јел ви Срби стварно волите диктаторе, Балкански простор Српска и Србија Додик Вуциц СТРАХО ВЛАДА, АЛАЛ ВАМ ВЕРА СРБИ

Name

Михајло

05.07.2018 20:29

Срамота да не мозе бити веца. е мој лептиру бруко.

Name

Романија

05.07.2018 20:30

Запетљали се тужиоци и МУП у властите лажи.Много пута су нас слагали,нису нормални ако мисле да ћемо им сад вјеровати.Покушавају да се "оперу" полуистинама.

Name

Маринко

05.07.2018 20:34

Лептиру знас ли ти ста прицас, треба да се стиде твоји потомци. Брука.

Name

Кики

05.07.2018 20:49

Ако је сад овај свједок, цуо гласове 3 до 4 цовјека, укљуцујуци и Давида а није их видио ...како зна да је то глас БАС од Давида глас ...ако их није видио??? Мало ми је та теорија у најмању руку цудна. Ја ако сам цуо 3-4 гласа а нисам их видио..ја не би никад гарантовао као Лепир да је то укљуцујуци и Давидов глас и да их ије било 3 до 4...глупост xxxл ..па могло их је бити 18 а да нису прицали..климава теорија.

Name

@#@

05.07.2018 20:51

Срам те било Лепиру. Имаш ли дјецу. Устај народе док још није касно. Данас Давид а сутра ко зна чије дијете!!!!! ЗАШТИТИМО ДЈЕЦУ !!!!!

Name

ПРИЦА БАЈКЕ

05.07.2018 21:13

Нема повреда, ни један зуб... Како овог није срамота, сједе главе и браде, а лазе. Тек сада је јасно да се истина не сме сазнати. Опет прица пуна небулоза. Ко овога овако јадног дрзи у тузиластву. Реценице не зна саставит... Какав тузилац, таква одлука...

Name

Срамота

05.07.2018 21:26

лепире сто се неманес посла којег незнас радити јој се теби самодок истина додје,а брзоце лазове један срам те било.

Name

Бл

05.07.2018 23:15

Хахахаах кара лепир а,уси заврце. А ста сте контали да це млатити и приxати као пјанац Давор?

Name

ЖИКА Ж

06.07.2018 05:12

ЛЕПИРУ СТИДИ СЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ ПРАВНИКА. ДОДИК ТЕ ЈЕ НАБИО НА ОНУ СТВАР И РАДИ СА ВАМА ШТО ХОЋЕ.

Name

криминалци на целу РС

06.07.2018 05:22

"Не виде се трагови везања руку", знаци није отет и муцен? Ово је комплетан идиот! Само Лепиру немас доказа за своје лази--

Name

Сале

06.07.2018 05:43

Када се медијски и свакодневно врши притисак да је убиство извршено мучки, планирано, да је силован онда је тешко тим људима прихватити истину ако је другачија од њиховог увјерења. Нека кажу народу ако знају (као што кажу) име убица, пусте своје снимке и ко су особе које су се хтјеле нагодити и нека се те особе процесуирају и сви задовољни. Овдје се изгледа сви играју са убиство младића.

Name

Мрко

06.07.2018 06:34

Не фали му ни један зуб а објављена фотографија на коме му је избијена скоро цијела вилица.Стврно смијесно...

Name

Нинџа за Бл

06.07.2018 06:56

Карајте ти и Лептир заједно, имам фарму коза,алпске,тамно црвене,младе а јарца немам,па ево прилике за вас двојицу.Само се бринем какве це потомке ојарити,хоће ли бити како треба,да не буду клемпави и глупи као ти и Лептир!

Name

Ре

06.07.2018 07:09

Просла су времена кад сте ви из сзп наредјивали судству и тузиласву и слусали сто вама одговара.

Name

Ре

06.07.2018 07:14

А Јесу ови навалили привате КО да све знате нападате цовјека без икакви доказе Али вама није циљ истина него нападат институција РС стид вас било готови сзп.

Name

М

06.07.2018 07:34

“ДИКТАТОРИ” не лупај глупости. Ни у осталим банана државицама ( еx југа ) не Цватају руже... већ као сто си споменуо диктатори разних профила.

Name

Ја као грдјанин

06.07.2018 07:48

Казем јадан ти је овакав судија који само ту седи да прима плату,а несмије ни једну олуку донијети самостално сто неце питати додика,цак ни отици пискити без његове дозволе.И тако редом све иституције су један цовек који се пита.

Name

Xxy

06.07.2018 08:01

Јел то Лепир хоце да казе да су Давида толико љубили да су му главу удубили. Смјеси вам се свима дугогодисња робија олоси ухљебљени!

Name

Правда за Давида

06.07.2018 11:14

А овај се упетљао ко пиле у куцину..."НИСАМ ЈА КРИВ...НИСАМ ЈА КРИВ"А мозда и изадје са другим излагањем када буде погледао емисију па када види које је небулозе говорио..и колико лазе....Фуј Лепиру срам да те буде ..стиди се свог изгледа..срам да те буде од твоје фамилије... фуј...фуј..

Name

АТВ

05.07.2018 19:55

ИЗВЈЕШТАЈИ СА АТВ НИСУ ВАЛИДНИ ЗА НАРОДНЕ МАСЕ.ОПЕТ РЕЖИМСКИ НАСТУП

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

05.07.2018 21:06

Каран нема лиценцу ...апарат за дрогу није био бас несто уреду..словенац видио Давида са високом стопом сигурности од 70 %...оних других 30 % словенац типује на Елвис Прислија..ма дај..комедија.

Name

Скептик

06.07.2018 06:26

Кажу да и одијело одаје човјека. Рецимо, људи са црним или плавим одијелима су самостални, неовисни у свом послу и у доношењу својих одлука. Људи које носе БРАОН одијела су СЛУГЕ и спроводе нечијје одлуке тј. нису самостални у доношењу својих одлука. Видите одијело ЛЕПТИРА, све је јасно.

Name

РЕ ЗЕРО

06.07.2018 06:37

Словенац из Цетиња који је идентификовао Давида са снимка тврди да није истина да је са 80% вјероватноће утврдио да је то Давид као што тврде Лукач и Лептир.Он је демантовао ту вијест наводећи да дотични са снимка одговара по висини и броју ципела, ништа више.

Name

Ре

06.07.2018 06:37

Све је јасно....убијају, отимају, краду, лажу и никад не одговарају...а ми ћутимо...ваљда су мајке радјале јунаке...

Name

НАСТАВАК

06.07.2018 09:00

ДОСТА ТЕОРИЈА ЗАВЈЕРЕ, ПРОТЕСТИ ЗА СМЈЕНУ ЛЕПИРА ХИТНО. У ЊЕМУ СЕ КРИЈУ СВЕ ТАЈНЕ СРАМ ТЕ БИЛО. ТРЕБА НАМ ИСТИНА А НА ЧИЈОЈ ЈЕ СТРАНИ ОПШТЕ НИЈЕ БИТНО ДОСТА СУДИЈА И ЗАШТИЋЕНИ МЕДВЈЕДА.

Name

По узору на прецедника напред!

07.07.2018 05:24

Лепир је типицан представник насе елите: неук а болесно амбициозан!

Name

Ре

07.07.2018 12:50

Е баш је прави лептир, не презива се случајно тако.

Name

Жељо пријатељу

05.07.2018 19:59

Јесил био присутан кад знаш да није отет и да а није мучен? Не уваљуј се више, ако Бога знаш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зли Гаргамел

05.07.2018 20:28

Јесил ти био кад су га отели и муцили воле један

Name

Ре Жељо пријатељу

05.07.2018 20:55

А ти нешто знаш,значи био си присутан па си сигуран,или си само острашћен против полиције и државе Републике Србске и њених институција,мајмуне.

Name

@ зли гаргамел

05.07.2018 21:21

Марш у рупу, мишу мекињару!

Name

Били.

05.07.2018 20:02

Народ под Хитно мора на улице ако зели да спаси ово мало јос сто је остало од Р С -е која је крвљу натопљена и створена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОТ

05.07.2018 20:56

А и ти би на улицу,јел?Па ајд да видимо.

Name

Борик Бања Лука

05.07.2018 21:12

Ево управо сад у 23.04х на Аквани у Борику одржава се некакав рок концерт. У сред насељу са скоро 20 000 становника . Нема шансе да се спава. Ово је терор градске власти над својим становништвом. Када сам назвао ПОЛИЦИЈУ рекли су ми да концерт има одобрење. Значи, град са Радојичићем је дало одобрење да њени грађани вечерас у СРЕД РАДНЕ НЕДЕЉЕ неће спавати. Борик је радничко насеље,људи устају рано и иду на посао. И ти грађани који раде они плаћају порез и финансира ту власт која им не да спавати. Није то први пут. СРАМОТА. Али утјеха нам је свима овде да се октобар ближи .

Name

коле

06.07.2018 02:51

Ако си је ти стварао ,ја одох одавде,али једно сигурно да ти нецес владати са својима.

Name

бака

06.07.2018 04:34

Народ је вец сто дана на улицама,само они јос нису схватили да су готови.

Name

ккк

06.07.2018 06:31

Када нема концерата онда не ваља власт,ниста не организују. Сви цујемо музику када је на Кастелу концерт па се не бунимо.

Name

Дадо

05.07.2018 20:02

Госпдине Лепиру мислим да си вецерас говорио као подпарол Мупа тој јесте крминилане групе Лукац ,Илиц Цулум.вецерас ста си изрекао има да се стиде И твоји прауцади Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

06.07.2018 02:53

Лепира није постављао ни муп ни позиција,него органи тзв бих..Ко би вама одговарао?неко ко би рекао васу истину.

Name

Вук

05.07.2018 20:13

Значи ова корумпирана креатура каже да је покојни Давид сам себи нанио онакве и онолике повреде.Његова изјава вријеђа сваког нормалног човјека , вријеме ја за умировљење или букагије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зли Гаргамел

05.07.2018 20:28

Које повреде ?

Name

Ре зли

05.07.2018 20:49

Дроте, цоравој кокоси је дзаба намигивати.

Name

РЕ:Зли Гаргамел

05.07.2018 20:53

ПА ТИ ПОРЕД СТО СИ СЛИЈЕП ЈОС СИ И ГЛУП.

Name

Правда

05.07.2018 20:13

Јел овај свјестан своје несвијести?Јел он свјестан ста прица?но цомент

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

05.07.2018 20:40

Лудило,па ни он сам у ово не вјерује

Name

БОТ

05.07.2018 20:57

Чега си ти свјестан?

Name

Наравно

05.07.2018 21:28

Да не вјерује, ал мора да прича како му се каже, узео је онај стан у БГ од тог некаквог Мује, и сад га имају у шаци. Исто као др Карана, што ка*ају, збок његових грешака.

Name

овај исти баја

05.07.2018 20:18

Сад прица једно сад друго добио сигурно критику од баје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Која

06.07.2018 06:16

Срамота ,цовјек сједе браде и косе ,лазе ,у слутби Рудоњиној ,након Лепирових итлава ,масован излазак на улице и тргове ,банду конацно отјерати ,народ зели бољи зивот и правду..

Name

У страха су велике очи

05.07.2018 20:23

Лепиру,теби је најпаметније да ћутиш,односно ти си најпаметнији кад ћутиш.заиста не могу да вјерујем да тако неписмени људи раде на таквим функцијама. Лепиру из наредбе се види да си неписмен,или ти ниси писао наредбу или си неписмен. Марш дјубре једно,како те није срамота,толике године радиш у суду тако неписмен. ЛАЖОВЕ,НАКАЗО

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЉУТА ГУЈА,МИЦО МОЈ!!!

05.07.2018 20:51

Овај КРЕТЕН лазе и кад ЦУТИ! Гледајте му поглед! Укопа се и вецерас! Фуууууууј,ГАД! ПРАВДА И ИСТИНА ЗА ДАВИДА!!!

Name

БОТ

05.07.2018 20:58

И за тебе исто важи,пошто се ниси нешто исказао писменошћу.

Name

М

06.07.2018 04:07

Лепиру,кретену,да ли си пијан,ненормалан или дрогиран??? Каква си ти будала и неписмен човјек и ти Републички тужилац,јадна мајко,јадне републике и тужилаштва.

Name

За Бота Идиота

06.07.2018 05:58

Може бити ал'не мора значити",али ја нисам Републички јавни тужилац,тако да моја писменост није од неког посебног значаја за људске животе.Боте ИДИОТЕ и НАКАЗО

Name

Бас

06.07.2018 06:23

Добро да је Лепир ,неко га је смисљено позвао да својим изјавама,глупостима ,небулоама јос један пут показе да је у слузби резима и да није способан да двије козе цува .Сад је резим показао да крије убице Давидове ,крије их јер је неко син или синови од погани на власти...Сад си га Лепире попус...Ко ти мозе вјеровати?

Name

Гавро

06.07.2018 06:54

Види види у МУП-у имамо и Лектора.За Ханибала сам знао још и раније , а за овог правописног први пут видјех јутрос и изненадили сте ме.Богами сте напредовали , имате лизаљку од мене.

Name

Јааа

05.07.2018 20:32

Ови дефинитивно нису нормални, ово је страсно, сто висе објасњавају све висе се укопавају, сад је свима јасно ста се десава, стварно су брука и срамота за српски народ!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоцак

05.07.2018 20:32

За оне који не знају следеце цу објаснити !!! Када цовјека даве или се рецимо објеси, та иста особа без обзира на старосну доб испуста сјемену тецност ( услед хипоксије) . Младиц није имао доњи вес на себи када му је тијело било на обдукцији !!! Слабо ко да хода градом без доњег веса те знаци да је био негдје скинут , скинули су доњи вес( гацице ) бас ради сјемене тецности ( сперме) и поново обуцен и бацен у канализацију.. ЈАСНО И ГЛАСНО КАЗЕМ..УБИЛИ СУ МОМКА( мозда није био цвјецка) АЛ ЗАТАСКАЛИ СУ УБИСТВО ЈЕР ИМ СЕ МОЗЕ ! Докле це моци, одлуцице народ ..Лицно немам повјерења у ову власт јер се у Фоци сваста десава цудно..Полиција је апсолутно корумпирана, сиротиња једино испаста !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОТ

05.07.2018 21:01

Ти тако мислиш.Изволи преко гране,па тамо размишљај.

Name

За Фочак

05.07.2018 21:34

Имао је он доњи веш (постоје фотографије прије обдукције, гдје се види доњи веш), али је исти, у медјувремену, нестао, вјероватно из разлога које наводиш!

Name

Младен

06.07.2018 05:08

Смањи гледање серија. Цси и слицно.

Name

ре БОТ

06.07.2018 05:57

Ај не сери више мајке ти са својим коментарима.

Name

За Бота Идиота

06.07.2018 06:01

Бот Идиот је изгледа "магистар правних наука" или оно дјубре Илић. Боте-Идиоте колико ти плаћају да висиш овдје?

Name

лажов

05.07.2018 20:34

100 дана до покретања истраге колико ће трајати истрага

ОДГОВОРИТЕ
Name

xyз

05.07.2018 21:46

Десет година, као и за Вукелића...

Name

Бели Србин

05.07.2018 20:38

Ти поштено радио хахаха како ти радио тако ти унучад и праунучад живела Бога има ја незнам како се зове али знам да постоји. Амин Боже дај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОТ

05.07.2018 21:02

Како знаш да постоји.Ајде просветли и нас неуке невернике,пичка ти материна.

Name

Црни Србин од лијепог зивота

06.07.2018 05:25

Лептиру,зачепи ту своју смрдљиву губицу,погани једна,сви сте ВИ поган, ко вама висе вјерује,нико,осим вас и ваших дупелизаца,марш стоко!

Name

За Бота Идиота

06.07.2018 06:05

Боте-Идиоте,како ти се да,да људе које не познајеш,нападаш и тако хистерично реагујеш,таква реакција је ипак одраз ниже интелигенције.Ипак мислим да си ти "магистар правних наука"-Лукач.

Name

Вук

06.07.2018 06:50

Био код нас шаљивџија поп и волио отићи у кафану и мало обићи парохијане у том објекту, Тамо у кафани је радила добра конобарица која га је успут помало зајебавала .Пуна кафана пита она попа"Попе како знаш да има бога кад га никад ниси видио"Поп лијепо одговори; "Знам ја и да ти имаш п.....у ал је никад нисам видио".Ти се боте мало упристоји и не псуј пуно ,тако псују само п....е. Стићи ће те казна божија мало касније ,а људска врло брзо.Да ли смо то изгубили живце сад сте само ботови без оних глупих вам имена ,Наравученије извуци сам ако знаш шта , а ако не оформите истражни тим.Након године дана стићи ће и некакво саопштење.

Name

Дно дна

05.07.2018 20:42

КОЈЕ луд а ко збуњен ДОСТА је народу неписмених И подобних. Ако лазе коза рог нелазе КОЈЕ дјетету онакве ранге нанио

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОТ

05.07.2018 21:03

И ти си дно дна,тако писмен,а коментаришеш нешто о чему појма немаш.

Name

б лука

05.07.2018 22:14

Једино је та зена свједок цула галаму,остали станари улице изгледа имају проблема са слухом.

Name

За Бота Идиота

06.07.2018 06:07

Хало "магистре"Лукач јеси то ти,скривен иза Бота-Идиота?

Name

Србац

05.07.2018 20:47

Провјерени дипломирани лажов из Србца још и кукавица позната,плаши се своје сјене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дадо Д.

05.07.2018 21:29

Јос мало це у адвокатуру па народе бујрум.

Name

Т

05.07.2018 21:31

И мени бас смјесно изгледа овај.... Не познајем га, али ми је безвезњаковиц...

Name

за Србац

05.07.2018 22:00

Преко 40 година је интелектуалац, 40 година ради у неким институцијама и обавља јако важне функције, 40 година комуницира са људима, а прича као да је јуче дошао први пут у град са села. Човјек се не зна изражавати, вокабулар му је нула и уз то све завија док прича. Брука!!!

Name

Ре Т

06.07.2018 15:39

Човјек је комплетан идиот. Бахат без покрића, не знам какво образовање има, али делује као да нема никакво. Изражава се као да прича испред сеоске продавнице, о физичком изгледу нећу да судим, али мислим да му га је Бог дао у складу са карактером. Страшно ко доноси одлуке о животу и смрти у овој земљи.

Name

Дарио

05.07.2018 20:54

МАФИЈА ИМА ДРЗАВУ КОЈУ СУ ОТЕЛИ ОД НАРОДА У ДОГОВОРУ СА МЕДЈУНАРОДНОМ ЗАЈЕДНИЦОМ КОЈА ИМ ДАЈЕ ДА КРАДУ НАРОД И ДРЗАВНЕ РЕСУРСЕ А ЗАУЗВРАТ ДА ИЗДАЈУ СВОЈ НАРОД ЛОСИМ ОДЛУКАМА,ПЉАЦКОМ,УБИСТВИМА,РАСЕЉАВАЊЕМ А ТО МИЛОКРАД СА СВОЈОМ СЕКТОМ НАЈБОЉЕ РАДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран БЛ

05.07.2018 21:05

Људи моји,па је ли могуце да је овај дебил тужилац?Шта он мисли да це му ова прича проци?Па и дјеца измишљају увјерљивије приче од ове.Страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

05.07.2018 21:11

Да те не познајем ниста неби рекао,али посто те познајем као самог себе,могу ти реци да си био и остао идиот невидјен на овим просторима,да си незапамцени манипулатор и лазов.Кретенцино како те није срамота,а посто си из Српца није ни цудо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

05.07.2018 21:12

Човјече кад лажеш лажи да буде увјерљиво а не оволико прозирно,зацрвенио се у лицу и ушима,страх у очима,говориш неповезано....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да ли смо дебили?

05.07.2018 21:17

А објашњење за Каранов налаз о дроги и апарату је врх идиотизма. О мајко моја ко нам кроји судбину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Очи

05.07.2018 21:20

Свједок несто чуо,пад у воду ал никог није видио...СВЈЕДОК...Пронадјен у алкохол,у средње пијаном,стању,А није било Дроге...За дрогу апарат није поуздан...Послао сам замјеника тузиоца у Загреб,молио директора,да анализу ураде за 7 дана, дир зове извињава се,СВИ моји струцњаци НАЈБОЉИ су отисли на Когрес негде на море.2 седмице неце доци..ЈА САМ СЕ УХВАТИ ЗА ГЛАВУ..Нисам ЈА крив виса сила..Греска је била у томе сто коферец. Зза новинаре после проналаска тјела Давида ,без тузиоца била греска...Ја незнам ста је Бореновиц писао на 300 страница...ЉУДИ НАРОДЕ ..ОВО ЈЕ ИЗЈАВА....НЕМОГУ ДА ВЈЕРУЕМ КАКВИХ ПОДУДАРНОСТИ....замислите цак и они из ЗАГРЕБА отисли на когрес,а неко цуо а није види....НЕМОГУ ДА ДОДЈЕМ СЕБИ...ОВО НЕМА НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАСНО

05.07.2018 21:23

ЈЕ ЛИ МОГУЦЕ ДА ОВО ПРИЦА ЈЕДАН ГЛАВНИ ТУЗИЛАЦ. ЈЕ ЛИ ЉУДИ ОВО МОГУЦЕ??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

У страха су велике очи

06.07.2018 06:12

Да,да ово је Републички главни тужилац,каква ли је јадна република. Јадна мајко,срамоте,полуписмен човјек.

Name

ста рећи више

05.07.2018 21:36

СТА РЕЋИ НА ОВО СВЕ? Па сунце вам ваше шта радите од дјетета мртвог, јебем ли вам поријекло!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Незамисливо

05.07.2018 21:46

Најлакше је провјерити да ли је Кемијскотоксиколошки лабораториј Завода за судску медицину и криминалистику у Загребу имао све своје стручњаке двије седмице на конгресу па самим тим и није могао издати токсиколошки налаз/мишљење за било који узорак па ни за тај што су као лично донијели из Бања Луке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

06.07.2018 13:35

Једноставно је немогуце да посаљу све људе на некакав семинар..увјек остаје толико упослених да могу у пуном капацитету радити..е сад ..код овог Лептира је све могуце..Каран нема лиценце, апарати за контролу дроге покварени..словенац се заебо..јбг...бас је овај лептир баксуз, није он крив.

Name

ПРАВДА

05.07.2018 21:52

НАРОДЕ, СХВАТИТЕ ,ОН ЈЕ ЦОВЈЕК КОЈИ СЕ НИКАДА НИЈЕ СУОЦИО НИ СА КАКВИМ ПРОБЛЕМОМ, НИКАД СЕ НАСЕКИРАО, НИКАД СЕ ЗАМИСЛИО .. ОН НЕМА ТУ СВИЈЕС ДА СХВАТИ КОЛИКО ЈЕ НЕРЕАЛНО ТО СТО ПРИЦА. ОН ЈЕДНОСТАВНО НЕМА РАЗВИЈЕН СИСТЕМ ДА СЕ АРГУМЕНТОВАНО ОД НЕЦЕГ БРАНИ ЈЕР ЗИВИ КАО БУБРЕГ У ЛОЈУ И ТАКВА МУ ЈЕ ПОЗИЦИЈА ЦИТАВ ЗИВОТ ,ДА СТ КАЗЕ ТАКО БИВА, СТО ПОЗЕЛИ ТО ДОБИВА ИТД. И МОЈ НАРОДЕ КОЛИКО ОВАКВИХ МИ СВОЈИМ КРВАВИМ ЗНОЈЕМ ХРАНИМО И НОСИМО НА ГРБАЦИ. ОВО ПРИЦА ГЛАВНОГ ТУЗИОЦА, ОВО ЈЕ ПРИЦА КОЈУ РЕТАРДИРАНО ДИЈЕТЕ НЕБИ ПРИХВАТИЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазов

05.07.2018 22:00

Алл овај лазе .кога прикривају п..да им материна!!? ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕПТИРИЦУ

05.07.2018 22:10

ПА ЈЕР ЛАЗЕС СВОЈ НАРОД ПА ДРУЗЕ СУДИЈА ТИ ЗНАС ДА ЛАЗЕС И ОПЕТ ПОНОВО ЛАЗЕС ПА СТО ДРУЗЕ СУДИЈА НИСИ ОДМА РЕКО ПРИЈЕ ТРИ МЈЕСЕЦА ДА ИМАТЕ СВЈЕДОКА СТО ЗАТО СТО СТЕ ВИ ТОГ СВЈЕДОКА ИЗМИСЛИЛИ НАПРАВИЛИ,ЕБЕМ ВАМ СУНЦЕ ЗАРЕНО ПОКВАРЕНО ТИ ДОДИК ЛУКАЦ ЗУЈЕ СВИ ЦЕТЕ БИТИ ОДГОВОРНИ ЗА СВЕ ОВО НАРОД ЦЕ ВАС РАЗАПЕТ ЈЕР ЛАЗЕТЕ МАЈМУНИ ЈЕДНИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

05.07.2018 22:17

ЉУДИ ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ ДА ЛЕПИР ОБАВЉА ОВУ ФУНКЦИЈУ .МЕНИ ЈЕ БИЛО НЕПРИЈАТНО ГА ГЛЕДАТИ А СЛУШАТИ ДА И НЕ ПРИЧАМ .НЕКА МИ БОГ ОПРОСТИ АЛИ ОН ЈЕ САМО ЗА СРЕЗА И ТО ОНОГ ПРИЈЕ РАТА.ОВО ШТО ЈЕ ОН ПРИЧАО ИМАМ ДОЈАМ ДА БИ ЧОВИЈЕК СА ЧЕТРИ РАЗРЕДА ЈОШ СА ИСКУСТВОМ БОЉЕ ОБРАЗЛОЖИО.КАКВИ НАМ ЉУДИ ИСПЛИВАШЕ НЕКА НАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋИ МЕНЕ ЈЕ СРАМОТА ШТО СУ ГЛАВНЕ КАРИКЕ ОВАКВИ КАО ОН.НАРОДЕ ОСВИЈЕСТИ СЕ.ДОТАКЛИ СМО ДНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕНА

05.07.2018 22:17

СРАМИ СЕ ЛЕПИРУ ЗАТАСКАО СИ УБИСТВО ПРОЛЕ ДРАЗЕНКА ЗАЈЕДНО СА ТУЗИОЦЕМ САСОМ ЛАБОТИЦЕМ,ИМА БОГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стан

05.07.2018 22:17

Лепир јеси продао стан на Аутокоманди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сипово

05.07.2018 22:41

А чакија, лаптоп,УСБ,180 КМ ... 100 дана причаили да је наркоман и пљачкаш, није прошло е неће ни ово. Ови не одустају стварно мисле да ће неко нормалан повјеровати у ове небулозе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Све по директиви врховног вође

05.07.2018 22:51

Шта овај режимски скот прича ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгица

05.07.2018 22:57

Говно једно србачко , не смијеш да говориш истину јер ти Додик и његова екипа кроје текст за јавност. Смраду један матори. По свему судећи ваш часовник добрано откуцава, ево октобра.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тина

05.07.2018 22:58

Појавио се свједок који ниста није видио ! Лоповлук невидјени.Нисам мислила али сад цу отици да подрзим скуп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анна

05.07.2018 23:07

Ко однесе паре у Загреб? "Виша сила"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xy

05.07.2018 23:23

Овај човјек је тотална будала! Прво каже да не зна шта је Бореновић писао на 300 страна, што наводи на закључак да није ни читао извјештај анкетног одбора ,а онда коментарише како је случај окарактерисан у том истом извјештају. Очито ,опет лаже!

ОДГОВОРИТЕ
Name

милан

05.07.2018 23:40

Па ти си Лептиру толко намазан да је то страшно.Ко си ти уопште и шта радиш у тужилаштву лопове..Па ти и екипа сте се толко увалили да вас ништа извадити неможе.Па ти си толко дрзак и безобразан и вријеђаш интелигенцију читаоца.Па зар неко може вјеровати више у небулозе које износити.Видим борите се на свим фронтовима одједном,гостујете(тв,новине)дајете изјаве и ти и Лукач и Додик и други којекакви политички аналитичари(полтрони).Па нећете Лептире готови сте.Ви сте олош какав нисам видио до сад.Не вјерује вам нико више тужиоче јер сте петљанац у најмању руку,а све су прилике да сте мафијаш(полтрон).Видјећемо кад се заврши истрага над вама г.тужиоче и вашом екипицом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОСНА

06.07.2018 03:48

Мајмуне нас правис будалама. Цијели свијет је ВИДЈЕО обдукционе слике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослава

06.07.2018 04:34

Лепира на полиграф, лазе док зине. Срамота ко нам сједи у тузилству. Зато је Додик могао тузити сам себе. Па поглеајте ове сподобе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја

06.07.2018 05:08

Он и баја у договору 100 посто .Сад се види по изјавама једног и другог да је то све организовано.Баја је одмах данас рекао да народ нема потребе бити висе на протестима .Њега то муци а лепир да скине притисак са себеНема јос никакве гаранције да це слуцај бити ријесн.Синоц лепир изјавио како у САД само 15 посто убистава буде ријесено!!Он се унапријед правда ето ако не ријесимо и други не могу ријесити.То је стварно нељудски а и безобразно!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модестy

06.07.2018 05:19

Ау, сто лагис. Крајем априла је вец процурила прица о тој Сладји, свједоку, а не у задње вријеме. Да имас дигнитет, знање и карактер не би био на целу Окрузног тузиластва. Не да ми се писати, а има тога јос у овом сто си пљусно а остаде зив. Лепиру, ти си мис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

06.07.2018 05:21

Бас најбољи отисли 15 дана на семинар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ

06.07.2018 05:21

А јал цовјек лупа мајко мила.Добро ми и зивимо ко нам све води инстиитуције.Па они се опет (тузиластво) упетљавају све висе и висе јос ниста нису ријесили.Цуј његова изјава како добија подрску од људи кад га сретну на улици?????Сад видим засто омладина одлази неце овакве да гледају и у праву су милион посто!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон

06.07.2018 05:22

Због чега су онда МУП РС и Лукач пожурили са изјавом да је Давид дрогераш?! Господо на основу чега сте то тврдили?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

06.07.2018 05:27

Овај је пролупо добијо је пријетњу од диктатора додика како га није срамота овако прицати о повредама дјетета сви смо видјели сто је отац објавијо од обдукције срам га било фуј...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Незналица

06.07.2018 05:30

Кад упоредим мога сина и његове другове који имају по 13 година и овогг тузиоца лепира. Дјеца су напреднија паметнија писменија способнија итд од овог насег ТУЗИОЦА!!!О бозе ко код нас у РС обавља најзнацајније функције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОБОЈ

06.07.2018 05:59

Људи моји ја струцњака?? Или несто троси (дроге тезе)или је стварно толико глуп??

ОДГОВОРИТЕ
Name

БИ

06.07.2018 06:09

Ако ме стигна она Библијска "како сијес, тако зањес" и дозивим Даворову бол, сјетицу се тог цовјека. И његовог муценицки страдалог дјетета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Софер

06.07.2018 06:10

И рудоња га сада напада а сам је копао да преко звалавог м. тегелтије на мјеста тузиластва поставља неспособне а нагоднеб 'правнике'. РУДОЊА је сварцер и сибицар без трунке цасти и образа таква му је цијела СЕКТА !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оззy

06.07.2018 06:24

Знаци тврди да не фали ни један зуб. Нема ломова. Давид тврди супротно. Рјесење је једноставно. Ексхумација, нови патолоски налаз са страног неутралног терена. Па онда ако смо у праву, правац суд у Стразбуру и да се успут конацно скине јарам овом напаценом народу, и ријеси мафијаске власти. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

м

06.07.2018 06:54

Потукао се са тројицом, па се онда препао галаме двојице......како вас није срамота.....фууууујј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смраду један

06.07.2018 07:07

Реци Лукачу и Илићу да ти је истрага тајна, покрени поступак против њих због неовлаштеног откривања детаља истраге. Понашају се као да су гласноговорници тужилаштва, а ти апсолутно не реагујеш!!! ЛАЖЕШ! Спомињали сте СВЕ свједоке који су вам се уклапали у вашу верзију цијело вријеме: људи по кафићима, жена из пекаре Змијање... ма фуј! Како спаваш Лепиру?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дљак

06.07.2018 07:10

КОнференција за новинаре без тужиоца 26.03. ти била грешка, а Лукач ти је опет одржао и открио детаље истраге и ти ОПЕТ не реагујеш! Ти си СЛУГА ЗЛА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

06.07.2018 07:31

“виша сила” ти пресудила...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

06.07.2018 07:35

Ма ста ти леприкорну прицас. Ста би радио да неко отме пребије убије оног твог лудог сина а сви по граду знају какав је и ста ради. Побјегао си из Српца мален ти је био сви су све знали. . али и Бањалула ти ускоро затезе каис око врата. Вријеме мој Лепире вријеме. Ниста се не брини. На Туњице цете и ти и Врецо и сви остали. Правда це доци по вас . А Ви дотад покусајте лијепо и мирно спавати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

06.07.2018 07:46

А ста реце код свједока ..тај свеједок је само несто цуо галаму вику препао се није излазио није никог видио - па.сто није звао полицију мајку му његову ако се толико препао па заборавио да пости следеци дан! - да дословце све тако писе у наредби. е моје будале права ви видјели нисте.Ви сте обицни угладјени кроминалци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риалити соуу

06.07.2018 07:49

Давид није био у куци....ДОКАЗАНО.....Давид није имао ЛСД у себи...ДОКАЗАНО....Давид нема муљног садрзаја из плуца ДОКАЗАНО...Давидово тјело проведено 6 дана у води и то канализацији...не лици ма тјело толико времена у води..Тетура ,пијан,дрогиран ,краде у куци 50 мин, а НИКО НИСТА НЕ ЦУЈЕ..Одједном тета цује галаму и ЧАК пад у воду, ал никога не види..и то након 3 мјесеца изјава у јавност,а наводно изјаву сте узели у априлу,а сад тета спомињете....ово је горе од ПРЕС КОФЕРЕЦИЈЕ..Као сто КАРАН реце КИКИЦЕ ,знате вец о ком се лицу ради,у некој од изјава наравно млатеци рукама у његовом стилу..Он по кикицама одредјује ОСОБУ,а не посједује ни лабараторију,ни струцњаке...КАКВИ АПСУРДИ,а да неприцамо НЕСПОРНО ОВДЕ ЈЕ НЕСПОРНО ЗАДЕСНА СМРТ,,па гос ИЛИЦ на АО казе није тацно нисам тако рекао...ОВО НЕМА НА СВЈЕТУ БЈЕЛОМ..ЧУДОМ СЕ ЧУДИМ..ЗЕМЉО ОТВОРИСЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ллн

06.07.2018 07:51

Марс лазове један неписмени , како вас није срамота !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

УЗАС

06.07.2018 08:22

НАРОДЕ РС, ЈЕЛИ МОГУЦЕ ДА ОВАКО ПРИЦА ЈЕДАН ТУЗИЛАЦ? ЈЕЛИ МОГУЦЕ ДА ОН МИСЛИ ДА ИКО ОВО ВЈЕРУЈЕ??? ОВО ЈЕ ПРОВИДНИЈЕ И ЛИЦЕМЈЕРНИЈЕ ОД ОНЕ КОФЕРЕНЦИЈЕ. ОВО НИЈЕ НОРМАЛНО. МИ СМО СВИ ЛУДИ, МИ СМО СТОКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

06.07.2018 09:19

Доле Предцједник и влада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кота

06.07.2018 10:06

Тузиластво је корумпирано то се зна вец одавно имас паре купис слободу немас лезис.....купис усливну осуду јебес доказе кога је то брига ко то јос гледа....

Name

Нелогицно

08.07.2018 17:57

Засто је муп тј министар зурио да затвори истрагу то је тразио од тебе као главног тузиоца није ли ти то мало цудно да то тако брзо трази неко и то бас министар полиције?????

Name

Цкаља

06.07.2018 09:58

Коњу засто ниси пидигао оптузницу против Дарка Иљца за ометање истраге и лазни квалификација.. !!!!!!!!!!!!!!!÷÷÷÷?????.?..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стипан

06.07.2018 15:38

Свједок се појавио након сто дана ово су прице за предсколски узраст....ста је са фејзбуком момак је објавио имена ако му се деси ко је крив па они су га гањали прогањали и убили. Идиоти ето момак сам трцо маратон у три ујутро сотоне једне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасно

07.07.2018 07:10

Јасно да је урађена стратегија,јер не би се цекало мјесецима,мора се сакрити и разводнити,као тузиоци и судије професионалци,недодирљиви,а оно углавном,већина корумпиране јајаре као овај Лепир.Заиста стока мисли да је неко будала,заје..ли сте се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господе Бозе

07.07.2018 07:49

Постоји ли валидан званицан одговор, засто младог цовека висе нема?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоро

07.07.2018 10:10

"ПОСЛЕДЊА ИГРА ЛЕПИРА"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вебер

07.07.2018 12:52

А како Лептир и тужилаштво тумаче чињеницу да се преко 10 година наноси штета народу и државу злоупотребом положаја, да се склапају штетни концесиони уговори, да се наши рудници и реке дају страницма очигледно а да тужилаштво на такво наношење десетина милијарду штете не реагује?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

07.07.2018 15:16

Овај Лепир изјави да це бит сви саслусани који мисле да је Давид убијен...Имате нас 330 000 хиљада да испитате. Мислите запласит неког?! Поцните или мозда боље да сви ми који тако мислимо додјемо пред тузиластво да нас испитате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасно

08.07.2018 07:59

Па ти и Лукач знате и без проведене истраге,е та теза пије воду до избора а након тога ,бјежите ноге ус..а гуз..ца!

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

08.07.2018 15:12

Лепиру имас купљену диплому за оно сто радис а то је да кријес убицу и сауцеснике срам те било те сједе косе стиди си година кад образа немас

ОДГОВОРИТЕ
Name

КаКВа екседитивност

08.07.2018 15:37

У П.М.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гукни!

08.07.2018 17:09

Тузилац Врецо треба да буде гост,да казе јавно ста је постигао,наравно,ако мизе и смије уста да казе родитељима и народу. У противном це на крају само он бити одговоран за сваки пропуст и свације уплитање у истрагу. Тако то иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па докле висееееееееееееееееееее?

08.07.2018 17:21

ДОКЛЕ?

ОДГОВОРИТЕ