Звезда о Еврокупу: Да имамо тим за све фронтове!

Црвено-бели су сазнали имена јесењих противника у Европи. "Ривали су интересантни, атрактивни", порука је са Малог Калемегдана.

Кошарка 06.07.2018 | 10:15
Звезда о Еврокупу: Да имамо тим за све фронтове!
Црвена звезда мтс вратиће се следеће сезоне у Еврокуп први пут од 2014. године, када је играла у полуфиналу против УНИКС-а.

Ривали шампиона Србије биће Галатасарај, Бреша, Улм, Андора и Монако, одлучено је на жребу на којем је црвено-беле представљао директор, Филип Сунтурлић.

"Наши веома успешни наступи у претходних пет сезона у Евролиги донели су нам привилегију да будемо у првом шеширу за жреб Еврокупа. Ривали које смо добили на жребу су веома интересантни и атрактивни, па нема сумње да ће наши навијачи и наредне сезоне имати привилегију да гледају веома квалитетну кошарку", рекао је он за клупски сајт.

Пред Црвеном звездом су важне одлуке, јер се и даље не зна ко ће бити њен тренер у следећој сезони, као што није потврђено или озваничено који играчи ће доћи или отићи.

"У почетној смо фази припрема за наредну сезону, желимо да оформимо конкурентан тим за наступе на свим фронтовима. Уз подршку навијача који су претходних сезона показали своју приврженост клубу, можемо да обаћемо да ћемо дати све од себе да на најбољи начин представљамо Црвену звезду у Еврокупу у којем је квалитет екипа, чини се, никада већи", додао је Сунтурлић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар