Додик: Окупљања треба прекинути

Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да с гнушањем одбацује сваки покушај сатанизације посланика у Народној скупштини Републике Српске који нису подржали извјештај Анкетног одбора у вези са случајем страдања Давида Драгичевића, јер су штитили достојанство парламента. Сматра да окупљања на Тргу Крајине треба прекинути.

Република Српска 05.07.2018 | 14:04
Додик: Окупљања треба прекинути
Додик је нагласио да посланици на овај начин нису подлегли примитивним приземним емоцијама, какве је желио да изазове предсједник Анкетног одбора Бранислав Бореновић и остали.

– Чуо сам синоћ /српског члана Предсједништва БиХ Младена/ Иванића који готово панично говори да не може да вјерује да је Скупштина то урадила. Елементарна политичка писменост сваког политичара је да се зна да постоји подјела власти на законодавну, извршну и судску и да нема мијешања у те сегменте. Очигледно Иванић има жељу да се мијеша, ми немамо – рекао је Додик новинарима у Српцу.

Он је истакао да је Анкетни одбор прекршио Устав Српске и да су чланови овог одбора пренијели своје политике у закључке које су покушали наметнути Народној скупштини, која на то није насјела.

– Парламент је одбио зато што нико, ни парламент, а посебно Анкетни одбор, нема право да квалификује дјело и да се мијеша у судску власт – нагласио је Додик.

Он је оцијенио да закључци Анкетног одбора и наредба тужилаштва за спровођење истраге у овом случају немају везе једно с другим, те да се прави конфузија.

Додик је упитао зашто је Окружно тужилаштво у Бањалуци након 90 дана нашло тренутак, баш када је Народна скупштина одлучивала, да објелодани да је донијела наредбу и како је могуће да два посланика оду у тужилаштво, па јавно издејствују информацију.

– Никада нисам звао тужиоце нити ургирао за неки предмет, али очигледно да неки имају пролазе код тих институција – рекао је Додик.

Он је нагласио да је од самог почетка одговорност била на тужилаштву, а не на Народној скупштини која је због социјалне и људске осјетљивости разматрала ово питање.

Додик је подсјетио на излагање министра унутрашњих послова Српске Драгана Лукача у Народној скупштини почетком маја када је рекао да је познато кретање настрадалог младића, осим кретање од неколико метара, те да се није појавила ниједна нова чињеница.

Он је нагласио да тужилаштво није ефикасно и да су морали предуприједити спекулације, јер све што су саопштили је било познато и након подношења извјештаја полиције.

Додик је рекао да је наредба тужилаштва о покретању истраге демантовала спекулације да је Драгичевић отет, претучен и силован и да проблем и јесте што су породица Драгичевић и група “Правда за Давида” то тврдили.

– Тужилаштво је то демантовало, а могло је то и раније учинити – рекао је Додик.

Он је навео да су и налази из Загреба показали да су повреде настале приликом пада и кретања тијела кроз корито ријеке Црквене и да није било повреда од пребијања.

Додик сматра да окупљања на Тргу Крајине треба прекинути, да ниједан скуп није одржан легално и да је овај случај једино ствар тужилаштва.

(Срна)

Коментари / 252

Оставите коментар
Name

Мрачајски прото

05.07.2018 12:10

Немој само да Миле прича о "окупљању народа".

ОДГОВОРИТЕ
Name

АМГ

05.07.2018 12:32

Наравно да тај циркус треба растјерат,похапсит све који су паре узимали за то.

Name

Ре Прото

05.07.2018 12:32

Прото, он може причати најбоље о окупљању тенкова СФОР-а на којима је "демократски" власт освојио!

Name

репликар

05.07.2018 12:43

Ниједан тенк није био у БЛ те ‘97 на коју се позивате стално. На хиљаде бањалучана је било на улицама и отјерали су СДС-врхушку из хотела ‘Босна’ да би Плавшићка изашла на балкон Банских Двора. Какви тенкови, какви бакрачи. Били су БОВ-ови корпусне полиције и нико нике на њима дошао на власт.

Name

сРБИН

05.07.2018 12:48

МИЛЕ АЈДЕ СВЕРЦУЈ ЦИГАРЕТЕ ?

Name

угљеса из станара

05.07.2018 13:01

Зар оно није миле прије засједања скупстине изјавио да скупстина неце подрзати извјестај. толико о не мјесању. видовити миле.

Name

П.П. ЊЕГОШ

05.07.2018 13:02

Будалетина пропали месар миле је уцјењен од Драгана Лукача јер је прије два мјесеца тразио од њега да поднесе оставку,а овај му је рекао да ако иде он иде и миле сањим.Лукач је такође запријетио и Лепиру главном тужиоцу да све чињенице морају бити онако како су изнешене 26.03. на оној пресс конференцију гдје је криминалац Илић са ђубретом од патолога Караном изнио гомиле лажи о убијеном Давиду Драгичевићу без иједног јединог доказа.Задњи пут су камере у центру града са Оптике Раy јасно снимиле у 02 39х Давида и његово лице 3-3,5км од спорне куће гдје је извршена крађа што и будала зна да Давид није могао ући у ту кућу у 02 52х гдје намонтиран онај лажни видео запис са апартмана Весто.

Name

Yока

05.07.2018 13:06

Репликар,био сам ја и нисам забораван.Полупана хотел Босна,аута и Бански Двор.Хеликоптери тадасњег ИФОРА у зраку изнад Б.Луке.Суп и канцеларије Дрз.безбедности пуне британских и федералних обавестајаца које су све изнијеле сто су могле од документације.То је јалова баба Биљана и страни плаценик Миле све одрадили.Зато сада Срби лезе преко 1000 година по затворима а он броји ли броји милијарде које је покрао.И да не прицам о српској крви која је проливена у Прњавору.Тај Баја неце трепнути да је опет прелије.

Name

Ма да

05.07.2018 13:07

Ма да,ја само не знам да ли ти стварно мислис да смо ми сви глупи као твоји ботови и симпазитери.Доста смо спавали ми који нисмо никада или скоро никада излазили на изборе,ХВАЛА ТИ СТО СИ НАС ПРОБУДИО ,полусвјете и малоградјанстино досао ти је крај.Тик так.Правда за Давида.

Name

за репликара

05.07.2018 13:19

Не с.р.нд.ј, има оних који знају како је било! Ти би сад и недавну историју прекрајао! Хоће то вас кукавице!

Name

РОМАНИЈА

05.07.2018 13:23

Направи ти контра протест са својим послушницима и увлакачима дохвати се микрофона отпјевај им нешта...

Name

Ма Миле

05.07.2018 13:33

Ти си ко маргарин, у све се мешаш!

Name

q

05.07.2018 13:39

Срам те било нечовјече, вампиру у људском обличју. Да ли знаш да ће те пријетња скупо коштати. Ти и твоја секта сте највеће зло српског народа. Много људи из СНСДа је згрожено јучерашњим понашањем скупштинске већине. Огорчени су као људи и родитељи. Диктатору доста је тебе и твог зулума. Сад нам је јасно да сте убили Давида јер је знао много о вама из врха режима. Битно да је Тужилаштво окараклтерисало да се ради о убиству. Ово све монтирано је лаички урађено и знамо да није истина таква какву је презентујете народу. Ти кршиш Устав РС, све законе, немаш морала, карактера, штитиш убице и саучесник си у убиству невиног дјетета. Трг је наш и окупљаћемо се све док не сазнам истину и док правда не буде задовољена. Ово ваше неће проћи. Правда за Давида!

Name

За Реплика

05.07.2018 13:41

Јел то било онда, кад је Баба (тако су је онда звали), била велика фаца, на врхунцу моћи, па довела "малог Милицу" за ручицу?! И док је она са балкона Хотел Босне, држала говор, мали Миле је, негдје у позадини, чувао њену ташну! Не знам да ли је то истина, тад сам био дијете, ал знам да су старији тако причали и смијали се?!

Name

Капетан

05.07.2018 13:44

Хајде ти АМГ растјерај. Мозда це твој предсједник странке у суботу организовати контрамитинг ,али за то сад треба имати м..а. Олос сте ви и кукољ који треба искоријенути из здравог зита. Кукумацете сад а сами сте себи пресудили.

Name

YYY

05.07.2018 13:58

Црвени ботови не долазите на овај сајт јер је он за људе. Ви инфицирате све у окружењу. Гори сте од еболе. Ништа људско немате у себи. Давор вам смета, а нама не смета. То је разлика између вас и нас. Ми смо људи, а ви нељуди! давор је узоран отац, људска громада. Нисте му ни до глежња. Ви живите у истој држави са вашим криминалцима, нама поштеним људима није мјесто са вама. Ваша памет је тамо планина, онамо брдо, тамо ријека , тамо поток, трава расте. То сте ви! Немате чиме да мислите. Зато се не јављајте. Веће зло сте од Бакира и човића за свој народ. Сви поштени људи придружите нам се на Давидовом тргу. Правда за Давида!!!

Name

Коле

05.07.2018 14:12

А опозицију јавно оптужити за подстрек и обману народа.

Name

За репликара

05.07.2018 14:19

Бијах у Бања Луци у вријеме преврата 1997 и својим оцима видјех тенкове и хеликоптере медјународних снага.

Name

Лејла

05.07.2018 14:25

Окупљања и протески тек треба да поцну, Милокраде!

Name

надлежности

05.07.2018 14:25

Ко о чему а оно баја о надлежностима, која смијурија. Баја којег у народу још назовају маргарин и вегета, који се у све мијеша, прича о немијешању у сегменте власти. аааххиихиихихи

Name

Ре: репликар

05.07.2018 14:49

Ре: репликар А ста је са Цеским транспортером СФОРа који улази на капију дома пензионера,тадасње сколе муп-а?Ста са британским војницима испред свих полицијских станица и зграде Суп-а у БЛ,док наси полицакци излазе разорузани,да под присилом потпису лојалност Плавсицки?? Све снимке имас на YоуТубе.Ти си изгледа био у оној гомили која је опколила Хотел Босну и јајима гадјала посланике.

Name

Исток

05.07.2018 14:50

Окупљање странака СНСД , ДНС и СП треба прекинути. Треба прекинути њихово дјеловање на незастицени српки корпус. Забранити им бављење политиком , као сто се лоповима забрањује да раде са новцем . Обезбједити им мотике да окопавају легализоване наркотике и да сви зивимо у весељу. Салим се за наркотике ал за мотике и ове горе забране не .

Name

Исток

05.07.2018 15:02

Доста је поткрадања истоцног дијела РС , Ако ова багра поново покраде изборе и остане на власти слиједи борба . Ако треба вратити истоку престоницу на пале или бијељину, требиње или истоцно сарајево , мозда у андрицград ал под другом власцу.

Name

Реално

05.07.2018 15:25

Милокраде нај веци баксуз свијета и смеца

Name

Гдје се сад крије Цераниц?

05.07.2018 16:01

Да није транспортеру који је њега и Лукаца довео пред МУП у Бањалука и сада га вози код његових ментора у Тузлу?Боље је Цераницу да не буде на контрамитингу 7.7., јер га неко мозе ухапсити као главног хускаца против народа ако додје до преврата у Бањалуци од стране народа . Ста послије последњег засједања Народне Скупстине казу његове "колумне", каква је судбина Додика, Лукаца и Цераница? Хоце ли им Биљана Плавсиц прузити помоц - па то су њени "савезници" који су је наговорили да добровољно оде у Хаг? За узврат су ова тројица похваљена од ЦИА-е. Ал' Цераница сј*ба Есдаун.

Name

АМГ

05.07.2018 16:22

Додји ти па растјерај...поведи и Милу.

Name

Пробудјен

05.07.2018 16:24

ЗАБРАНИ, ХАЈДЕ СТИСНИ ПЕТЉУ И ДОДЈИ НА ТРГ ИЛИ ПОСАЉИ СВОЈЕ ХАЈКАЦЕ И З А Б Р А Н И...ХАЈДЕ, ЈОС ВАМ САМО ТО ФАЛИ.. СКИНИТЕ СЕ НАРОДУ СА ГРБАЦЕ ИДИОТИ

Name

РЕ: Гдје се сад крије Цераниц? 05.07.2018 18:01

05.07.2018 16:40

Бака Биљана це их у знак пазње, када ову тројицу буду хапсили, с љубављу испратити у бајбокану на бесплатан пансион гдје це се ови злотвори преваспитавати на дузи рок.

Name

Контработ за АМГ

05.07.2018 16:43

Доста си коментарисао и ваљда довољно зарадио да купис неког доброг АМГ Мерцедеса. Сада мало одмори...

Name

ккк

05.07.2018 17:01

Тузиластво је под притисцима поцело да ради!Само тузиластво и МУП могу привести правди кривце. Треба прекинути окупљања јер се користе у предизборне сврхе.Пуна подрска Давору и сто прије да се похапсе кривци који су убили Давида. Најострије их казнити на дуготрајну робију. Све ово од поцетка тврдим и знам да Предсједник Додик трази и инсистира као цовјек од поцетка да се утврди истина.

Name

Ре

05.07.2018 18:04

Ма то су плаценици покусај русења РС и њених институција

Name

Ре контработ

05.07.2018 18:15

Ботино плацена издајницка,само ви сутите

Name

Ре ккк

05.07.2018 18:49

Ајде не лупетај!

Name

@#@

06.07.2018 04:27

Сад иду избори треба да стигну аутобуси од Требиња до Новог Града да прикаже своје присталице. Па неће се примјетит од јадног народа који мора да тражи правду да би заштитио своју дјецу од неправде!!!!! Истрајмо до истине и правде!!!! ПРАВДА ЗА НАШУ ДЈЕЦУ.

Name

Ре Мрачајски прото

06.07.2018 07:04

Не казује он тако. Он сада вели 'сабирање народа'. То је пуно јаче, пуно србскије.

Name

Невесиње

06.07.2018 08:03

Миле папак,и зељкица папкица сад це у акцију за тразење папака.

Name

За ккк 05.07.2018 19:01

06.07.2018 08:10

Засто да се прекину протести? "Тузиластво", које је управо изрекло квалификацију убиства Давида Д. "који није ни муцен ни киднапован, вец је бјезеци од прогонилаца, оклизнувси се низ стрме литице канализационог потока Црквене дубине једног метра и моментално се удавио. Ниста не објасњавају ни на који нацин како је Давид добио те повреде које се виде на снимцима обдукције и како је са таквим повредама могао да трци и да се попне на ограду мостица са којег је према тврдњама назови тузиластва "Давид скоцио у Црквену да се спаси од прогонитеља" Таква квалификација договара Додику и имбецилу Лукацу, а ти "ККК" као покусавас да будес објективан? Ма немој? Додик је сам крив сто протести тако дуго трају, а не Давор Драгицевиц и они који га подрзавају. Немусто је и "објасњење" Лепира по питању свједока. Тузиластво је требало да од суда затрази поновно узимање изјава. Неке свједоке, као на примјер ту цистацицу која је видјела туцу код Металске сколе и о томе дала изјаву у просторијама МУП-а у БЛ, наводно оповргнувси ту изјаву отисла код родбине у Гламоц у Федерацију БиХ могли су убити Лукац и његови криминалци и онда нема ниста од њеног свједоцења на суду. Појео вук магарца сто би рекао нас народ. треба провјерити ста се догодило са том свједокуњиом, да је мозда није згазио ауто, да није заврсила у некој јами, да ли је најавила напустање посла? Много неразјасњених питања на која се мозда никада неце наци одговор, а Додик и његова клика бас то и зеле.

Name

Ујко и друзина

07.07.2018 05:27

Нема друге него лицни обрацун!

Name

За АМГ 05.07.2018 14:32

07.07.2018 09:12

Хоце ли Додикова полиција данас предводјена министром Лукацем посто је угрозена дрзава, то јест Додик хапсити и туци непослусни народ? Иако је дозвољен протест градјана за Давида, требало би, ради оцувања демократских тековина Оца нације на Трг Крајине довести двадесетак празних слепера да полиција пендрецима и сузавцем утјера све оне који протествују противно вољи Додика и Лукаца. Лагано утовари ту стоку и одвезе на Мањацу уз пратњу Додика у најновијем мерцедесу уз пјесму - "најјаци смо, најјаци, нико нам ниста не мозе!" И тако оцисти град од оних који не вјерују да је Додик једини бранитељ српства с обје стране Дрине.

Name

Правда

07.07.2018 14:29

Треба њега укинути и ове дебиле из његове гузице снсд. Смета му јер није сва пазња на њега усмјерена и његове олосе неписмене. Вој ној туј ојхај. Са циганима цигански. Мурс стоко у тор, за боље ниси

Name

ПРИЈЕДОР

05.07.2018 12:10

Умјесто Додо зваћемо те "Вегета" мјешаш се у све. Ви сте:Предјдник РС, Предједник владеРс, Министар x 17, Директор јавних предузећа, Јавни тужилац, Правобранилац, Судија, Синдикалац и Тракториста. Ово задње ти много више пристаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босански Нови

05.07.2018 12:49

Он је чак и навијач босанске репрезентације, кад игра против Турске :-).

Name

05.07.2018 14:00

СВЕ ЈЕ ТО КРИМИНИЛОВАНА ВРХУШКА ПЛАНИРАЛА, СА О НОЈ МАЛО ИЗ ОЧЕ КОНТРОЛИ, МИСЛИЛИ СУ ДА ЈЕ НАРОД ГЛУП

Name

У СВЕ СЕ МИЈЕША, МАРГАРИН НИЈЕ

05.07.2018 14:30

ТИК-ТАК, ТИК-ТАК, ТИК-ТАК, ТИК-ТАК

Name

98иуз67

05.07.2018 14:57

Милокраде, пали трактор док те нисмо депаркирали.

Name

приједорцанин

06.07.2018 06:56

Буди се и Приједор. Никад није касно.

Name

Ре

06.07.2018 07:56

Шта је лоше ако навија за БиХ? У којој држави живиш ти?

Name

Ре

06.07.2018 19:52

Окупљања не треба прекинути све док је он и његов режим на власти: Савеза за промене треба максимално искористити ово убиство да се спрече изборне крађе као претходни пут и да се банда скине с власти.

Name

Лела

05.07.2018 12:12

У праву је Додик. Тужилаштво је криво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.07.2018 13:08

А комплетно тузиластво као и све друго под његовом сапом/ контролом то и птице на грани знају.

Name

Ин

05.07.2018 13:12

За АМГ додји да нас растјерас 7,7, поведи и Милу па нас растјерајте .

Name

Ре

05.07.2018 13:34

– Никада нисам звао тужиоце нити ургирао за неки предмет, али очигледно да неки имају пролазе код тих институција – рекао је Додик. Ова је најјача !!!

Name

Тако је

05.07.2018 13:39

Тужилаштво је криво што и њега није давно ухапсило и спровело у пр*екану. Због тога је криво!

Name

XЛ за тако је

05.07.2018 14:03

А ИМАЛИ СУ СТОТИНУ РАЗЛОГА ДА БУДЕ ЗАТВЛРСН

Name

ЛАКТАСАНКА

05.07.2018 14:06

ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

Name

Несо Република Српска за ин

05.07.2018 14:30

Нецемо доци 07/07 али мозда додјемо 06/07!

Name

100%

05.07.2018 14:57

Додик контролише све тужиоце. Није их једном звао и издавао наредбе. Тако и овај пут. Само му се сада негативна селекција кадрова враћа као бумеранг. Не знају ни случај да намјесте да буде чисто. Неспособни и незналице.

Name

Страсно

05.07.2018 15:37

Ста му сад смета окупљање а прије пар дана је рекао као подрзава окупљање.Па сто му сад смета кад је 103 дана мирно просло без иједне рузне сцене сад цовјек и неговори цути.

Name

Бањалуцанка

06.07.2018 04:43

Психологија..цим неко казе несто о цему га нисте питали,ту се несто десило.Ко га је питао да ли је звао тузиоца?Нико.Сам има потребу да казе,јер ту несто има.Одговорно као психолог казем да Додик пати од нарцисоидности,за њега су други сви далеко испод..цини ми се да овог цовјека у дјетињству нико није довољно волио.Такви нису за врхунску политику.Мозе мало...мјесна заједница,опстина максимум.

Name

брасс

06.07.2018 06:57

Долазимо.

Name

Милован

05.07.2018 12:15

Не смарајте висе ста су рекли Додик, Лукац, Бореновиц и Говедарица. Па како не контате да сте досадни с тим. Ста су они битни у насим зивотима?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милован

05.07.2018 12:53

Боте, идиоте!

Name

Милован

05.07.2018 13:43

Бот си ти, цим се бавите овим стварима. Нисам ја бот.

Name

пРОИНТЕР

05.07.2018 13:52

Јели досадан Проинтер и син Игор који узима милионе КМ од РС, пљацка сваки дан, ма сваки минут...срам вас било лопови...ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!! Отимате од насе дјеце, ало насе дјеце стоко пљацкаска, црвена, кмери

Name

ЛАКТАСАНКА

05.07.2018 14:05

ПРАВДА ЗА ДАВИДС❤️❤️❤️

Name

Блиц

05.07.2018 14:12

Милован је све управу. Кад цемо се конацно поцети бавит паметним стварима, а не ста казе који политицар? Ста су нам донијели политицари, да би се ми бавили њима и коментарисали сваку њихову изјаву?

Name

За проинтера

05.07.2018 14:15

А тек што мали Додик заводи ред на АТВ, то је посебна прича. Одређује уређивачку политику а ако случајно одступш од наређења ОТКАЗ!!!

Name

Ре за проинтера

05.07.2018 15:12

Како сада мали Додик. Зар није Станковиц газда АТВ а ред заводе Скоро и Јаглица? Де објасни!?

Name

за Блиц

05.07.2018 17:56

Не бави се народ политицарима. Заболе их уво за њих. Него народ к´о народ воли да збија салу.

Name

Боба

07.07.2018 22:15

Ауу цији су посланици ???? Народни хахаха јадан нафодвпа то су странацки посланици раде за криминал и корупцију и јос примају плату а гдје је одховорност за овај рад ниста немааа само напред али нема даље

Name

Бакица

05.07.2018 12:15

Свака част и ја се слажем са господином Додиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

05.07.2018 12:44

Пардон! Није он господин. Господин је муска особа која се зна пристојно понасати.

Name

Ре

05.07.2018 13:08

Годподин???

Name

РЕ:Бакица

05.07.2018 13:17

ПУКЛА СИ Бакута.

Name

Wодолија

05.07.2018 13:34

Бакице...ти си вјеровтно ситни дзепарос и неко те из полиције уцјењује.....не заборави...онај ко те уцјењује, извуци це све из тебе и на крају цес платити дупло висе него сто би нормално одговарао за тај ситни прекрсај који си напаравио. Касније цес сам себе назвати "будала³" Бакице...бакице :-)

Name

ре

05.07.2018 13:35

Да, бако.... Најгоре је кад она прашина из опанака у оци падне

Name

Бакица

05.07.2018 13:59

Марс боте црвене секте

Name

ЛАКТАСАНКА

05.07.2018 14:07

ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

Name

Јоооој

05.07.2018 14:53

Добар овак коментар за опанке и прасину . Јоооој , тек сада процитах ,. Бравоооооооо

Name

ЗА ДАВИДА

05.07.2018 16:23

ШТА ЈЕ МИЛЕ ЉУДСКА ГРОМАДО?ШТА СЕ ПЛАШИШ СВОГ НАРОДА?НИСМО МИ РВАТИ ИЗ З.ХЕРЦЕГОВИНЕ СА ЧОВИЋЕМ МИ СМО ЉУДИ. КОМЕ ТИ ПРОЈЕТИШ ДА СЕ ОКУПЉА? ДОВЕДИ СВОЈЕ ПАРА СМАГЕ И ПОДЈЕЛИ ИМ ДРОГУ ШТО ЈЕ ЛУКАЧ ОДУЗЕО. МИЛЕ ЧИТАВ СВИЈЕТ ЗМИЈЕ УБИЈА АЛИ ИХ ИМА, МИ ТЕБЕ И ТВОГ ШИЗОФРЕНИЧАРА ЛУКАЧА НЕЋЕМО ВЕЋ НАС ЋЕШ НАС ГЛЕДАТИ. ПА ТИ МИСЛИШ ДА ЈЕ САМО ТРГ КРАЈИНЕ У Б.ЛУЦИ.ТРГ КРАЈИНЕ ЈЕ ГДЈД МИ КАЖЕМО. ПРИЧАШ НАМА ЈЕДНО А У НАТО ШТАБУ КЛАЊАШ. ДОВЕДИ И КОСАРЦА И МИТРОВИЋА. ДИГНУЋЕМО СЕ СВИ И ПРОИНТЕР И АГАПЕ ЗАТВОРИТИ ЛОПОВЕ. СВЕ ВАС МРЗИМО ЛОПОВИ ЗАДЕСНИ. СПАСОЈУ ЗЕЉКОВИЋУ РЕЦИ ДА НЕ КРАДЕ.НЕМА МИРАВИЕ МИЛЕ

Name

БАКИЦА

05.07.2018 16:25

ХУМАНИТАРКА ДУГ ЖИВОТ И ТЕШКЕ ПАТЊЕ.

Name

дон

06.07.2018 07:01

Мрс Бабускаро.

Name

Нисмо ОВЦЕ

05.07.2018 12:18

Ваша памет је довела до овог.Овде је ливада тамо је поток трава расте тамо. Само вам хвале овце. НАРОД ВИШЕ НИЈЕ ОВЦА ЗА КЛАЊЕ И ШИШАЊЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАКТАСАНКА

05.07.2018 14:09

ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

Name

ЛАКТАСАНКА

05.07.2018 16:49

Ниси ти овца,ти си ован,ха,ха...

Name

СРЕТЕН

05.07.2018 12:22

СВАКА ЦАСТ ПРЕДСЈЕНИЦЕ! ВЕЦИНА СМАТРА ДА ЈЕ ПАРЛАМЕНТ РС ИСПРАВМО ВОДИО СЈЕДНИЦЕ ЦИЈЕЛО ОВО ВРИЈЕМЕ ОД КАКО ЈЕ ФОРМИРАН! ПУНА ПОДРСКА ПРИЈЕ СВЕГА СТО НИСУ ПОДЛЕГЛИ ПОЛИТИЦКИМ И ДРУГИМ УТИЦАЈИМА, ПУНА ПОДРСКА ИНСТИТУЦУЈАМА РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деда Мишо

05.07.2018 12:33

Формирали анкетни одбор са намјером да га не подрже. То је додик рекао.

Name

Сретену

05.07.2018 12:49

Мој Сретене,плитка баро и остали Сретени треба мало да мућнете тинтаром-мастионицом и схватите да Додик несмије од Лукача да оптужи МУП па жртве тражи у тужилаштву.Намјерно се не помињу протуправи и јавни иступи представника полиције,намјерно се заобилази конференција за штампу,намјерно се заборавља срамни уличарски иступ министра Лукача на сједници Скупштине РСа,намјерно се крију докази,намјерно Додик мимо надлежности улази у овај случај и покушава да га оконча оптуживањм тужилаштва.Сретене,заборави,ако си плаћен,припадност партији и замисли да се овако нешто теби десило,па тако покушај и реаговати.Жао ми те Срето што ти је националистички мрак на очима,а надам се да немаш упрљану савјест прошлошћу па ти ова додиковштина одговара.

Name

Ре Сретен

05.07.2018 12:59

Па да ли си ти реалан?

Name

За ДАВИДА

05.07.2018 13:02

Сретене МОРОНЦИНО неморала.

Name

Wодолија

05.07.2018 14:02

Сретене , да ниси ти она Милица Вукмир , Врецо?

Name

Ре Сретен

05.07.2018 14:57

Сретене , оци те среле . Памет те срела . Па ста ти подрзавас , институције које су то само на платној листи . Неписмен до неписменог . Теткино , тетково ........ и остало запослење преко стеле гледа само како це плату примити или ако има каква рупа са стране да дрпне , Институције су само ситни кокосари сто краду тоалет папир из матицне фирме ако немају ста друго . Сретене среца те срела.

Name

Го

05.07.2018 16:01

Је...е те те институције

Name

ЗА СРЕТЕНА

05.07.2018 17:56

СРАМОТО ДВОНОЗНА

Name

дијн

06.07.2018 07:03

Фуј Сретен.

Name

Име.

06.07.2018 19:10

Још да те ови разумију мој Србине.

Name

Истина

05.07.2018 12:22

Наравно да треба. Реците ИСТИНУ знате је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

05.07.2018 16:06

ЗИВИО МИЛОРАД ДОДИК.....АЛ СОНЕ СТРАНЕ СУНЦА..XАXXАXА

Name

Xxx

05.07.2018 12:24

Хахахахахах е ви се не мијесатее ааахахахахахахааххахахаххахахахахахахаах...јој Миле пропалитету...битанго лоповска...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дд

05.07.2018 14:02

Тако је.правда за Давида.

Name

лени

06.07.2018 07:04

Буљави СКОТЕ.

Name

Леа

05.07.2018 12:24

Фуууј! Водјо банде. Доста је више твоје секте. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За ЛЕу

05.07.2018 12:59

Постала си досадна и ти и други с тим правда за давида.

Name

АНДРЕА

05.07.2018 13:14

ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!!

Name

ре за Леу

05.07.2018 13:17

Једног дана када ти се у животу буде десио неки немили догађај, можда ћеш се запитати шта сам ја Богу скривио. Ево данас си скривио са оваквом својом изјавом.

Name

ре:За ЛЕу

05.07.2018 13:39

ПРАВДА ЗА ДАВИДА! попиј бенседин ако ти је досадно, да не знас мозда убице?

Name

ЛАКТАСАНКА

05.07.2018 14:12

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

Митар

05.07.2018 15:43

Не знам цему се цудите.Додик с ким год да је радио истог је издао.Као прво ту исту Биљану П.,Слободана Милосевица и Миру Марковиц,Бориса Тадица и остале из ДЕПОС-а И 98 је досао на власт издајом и с тенковима и то зна свако дијете.И 2005. Је изврсен велики притисак да Недјо Дјуриц не буде премијер односно Дјурицу је запријецено или или те немс.

Name

Даба

05.07.2018 12:25

Тачно тако требате рећи ИСТИНУ привести кривце и задовољити ПРАВДУ. просто и једноставно ПРАВДА ЗА ДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

05.07.2018 12:26

Сматрати да други, а овдје мислиш на Чавића имају везе у тужилаштву су у најмању руку смијешне јер је тужилаштво изашло са наредбом о спроводјењу истраге само пар дана након твојих критика. Случајно? Не би рекао поготово ако се зна да су удару тужилаштва једино опозиционари задњјих 12 година благостања у које нас твоје "величанство" покушава увјерити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ Дусанцули

05.07.2018 14:03

Ма какав случајно, ништа овдје није случајно! И још на Видовдан (као случајно), окарактеришу случај!

Name

Михајло

05.07.2018 12:27

Милокрад стварно изазива народ и провоцира сад кад је крај и кад треба да полози рацуне гдје нестасе милијарде км народног новца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Михајла

05.07.2018 12:51

Умири се ти мало. Само ћу споменути, 250 дугих цијеви, надам се да си разумио.

Name

ре

05.07.2018 13:39

Па синко ако додје до тога има у народу и дузих и сирих цјеви. а има их и висе од 250. Сигуран сам у то.

Name

За "ре"

05.07.2018 13:43

Ја сам своје рекао, ако имаш ишта у глави, разумијећеш.

Name

Ре За ре

05.07.2018 14:36

Питање је ција полиција це овдје заводити ред. Ако у тој главуси имас несто, разумјецес!

Name

упс.

06.07.2018 07:08

Јадан је народ који це устукнути пред 250 цијеви. Постовање Михајло. Овог другог излишно је коментарисати.

Name

МлАДЈО

05.07.2018 12:35

Боји се предсједник десиће се народ.Био је и Слобо моћан, па на крају заврши под шљивом са тарабом изнад главе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ Младјо

05.07.2018 14:06

Е мој брате, Слобо је за овог дрвосјечу, био господин човјек!

Name

СНСД до гроба!

05.07.2018 12:48

Треба 07.07. послати полицију да разбије овај скуп!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Томо

05.07.2018 13:06

Ниси ти СНСД!

Name

ОНДА У ГРОБ

05.07.2018 13:18

ОДМАХ ДА СИ КРЕНУО! ЕНО СКОЧИ У ЦРКВЕНУ!

Name

ЧУЈ ОВЕ

05.07.2018 13:20

Секташке црвене групице! СЕКТО! Боље ти је да си у неким анонимним алкохоличарима него У СНСД-У ! ЧИМ СЕ поносиш јадо јадни!

Name

Ре СНСД до гроба

05.07.2018 13:23

Наравно, али да сте чисти. Пошто нисте онда не може, јер се бојите реакције

Name

Смислов

05.07.2018 13:58

Јеси ли сигуран да неће, сви чекамо шта о томе мисли Др Ћеранић. Ако тај помене Сороша, долази и резервни састав и специјалци.

Name

Исток

05.07.2018 16:20

Стварно . Питање за Министра Луке и не мог предсједника Додика. Оце ли скуп обезбједјивати они полицајци који су убили Давида, или они који су покусавали злоцин затаскати. И питање за ток истраге . Оце ли истрагу водити СИПА , Федерална Полиција , Људи црном . Ко це сада истрагу направити када знамо како су и колико се упињали да "замуте воду и сакрију истину". КО????

Name

Ујко и друзина

05.07.2018 17:04

Ви сте у праву. Овако или онако, без лицног обрацуна нема резултата!

Name

Ре Исток

06.07.2018 08:00

Јој, па ти као знаш ко је убио Давида? Покриј се по глави.

Name

Босански Нови

05.07.2018 12:50

Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДАААААААААААААААААААААААААА

05.07.2018 13:20

ПРАВДАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Name

хоно

06.07.2018 07:16

Правда Правда Правда.

Name

Ин

05.07.2018 12:55

Миле нес.....и ти си тај који је наредио посланицима да буду уздрзани и тузиластву да сути и да се бас сад огласи и како да се огласи . Хало није народ луд нико висе невјерује у твоје прице . Иваниц је за тебе господин а у паници си ти твоја чизмица и остали криминалци. Народ це се окупљати догод истина и правда небуду задовољени видјецес 7,7, колико нас има . Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАНЕ

05.07.2018 12:59

НИЈЕ МИ МИЛОРАД ДЛАКЕ АЛИ ОВЕ СКУПОВЕ ТРЕБА ЗАБРАНИТИ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ:ДАНЕ

05.07.2018 13:18

А да си бар написао да се забране дјеца убијате - СОТОНО!

Name

ре: Дане

05.07.2018 13:20

А да се теби забрани да користиш интернет? Глуп си!

Name

Wодолија

05.07.2018 14:04

Милица Вукмир ? Врецо , написи право име, а не Дане.

Name

кО МОЗЕ И ИМА ПРАВО

05.07.2018 21:22

ДА забрани градјанима да се окупљају, па иди море у .... ти цес да забранис мајкама и дјеци да буду на тргу ... мозес једино да забранис у природи ТАМО ЈЕ ЈЕДИНО СЛОБОДА!!!!! РЕЦЕ ТВОЈ КАНДИДАТ.

Name

Светозар

05.07.2018 13:02

Он је добар какви смо ми и држимо га на власти идаље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

05.07.2018 16:10

ИДИ МИЛЕ.ПОКРАО СИ НАРОД..

Name

Рајна

05.07.2018 17:05

Милокрад јос цека да му народ направи испрацај, ха, ха.. какав комплетан идиот.

Name

Ретардирани Цакан из Братунца

05.07.2018 13:07

Само напријед Миле! Док си ти на власти ја могу радити шта хоћу у Братунцу. Могу прати паре од дроге купујући станове и локале, могу узимати паре на намјештеним тендерима у дилу са директором од ШГ Соколац, могу отимати туђе локале, могу пријетити поштеним људима, полиција ми не смије ништа, инспекција ми не смије ништа док скупљам гласове за твоју странку. Дабогда ти мени остао још 100 година на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А да прекинеш ти

05.07.2018 13:16

ДА ЈЕДЕШ ***НА ВИШЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

05.07.2018 13:20

Убили су Гарића а потом убицу ослободили а породица убијеног плаћала судске трошкове.То је та црвена правда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несхваћен

05.07.2018 13:21

Морална наказо, зашто не рече да је Лукач у Скупштини рекао да неме ни говора о томе да је ријеч о убиству. Како сада одједном јесте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гацко

05.07.2018 13:21

Даће бог и теби што си заслужио.Ни мање ни више

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

05.07.2018 13:24

Не вјерујемо ти више и схвати то. Никад више. Не смијеш министра да смијениш. Крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марцоне

05.07.2018 13:32

Ај да видимо кад се не мјесас колико це добити твој сестриц сто је пијан прегазио дјевојку на транзиту.Вец у самом старту су преполовили брзуну и смањили алкохол у крви,а одбацио је 50 м.Бас фа видимо како се не мјесас !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љепотица РС зељкица цвијановиц

05.07.2018 13:44

Све би то ја воденим топовима расцерала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

05.07.2018 13:45

Па овај поглавица Бик који сједи заборавио да су његови - Висковиц, сто це реци он сам, предлозио Анкетни одбор и Бореновица за предсједника. У том моменту је знао за тродиобу власти па му није сметало. Сад кад су добро одрадили посао и јавности отворили оци у цијим рукама су све полуге власти, односно, ко је тиранин, он се тога гнуса. Зато питање: цега се гнуса, мизерије у коју нас је гурнуо, поигравања са Скупстином, своји папака, а папци су увијек у говнима, или закљуцака Анкетног одбора. Ово да се не треба окупљати је лагано признање страха од догадјања народа које, сто је близе изборима, се све висе пласи и силом це спријецити. Медјутим, рак стања односа које је створио це јос зецом силином избити на другом мјесту. Зато, НАПРИЈЕД НАРОДЕ до пораза тираније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈАСО ЈАСАН

05.07.2018 13:46

Боже драги који превртанер. он сада више вјерује некаквим налазима из Загреба а не вјерује стручњаку с ВМА.??????

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.07.2018 16:13

Средио ујко од цизмице.Јасно.Бозе,ста смо доцекали...

Name

ГАД

05.07.2018 13:47

НОСИЛАЦ СВИХ ЗАЛА У РС СА СВОЈОМ ЕКИПОМ ИСТИЧЕ ВАМ РОК ТРАЈАЊА СА, "ГРЕСКОМ" САВ НАРОД У РС БИХ РЕГИОН ЗНА СТА СТЕ СВЕ РАДИЛИ Д А БИ СПРЕЧИЛИ УНИШТИЛИ ДОКАЗЕ О ДАВИДОВОМ УБИСТВУ ТО СЕ НЕ ПРАШТА НАРОД ЈЕ РЕКАО СВОЈЕ ОВО СУ ТВОЈИ ПОСЛЕДЊИ ТРЗАЈИ БОЉЕ ОДИИ САМ ЈЕР СВАКИМ ДАНОМ БИЋЕШ ВИСЕ ПЉУВАН

ОДГОВОРИТЕ
Name

ник

06.07.2018 07:23

Б раво Гаде, браво.

Name

ИСТИНА И ПРАВДА

05.07.2018 13:52

А јел ПРПА А? па Обустављај на силу! ПА срам да вас буде, зар ћете и на народ, ста цете ви када погазите народ,оцете глођати сами себе или це вам убице кројити капу када их ститите, јесу те убице толико вриједне из неке аристократске породице па да се не процесуирају, па да им дупе цувате због пар хулигана неваспитана охолошћу и злом задојена, да вас окрене против народа, СРАМ ВАС БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрач

05.07.2018 13:52

Коцка је бачена! Нико у овој игри нема простора за повлачење!Ово је најава насилног прекида окупљања!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мино

06.07.2018 07:23

Апсолутно.

Name

Ујко и друзина

06.07.2018 15:11

Нека додју да нам забране окупљање! Цекамо.

Name

ПЕВАЦ ВЕЛИКИ БАЈА

05.07.2018 13:52

Трг је мој,а где цу ја да певам пред изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамо гдје има слободе тамо мозес изгледа само пјевати

05.07.2018 21:24

“Потпуна слобода постоји само у природи. Ријека тече тамо, брдо је овдје, планина је овдје, трава израсла овдје, овдје се дешава…” цвијановиц-објаснила-ста-је-то-слобода.

Name

Зеки Пресс

07.07.2018 20:14

Слобода је када изадјес на скуп против диктатуре неуспјелих и болесно амбициозних "елитаса".

Name

куку нама са нама

05.07.2018 13:53

Е Милораде,бекријо,сад треба имати муда да се нареди прекид..знас.А то сто ти сви посланици мисле, твојом главурдом...и то има своју цијену,само полако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покажимо свијету српско јединсто

05.07.2018 13:54

Апелујем на народ да се не окупља 7.7. на Тргу Крајине, јер је тај скуп протузаконит! Институције РС-а су надлежне да рјешавају овај случај, он се не може ријешеити демонстрацијом силе и рушењем институција РС. Полиција обавља свој посао савјесно и професионално, тако да нема потребе да се народ по улицама окупља. Са овим окупљањем само угрожавате исход овог цјелокупног случаја и саучесници сте у прикривању починилаца. Институције Републике Српске раде на расвјетљавању овог случаја и нема потребе да их својим непромишљеним поступцима ометате у раду. Апелујем још једном на грађане Републике Српске да се у суботу не окупљају на Тргу Крајине и на тај начин не угрожавају истрагу у овом случају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јединствени у амбису

05.07.2018 14:07

Апелујем на тебе да идес да се лијецис! Дилери данас дјецу око скола тразе, кад их навуку на зло, и дјеца се задузе, они им понуде да раде на проценат за њих! Ако зелис презивјецес, ако не поједе те мрак! Нико висе није сигуран! Дилери су застицени, јер и полиција мора хранити своју породицу, а њихова плата не мозе да им буде довољна ни за дјецијих пелена. Негдје овај зацарани круг мора да пукне

Name

л

05.07.2018 14:35

СВИ НА ТРГ!!! Ми смо подијељени дубоко и то на људе и нељуде. Људи су на Тргу, а нељуди штите убице! Нећете нам више маглу продавати! Који сте ви морони, идиоти, лопови плачкаши, моралне наказе, итд. Никад нећемо бити заједно! Правда за Давида ће вас прогањати док живите! Његови крици одјекиваће у вашим главама јер ви то заслужујете.Правда за Давида!

Name

ноки

06.07.2018 07:26

Устајмо ми презрено робље.

Name

Ре И

06.07.2018 08:02

О, што си ти уфуран, или надуван?!

Name

xиxиxиx

06.07.2018 08:40

Ето тебе ћемо послужати савјесног грађанина, нећемо ићи на трг, нећемо подржати правду, даћемо зелено свијетло убиствима! МОРЕ МАРШ

Name

РЕ:Покажимо свијету српско јединсто

06.07.2018 11:43

А ДА га покажеш тако што ћеш доћи сутра на ТРГ, а? ДА ОСЈЕТИШ ТО ЈЕДИНСТВО које само хоће правду и да се убице надју - казне! ДЕБИЛЧИНО - ти знаш ста је јединство, марш стоко!

Name

примитивне приземне емоције

05.07.2018 13:59

Тузиластво је под притиском јавности покренуло истрагу убиства, кад је власт вец примјетила да це овај слуцај ипак оставити посљедице по њих. Нацин тразења правде од оца којем је син брутално ликвидиран реци да је водјен примитивним приземним емоцијама је јааако јадно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додиче

05.07.2018 14:04

Скупштину треба распустити, Владу оборити а тебе ћоркирати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хинду

06.07.2018 07:27

То је то.

Name

ре

08.07.2018 11:53

Свака част на елаборацији. То је једино здраво, разумно, етично рјешење које даје шансу поправљању стања овог друштва.

Name

Рече

05.07.2018 14:05

Дашак вјетра са Балкана...

ОДГОВОРИТЕ
Name

локи

06.07.2018 07:28

Смрдљиви прдеж из Лакташа.

Name

Да ли их хе вјештачио

05.07.2018 14:11

Др Драган Човић? Молим вас, Загреб? Па тамо докторате добијају блогери. Наравно да таква ( не)компетентност вама одговара. Дајте то неком свјетском форензичком инс, немојте по сеоским најалармантније тражити стручњаке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wодолија

05.07.2018 14:12

Промјене су неминовне....ови сто су против народа су крајње неодговорни бас према РС....Додик стално говори да неко напада РС, а при том је он и његови кумови највеца опасност за све....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Водопија

05.07.2018 17:12

Е баш си бистар,па где си био сво време,одакле си се ти измигољио,душа моја.

Name

Wодолија

06.07.2018 04:21

Е...Ре....."душа твоја" су они криминалци које ти волиш . Не узрујавај се, покварићеш крвни притисак. Још мало па ћеш моћи оцијенити колико си бистар.

Name

1. Јединство и снага!

05.07.2018 14:17

Апелујем на народ да се не окупља у суботу на Тргу Крајине, иза овога окупљања стоје Бакир Изетбеговић и ратна дружина из Сарајева, којима је српско јединство трн у оку, који прижељкују да виде Републику Српску на кољенима, зато апелујем на све грађане Републике Српске да не насједају на јефтине сарајевске трикове и да се не одазову позиву за окупљање и рушење институција РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поwеред бy БН

05.07.2018 14:32

Само да се захвалим БН телевизији сто објављује позив једног коментатора градјанима да не уцествују на протестима! То показује васу снагу објективности и зато вас јос висе цијеним... Пуно успјеха и среце у послу зелим :)

Name

ре

05.07.2018 14:37

А ја будале

Name

РЕ:1. Јединство и снага!

05.07.2018 21:25

Во име ОЦА - БУДАЛЕ!

Name

ИСТИНА И ПРАВДА

06.07.2018 11:45

Јединство је на тргу , морону, изадји, додји, покажи да си бар мрвицу човјек, кад већ си толико глуп и ограничен!

Name

питањце

05.07.2018 14:18

Гдје нестаде ЛСД сто га Каран насао??? Ооооооо клосаријо сељацка, па мислили сте сто народ неце с вама да се мијеса и има посла да цете јахати до вијека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лик

05.07.2018 14:26

Миле је апсолутно у праву, све је ово пренапухано, ја вјерујем само нашем фараону(Додику)...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јелена николиц

05.07.2018 14:31

Нема одустајања, са давором до побједе.правда за давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зуx

05.07.2018 14:58

Налази из Загреба хахахахахаах...откад то признајес Загреб, а игнорисес Београд...вјероватно сте преко Човића досли до неког другог Карана у Загребу, да писе о задесу...нек вам је све ово на цаст, а прије или касније истина исплива...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лупез

05.07.2018 14:58

Само немој да Милорад прица о постењу и моралним ставовима и осјрцањима јер то нису врлине и област манипулатора и лазова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са

05.07.2018 15:01

Казе Додик да не треба са се мијеса у рад судске власти хахахах. Зар није он стално нападао Уставни суд БиХ и правосудје на нивоу БиХ ?? хахахахахахха

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛЕ РОНХИЛ

05.07.2018 15:15

МИЛОРАДЕ, ПРОБУДИ СЕ. ОКУПЉАЊА ТЕК ПОЦИЊУ. ЦЕКА ТЕ ДОЗИВОТНА РОБИЈА, СХВАТИ ТО ВИСЕ ЈЕДНОМ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.07.2018 18:45

ДОЖИВОТНА него шта?

Name

КкК

07.07.2018 20:17

Судјење треба бити у сваком слуцају постено!

Name

РЕ

08.07.2018 11:56

ОВАЈ НРОД НЕМА НИКАКВУ ШАНСУ ЗА ПЕРСПЕКТИВУ У УДУЋНОСТИ АКО СЕ ОВОГ РЕЖИМСКОГ ЗЛА НЕ РИЈЕШИ НА АДЕКВАТАН НАЧИН И АКО МУ НЕ СУДИ ПОЈЕДИНАЧНО, КРЕНУВШИОД ДОДИКА, ЦВИЈАНОВИЋКЕ, ПА НАДАЉЕ.

Name

Риба

05.07.2018 15:29

Питајте Александра Лазића полицајца који има висок чин, а чији је брат хапшен за дрогу. Он много зна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца

05.07.2018 15:31

Ајде не сери Милораде висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

05.07.2018 15:35

Мало је предсједник странке а мало СНСД ових гласача а никад предсједник свих грађана. Доле Режим , доле влада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА ЗА ДАВИДА

05.07.2018 15:35

ВИ ЈАДНИ ВИСЕ НЕ ЗНАТЕ СТА ЦЕТЕ, САМО НЕСТО ПЕТЉАТЕ И СВЕ ВИСЕ САМИ СЕБЕ ЗАПЕТЉАВАТЕ. МИ НЕЦЕМО ОДУСТАТИ ОД ПРАВДЕ ДОК СМО ЗИВИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црнка

05.07.2018 15:35

Како то само додик видио налазе из загреба срам га било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покрет

05.07.2018 15:47

Ха ха ха. Већу глупост одавно нисам прочитала. Нажалост, он сам себе убеди да је истина то што прича, а најжалосније је што још неки у то поверују

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ххххааа

05.07.2018 15:57

Мића удри направи...КОНТРА СКУП ако имас муда ...хххаапа да. Видис. Колко цес људи имати ал под условом да их не ПРИСИЉАВАС као просли пут...Ајти Миле запјевај, у годинама си да не добијес срчку..хххаа ПРПА ,ПРПА БОЈИС СЕ НАРОДА

ОДГОВОРИТЕ
Name

АНТИБОТ

05.07.2018 17:16

Јеси сигуран?

Name

Дервента

05.07.2018 15:57

Милокрад има фобију од народа,Он цим види на улици висе од 5 људи одмах конта нека завјера! Зар си толико гресан милокраде па да је досло до тога да се бојис и властите сјене,параноја је цудо?! Милокраде,реци својој зени да ти поцне плести вунене царапе,казу да је у Фоци хладно! Октобар је близу тик так тик так!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

05.07.2018 16:13

Ниција није до зоре сјала па неце ни твоја нити твојих јатака јос дуго миле струцњаку.Све сте сјебали и унистили и јос се куразите. Крените на народ да вас згазимо ко глисте.

Name

Ре Дервента

06.07.2018 08:03

Ти си његов вјерни војник и гласач, зар не?

Name

УХ

05.07.2018 15:59

Само склонити беспослицаре са улице доста је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

УХ ТЕБИ

05.07.2018 21:28

јел ти досадило А? А ти имас посла јадо страначки, ПОЛТРОНУ!

Name

Ре Дервента

07.07.2018 16:44

Гдје ти зивис? Каква Фоца, каква царапе? Приватним авионом правац Русија!Мозе и Србија!

Name

Па

05.07.2018 16:02

ГОТОВ СИ ИЗДАЈНИЦЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

05.07.2018 16:02

Растјерао би он њих полицијом да није изборна година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

05.07.2018 16:04

Ало људи,неки скот се подвлаци под мој ник И емитује смрад.Отјрајте га а овог цасног портала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.07.2018 07:24

Скот те направио бако.

Name

Миле

05.07.2018 16:05

Није њему нико страдао,зато се он бахати,њега неинтересује народ,веце само да се сто висе обогати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

05.07.2018 16:15

Нормаллно да треба,па хајде ресавај висе,вапимо за склањањем ових ликова са трга алоо,хоцемо слободу а не окупацију насег лијепог трга крајине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацно

05.07.2018 16:20

Треба прекинути протесте

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА И ПРАВДА

05.07.2018 21:29

ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

Name

бака

05.07.2018 16:22

Долазите овдје на нас цасни портал И кукумацете,тако показујете своју немоц због ИСТИНЕ И ПРАВДЕ КОЈА ДОЛАЗИ НА ВЕЛИКА ВРАТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Софер

05.07.2018 16:35

Ајде рудоња прекини окупљање. Дођи са лукачем, галијашевићем, ћеранићем, емиром... и организуј контра скуп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Софер

05.07.2018 16:40

Рудоња, немој да крадеш. Примитивизам и приземност су ексклузива СЕКТЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЗС

05.07.2018 16:54

Шта је бооотови,кренула истрага у кривом правцу,а.Нисте задовољни резултатом јелде.Сад кад полиција преузме ствари у своје руке,видјећемо како ствари теку.Вјероватно вам се неће ни то свидјети.Ах,да,па вама није то ни циљ,зато и јесте префарбани.Не смета вама тужилаштво,већ нешто друго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре сзс

05.07.2018 20:03

Шта си запјенио? Миле дао директиву да убаците у пету ботови.Јао нећете знати шта вас је снашло! Олошу!

Name

ЈОВО

05.07.2018 17:06

СТА БИ С ОНИ 2500 ПУСАКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗА ЈОВУ

05.07.2018 17:58

ПРОДАТЕ У НАБИЈУ.НЕСТО ЈЕ ЛУКАЧ ПОКЛОНИО ВОЛИ ОН ЛОВ СА ЛОПОВИМА.

Name

Емпирија

06.07.2018 06:55

Пушке су у шошке. И тамо ће да остану. Употријебити се неће. Нема се петље за такве наредбе. А ни полиција неће, а специјалаца мало. Онда ће да се пушке из шошке препродају. У пола цијене, или чак за ниже.

Name

Крај

05.07.2018 17:17

Мудра народна пословица каже да ништа није вјечно и да свему дође крај. Што прије се то схвати боље је за онога који схвати, ако схвати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хе хе хе

05.07.2018 17:48

..."политицка писменост",казе. Хи хи хи на овоме би му и Срецко Сојиц позавидео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле миле

05.07.2018 18:38

МИЛЕ ИДЕШ ИЗ ГРЕШКЕ У ГРЕШКУ АУТО ГОЛОБЕ ДАЈЕШ БРАНЕЋИ СВОЈЕ ЉУДЕ ТЕБЕ НЕЋЕ ИМАТИ КО БРАНИТИ А НИ ХТЕТИ НИКАКАВ НОВАЦ НЕЋЕТИ ДОНИЈЕТИ ГЛАСОВЕ КОЛИКО БИТИ ДОНИЈЕТИ УГЛЕДА И ЧАСТИ КАД БИ ОВЕ ТВОЈЕ ДИЛЕТАНТЕ ИСТЈЕРАО ИЗ СВОГА ЗАКЛОНА СВАТИ ДАСИ ТИ ЊИХ СТВОРИО А НЕ ОНИ ТЕБЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хамди Ганди

05.07.2018 20:30

Политика на страну.Правда за Давида и све оне који су погазени од ових Силника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доста Дудука

05.07.2018 22:16

Упласио се Дудук! Коме он има ста да говори. Готов си ти Дудук и твоја кроумпирана банда. Сигуран сам да си умјесан за убиство. Народе, немојте одустати док се не сазна истина, а Дудуку... тик так, тик так... готов је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

######

06.07.2018 01:22

А засто да се прекине па људи да је ваде дете тако убијено и ви би то урадили немојте властима бити улизице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сониц

06.07.2018 05:57

Па ста је ово..јос сада ни народу не дају своје мисљење да изнесе..па овако је било у Србији за време Милосевица..па није ово Русија...па људи дали смо ми толике будале када ово трпимо...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран Бањац

06.07.2018 06:23

Како нису знали цуват дигнитет парламента кад си куповао она два папка? Него су бас сад насли да га цувају. Срам те било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пеле

06.07.2018 07:05

ДОДИК КЛОШАР, КРИМИНАЛА Ц И ЛОПУЖА, А ГЛУМИ ДРЖАВНИКА. ЈМС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

06.07.2018 07:22

Знамо ми да је мрцини из Мрчајеваца мука што се народ окупља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОКТОБАР

06.07.2018 07:23

Избори су ближе него што мислиш!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

А примитивца

06.07.2018 07:33

Милорад Додик најчувенији примитивац међу политичарима у цијелој БиХ прича да неко користи приземне примитивне подвале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

06.07.2018 08:33

Фантазира!

Name

МД-Тракторијада до јаја

07.07.2018 20:19

Ма дај не *ери!

Name

бас цес да забранис

06.07.2018 09:20

Људима да буду да сврате на ТРГ, па је л трг ти ћаћевина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мала од скандала

06.07.2018 09:25

Сматрам да треба прекинути протесте јер су досадили висе и богу и народу толико има убијене дјеце и одрасли а они се ухватили давида ко да је једини убијен мсм да је доста тог циркуса!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакица

06.07.2018 12:36

Пуна подршка институцијама Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеки Пресс

07.07.2018 20:20

Добра!

Name

xyзq

06.07.2018 17:23

Ово вец полако прелази све мјере, па од децка су прво хтјели направити лопова, али се казаљке на сату нису поклопиле, затим су тврдили да је децко наркоман, цини ми се да су то и резултати у Словенији показали, а затим сада када се у Бецу доказало супротно, тврде да су им апарати заказали. Ако се не варам цак су против несретног момка покренули и кривицну пријаву. Отмица се јос увијек није била предметом истраге, али Лепир и тузиластво тврде да је није ни било, то они онако, одокативно. Толико од МУП-а ПЦ-а и тузиластва, оно је 100 % под контролом Милорада Додика и његових пајдаса блиских СНСД-у, бас као и ПТПЦ, а ево због цега му сметају тузиоци на дрзавном нивоу као и СИПА, зна да му једино они могу доци главе, ови ентитетски су сви го криминалац до криминалца, од зла оца, од јос горе матере ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

07.07.2018 06:32

Господине месару треба прво прекинути пљацку дрзаве па онда све остало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пореска управа

07.07.2018 06:55

Тузиластво је то урадило под твојим притиском мислис да смо сви овце као твоји послусници нисмо и никад нецемо бити хоцемо Републику Српску правну у којој су закони за све у којој нецемо пљацкати исту вец је јацати да би нам било боље сутра свима из које нецемо тјерати младе јер немају људи посла а и оно сто има је мизерија и понизење.......300 до 400 км...брука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

говедар

07.07.2018 12:15

лијепи голи отоки . треба их на голи оток, па нека тамо трезе правду за давида који није наркоман, али је узимао мало ,, марихуане,, као да то није наркотика. а оца будалетину у дусевну болницу, нека тамо трази правду за давида. баја побједјује ,дзаба вам је .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.07.2018 19:27

Добро си име одобрао.

Name

Зора пуца биће дана..

07.07.2018 12:27

Окупљања ће ипак бити, јер тако жели она. А она је њена екселенција УС амбасадорица. Не може јој нико ништа, па ни господар РС-а. Јача је и од њега и његове судбине. Награисаће начисто. Не она већ он.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Магистра витае

07.07.2018 12:31

Српско није протестовати, већ трпити. И зато памет у главу, а главу доље, и језик за зубе. Има ко да мисли и говори. Давно још онај архипастир, што га и крива и дужна посветише, рече и записа: На небу бог, на земљи господар, у кући домаћин. Ето, то је та универзална матрица власти, чаробна формула владања. Добро није, али промјена ће бити. Мора да буде. До народа је..

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

07.07.2018 13:32

Неби се мијесао ни Иваниц да он наредјује судству.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јована

07.07.2018 22:12

А ста би било да је неко од његове дјеце убијјен

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мак

07.07.2018 22:14

А гдје ти је Миле болан контрамитинг. Ма то само да ти напоменем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

08.07.2018 10:12

Цуј треба прекинут протест види миле прекините ви убијат дјецу поцните радит нормално доста је народу васе тираније доста нам је да гледамо тебе миле и цвијановицку и лукаца како харате републиком српском и тјерате младе из ње доста вас је иди те смилим богом и неврацајте се висе иди те у србију имате виле тамо нек цам вулин и остали кримоси издрзавају ми цемо се снаци и без вас само иди те

ОДГОВОРИТЕ