Мајк Џејмс одјавио Панатинаикос!

Калатес добио 2. 100. 000, а ја не могу 1. 600. 000? Од повратка у Атину нема ништа!

Кошарка 05.07.2018 | 20:30
Мајк Џејмс одјавио Панатинаикос!
Најбољи потез сезоне управа Панатинаикоса је направила оног тренутка када је вратила Мајка Џејмса у Атину и из њега извукла шампионске партије које су титулу првака Грчке оставиле у клупским витринама. Мада је на први поглед изгледало да ће се успешна сарадња наставити, сада је готово извесно да ће амерички шутер тражити нову средину. 

Мајк Џејмс је током недавне комуникације са својим фановима на друштвеним мрежама открио незадовољство због тога што му клуб није изашао у сусрет и понудио уговор какав, верује он, заслужује. Ради се о суми од 1.600.000 долара за наредну сезону, што је нешто мање од 1.400.000 евра. 

Џејмс је своју уговорну ситуацију упоредио са оним што је Ник Калатес добио од клуба - трогодишњу сарадњу вредну 6.500.000 долара годишње, односно 2.100.000 долара по сезони.

"Ако је Калатес могао да добије толики новац, могао сам и ја 1.600.000. Не кажем ја да Калатес не заслужује тај новац јер треба да добије сваки цент, чак и више од тога. Али верујем да и ја треба да будем плаћен. Изгледа да нећу да останем, мада би се уз праву понуду то променило", рекао је Џејмс.

Наводно, Панатинаикос је Џејмсу понудио округло милион долара, што се некадашњем играчу Финикс Санса није допало. Тражио је више, али му клуб није изашао у сусрет. 

Мајк Џејмс се дуже време доводи у везу са Олимпијом из Милана. 

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар