Лејкерси спремају одговор Голден Стејту...!

Двајта Хауарда! Само, могу ли да се забораве старе свађе?

Кошарка 05.07.2018 | 13:30
Лејкерси спремају одговор Голден Стејту...!
Експлодирала је НБА пијаца од њеног отварања, а у потпуном фокусу прва два дана су Голден Стејт Вориорси и Лос Анђелес Лејкерси. Холивудска франшиза лансирала је брутални потпис Леброна Џејмса, испраћен аквизицијама Ражона Ронда, Ленса Стивенсона и Џавала Мекгија, актуелни шампион је одговорио задржавањем Кевина Дуранта, а онда и шокантним потписом Демаркуса Казинса, што је изазвало буру опречних реакција.

Иако многи верују да је Голден Стејт овим потезом обесмислио НБА лигу и да Ратници неће имати конкуренцију наредне сезоне због Алл-Стар петорке, Лејкерси не одустају тек тако и спремају нови велики потпис. Лејкерси спремају - Двајта Хауарда!

Како сазнаје амерички новинар Сем Амик - Двајт Хауард је показао интересовање да се врати у Лејкерсе, за које је наступао у сезони 2012/13, а његова првенствена жеља је да дели свлачионицу са Леброном Џејмсом!

Наводно, Лејкерси озбиљно размишљају о овој опцији и засад само опипавају пулс и проверавају терен. Хауард би пре тога морао прво да реши ситуацију са уговором у Бруклину, чији је тренутно играч пошто је недавно трејдован из Шарлота за Тимофеја Мозгова, два будућа пика друге рунде и нешто новца. Уколико би прихватио споразумни растанак, у Лос Анђелесу би га сачекао једногодишњи уговор који је он спреман да прихвати.

Упркос томе што је и даље цела прича на дугачком штапу, Лејкерси би могли да профитирају од Хауарда. Он је и даље међу најбољим центрима у лиги, одличан дефанзивац у рекету и доминантна фигура у скоковима.

Ипак, још није познато да ли ће Хауард моћи да пређе преко свега што се дешавало у време његовог одласка из Лејкерса 2013. године, када се озбиљно посвађао са Кобијем Брајантом и Мајком Д'Антонијем.

Фото: Ацтион Имагес

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар