Пилот истјерао путнике из авиона

На интернету се појавио шокантан снимак путника који су почели да повраћају у авиону, након што се кабина испунила густим димом.

Свијет 23.06.2018 | 08:17
Пилот истјерао путнике из авиона
Капетана авиона, који је желио да избаци путнике напоље, одврнуо је до краја еркондишне, пише “Дејли мејл“, због чега је авион индијске компаније из Колкате за Багдогру каснио четири сата.

Пилот је наприје рекао путницима да изађу из авиона, а када су одбили истјерао их напоље димом, пренијели су медији.

Невјероватан снимак који је објављен приказује забринуте путнике који покушавају да изађу из задимљене кабине. Поједини су се осјећали болесно, пренијели су индијски медији.



На Фацебооку је објављен и снимак из кабине, гдје су путници рекли да је било “застрашујуће искуство”. У позадини се чују људи који вриште и жале се, док у реду напуштају авион.

Авион се најприје вратио на капију прије него што је екипа позвала техничку подршку. Остао је заглављен на писти прије него што је путницима речено да изађу напоље, гдје је падала јака куша.

– Када су се путници супротставили, ставио је гријање на максимум како би отјерао путнике. Једностано је гушио дјецу. Ово је начин на који авио-индустрија ради у Индији – рекли су љути путници, пише Блиц.

“ЕрАзија” је у саопштењу навела да је дошло до кашњења, али је навела да су клима уређаји били укључени због услова велике влажности.

– “ЕрАзија” жали због непријатности које су проузроковане гостима због оваквог поремећаја – речено је у саопштењу.

(Даилy маил , Д.К.)

Коментари / 0

Оставите коментар