СП: Швајцарци се хвале пред судар с ''Орловима''...

Можемо много да трчимо! Задовољи су у тамошњем штабу што су надтрчали Бразил за пет километара.

Фудбал 22.06.2018 | 13:30
СП: Швајцарци се хвале пред судар с ''Орловима''...
Нема шта, Швајцарска је ремијем против Бразила од 1:1 на свом првом мечу на Мундијалу показала да има шта да покаже. Не само да је узела бод, већ је значајно подигла самопоуздање пред данашњи окршај. То се видело и у јучерашњем излагању Валона Бехрамија. Каже, не треба нам Србија да бисмо показали да смо мотивисани, питајте Нејмара. И у праву је.

Генерално у швајцарској јавности влада позитивно мишљење о репрезентацији, а доста се придаје значају томе да екипа физички изгледа зрело и да је потпуно припремљена.

Да би поткрепили ту чињеницу, Швајцарци се хвале податком да су претрчали 109 километара против Бразила, пет више од противника. Додуше, и сами кажу да је то због квалитета противника који је имао лопту у ногама 52% што и није нека убедљива бројка.

Имају подлогу за овакво мишљење...

"Истина је, радили смо добро на припремама у Лугану и Фојсбергу. Имамо и много посла између утакмица. Сваког играча третирамо индивидуално. Сваки играч мора да буде константан, да буде под интензитетом. Најважнији је одмор између мечева, то је круцијално", рекао је кондициони тренер Оливер Ридвил.

Колико је цео тим добро изгледао на аспекту физички снаге Швајцарци истичу податак да је чак и Харис Сеферовић био у ритму, а није блистао на клупском нивоу. И он је био спреман. Једини под знаком питања за меч против Србије од 20 часова је Бехрами (на слици), али и он би требало да се нађе у првој постави.

У утакмици каква се очекује, ово ће бити веома важан фактор. Ко ће надтрчати противника. Али, Швајцарци морају да имају на уму да је Србија против Костарике претрчала 110 километара, што је километар више од Сајџија против Бразила.

Чисто да се зна.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Математика

22.06.2018 12:08

".....Швајцарци се хвале податком да су претрчали 109 километара против Бразила..." па даље моззартспорт каже "Али, Швајцарци морају да имају на уму да је Србија против Костарике претрчала 109 километара, што је километар више од Сајџија против Бразила." КОЈА МАТЕМАТИКА!!!

ОДГОВОРИТЕ