Спарси: Кад рјешавамо проблем са Ленардом? Јуче!

Генерални менаџер Сан Антонио Спарса Ар Си Бјуфорд каже да је циљ те франшизе да задржи своју прву звезду Каваја Ленарда.

Кошарка 23.06.2018 | 22:20
Спарси: Кад рјешавамо проблем са Ленардом? Јуче!
Није тајна да је Ленард изразио жељу да буде трејдован у Лос Анђелес Лејкерсе, јер је и рођен у Калифорнији.

Спарси сада желе да изграде јаз који се створио током прошле сезоне у којој је "Канџа" одиграо само девет утакмица за Тексашане због повреда.

Кавај и његова породица много значе нашој организацији и заједници. Иако нико од нас не би хтео да буде где смо тренутно, урадићемо шта је неопходно да бисмо изградили најбољи могући однос са њим и испитаћемо све своје опције. А прва ће бити да урадимо шта можемо да задржимо Каваја у својој екипи", рекао је Бјуфорд у ноћи драфта. 

На питање када би волео да се Кавајево питање реши Бјуфорд каже "Јуче" што значи да бисмо наредних дана већ могли да очекујемо епилог "случаја Ленард". 

Иако он има уговор на још годину дана, "Мамузе" би да га задрже још дуго. Грег Попович је у четвртак отпутовао у Јужну Калифорнију да би се састао са играчем, који наводно пре тог састанка није желео да прича са неким из Спарса. 

Франшиза из Тексаса може ове године да му понуди супер-макс уговор од 219 милиона долара за пет година и новац може да буде адут сребрно-црних. 

Иначе, У ноћи између четвртка и петка, на драфту су бирали Лунија Вокера ИВ са 18. места и Чимезија Метуа у другој рунди.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар