"Срамота, бексрајни понор, Аргентина је ругло Мундијала!"

Хрватска је победила Аргентину 3:0 у другом колу Светског првенства у Русији и пласирала се у осмину финала, а аргентински медији прогласили су "дан жалости" након дебакла.

Фудбал 22.06.2018 | 20:15
"Срамота, бексрајни понор, Аргентина је ругло Мундијала!"
"Катастрофа против Хрватске, једном ногом смо већ испали са Светског првенства", пише на насловној страни портала "Кларин".

У једном од текстова пише да је "Аргентина понижена од Хрватске, а највећа звезда Лео Меси се није ни појавио на утакмици".

"Срамота", кратак је и јасан "Ла Национ", док лист "Оле" уз наслов "Кабаљеров хорор" као главног кривца истиче аргентинског голмана, који је поклонио лопту Анту Ребићу за први гол Хрватске. "Оле" подсећа да је након овако тешког пораза Аргентини за пласман у осмину финала потребно чудо.

"Ко је крив?", пита се "Кларин" у наслову једног од текстова изнад фотографије Хорхеа Сампаолија.

Најчитанији аргентински дневник коментар утакмице насловио је "Аргентина, ругло Светског првенства", додајући да је последњим судијским звиждуком потврђено оно што пише у наслову.

"Репрезентација Аргентине пала је у бескрајни понор. Преостаје нам само да победимо Нигерију и молимо се да ћемо групу проћи на мала врати. Међутим, с обзиром на то да у овој екипи нема вође, ауторитета и карактера, то ће бити веома тешко".

Хрватска је савладала Аргентину са 3:0, а голове за Хрватску постигли су Анте Ребић у 53, Лука Модрић у 80. и Иван Ракитић у 91. минуту.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар