СП: Бехрами као сав нормалан свијет...

Србија противник као и други, ми смо пример деци! "Истина је да нама није потребан меч против Србије да покажемо да смо максмимално посвећени. Нејмар може то да вам потврди", каже фудбалер Швајцарске.

Фудбал 22.06.2018 | 10:00
СП: Бехрами као сав нормалан свијет...
Сведоци смо да дуел Србије и Швајцарске у другој рунди групе Е на Светском првенству поприма и неке друге конотације, политичке природе. Највећи број актера се труди да спусти лопту и нормално гледа на наредни дуел, а такав је и Валон Бехрами.

Он је пробао на трезвен начин да објасни наредни дуел и атмосферу која влада око њега.

"Мој први меч против Албаније је био емотивно компликован, то не кријем. Али, Србија је за мене нормалан противник. Они који кажу да је фудбал рат... то је представа, ништа више од тога. Ништа се неће догодити. Ми смо фудбалери, примери за децу. Какву ћу слику направити ако кажем да морам да дам све, да имам убилачки инстинкт? Истина је да нама није потребан меч против Србије да покажемо да смо максмимално посвећени. Нејмар може то да вам потврди", објаснио је Бехрами.

Како год окренете, терен ће одлучивати. И једино је он битан. Све ове приче около ће се брзо заборавити. Резултат се броји. Меч је на програму сутра од 20 часова.

Иначе, Бехрами је под знаком питања за овај дуел јер је ровит.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар