Пламен прогутао породичну кућу

У Ђевању код Зворника у поподневним сатима изгорјела је кућа породице Ђокић. На срећу, нема повријеђених. Ватрогасци и комшије угасили су пожар, али већи дио објекта је изгорио. На лице мјеста изашла је и зворничка полиција.

Република Српска 21.06.2018 | 18:07
Пламен прогутао породичну кућу
Породица Ђокић остала је данас без крова над главом. Ватра је за само 20 минута одњела оно што су тешком муком саградили. Срећа у несрећи је да овом приликом није било повређених иако је у кући била цијела породица. Супружници Ђокић и њихових двоје дјеце успјели су да напусте објекат прије него што је било касно. Без обзира на напоре комшија и брз долазак зворничких ватрогасаца, кућа је изгорјела од темеља до крова. Породица Ђокић очајна. Не знају кажу шта ће и куд ће.



Четворо нас било, све је изгорјело, шта имам више причати, рекао је Бранимир Ђокић, власник куће.

Његов брат Гојко Ђокић прискочио је у помоћ. Ватрогасци су, каже, брзо дошли, али ватру нису зауставили на вријеме. Прогутала је, каже, цијелу кућу.



''То је тако брзо, за 20 минута стигли су ватрогасци и сви смо ту били ангажовани. Гасили смо, али грађа сува, плануло је све и изгорјело'', објашњава Гојко.

Из Полицијске управе Зворник кажу да за сада није познат узрок пожара, као ни висина материјалне штете. Надлежни ће, како кажу, накнадно утврдити шта је довело до ове несреће.



(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Стивен Сегал

21.06.2018 16:53

Страсно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ги

21.06.2018 23:35

БАС.СТРАВИЦНО.

ОДГОВОРИТЕ