Борјана хоће три клуба са Острва!

Канадски репрезентативац може да бира!

Фудбал 22.06.2018 | 20:45
Борјана хоће три клуба са Острва!
У Црвену звезду долази голман Зоран Поповић, а ускоро би могао да оде стандардни чувар мреже Милан Борјан!

Добро упућени енглески Скај Спортс јавља да су три острвска клуба заинтересована за репрезентативног голмана Канаде из редова Црвене звезде. И сва три долазе из Чешмпионшипа. Борјана желе Вест Бромвич Албион, Свонси и Бристол Сити!

Новодно је најозбиљнији купац Свонси. Клуб из Велса је остао без стартног голмана Лукаша Фабијанскогкоји је продат Вест Хему. Резерва је био Швеђанин Нордфелт који има понуде из домовине, а трећи голман је 39-годишњи Тремел који не може да буде стартер. Свонсијева прва мета је Борјан, а друга је ЛиверпуловДени Ворд који је био на позајмици у Хадерсфилду.

Поред Свонсија, озбиљан интерес за Борјана показује и ВБА који је такође претходне сезоне испао из Премијер лиге. Њихов први голман је 35-годипњи Бен Фостер и желе да му доведу озбиљну конкуренцију пошто су отпустили резервног голмана Мајхила.

На крају, ту је и Бристол Сити који је недавно отпустио Лука Стила и у потрази је за новим голманом, а међу жељама је голман српског шампиона.

Борјан је прошлог лета потписао двогодишњи уговор са Црвеном звездом уз опцију да сарадња буде продужена за још једну сезону. То значи да би Црвена звезда морала да добије одређено обештећење ако Борјан пристане на селидбу у Енглеску.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар