Орландо Блум признао глумици да је био заљубљен у њу

Британски глумац Орандо Блум изненадио је све када је решио да проговори о времену које је проводио са Кејт Бланшет током снимања филма "Господар прстенова".

Забава 21.06.2018 | 10:36
Орландо Блум признао глумици да је био заљубљен у њу
Орландо Блум и Кејт Бланшет су се срели на снимању филма "Господар прстенова" 1999. године, када је каријера глумаца ишла узлазном путањом.

Њих двоје су свакодневно снимали сцене на Новом Зеланду, а глумац је у емисији "Тхе лате лате схоw" открио је да му се веома допадала Бланшет.

"Не могу да мислим.. Толико сам се заљубио. Ти си била моја највећа симпатија", казао је Орландо, док је Бланшет остала затечена овим признањем.

"Нисам те препознала, јер први пут када сам те видела имао си косу као Фабијо Ланцони (познати италијански манекен). "И онда сам те видела и запитала ко је овај сладак момак из школе глуме. Нисам сабрала два и два", објаснила је Кејт.

Блум је потом додао да је је стално пратио погледом и шпијунирао из угла собе…

Иако је јасно да су се једно другом допадали, Орландо и Кејт се друже већ 18 година, а Блум је у вези са певачицом Кети Пери. У међувремену Кејт се удала за аустралијског драмског писца Ендрјуа Аптона са којим има четворо деце.



Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар