Ври у Партизану: Закарић долази, Ваљенте близу потписа!

Ђукић каже да су Гомес и Николић разноврсни нападачи, хвали и Суму. . .

Фудбал 21.06.2018 | 13:15
Ври у Партизану: Закарић долази, Ваљенте близу потписа!
Ако је пала Будућност, у то време првак Црне Горе, зашто не би и Рудар из Пљевље, који у сезони за нама ниједан трофеј није освојио. Штавише, такмичарски није ни заслужио да се пласира у квалификације за Лигу Европе, али је услед чињенице да Грбаљ није испунио услове УЕФА нашао место у бубњу и из њега налетео на - Партизан.

Црно-бели прихватају улогу фаворита, али су опрезни...

„Рудар је екипа са наших простора, исти је менталитет и неће нам бити лако. Црногорци су тврди и незгодни, а ми смо фаворити на папиру и покушаћемо да прођемо даље. Партизану је потребна Лига Европе због промоције клуба, вредности играча и као финансијска ињекција. Не знам какви су услови у Црној Гори, прилагодићемо се, јер нам је битан пролаз“, предочио је Мирослав Ђукић, коме ће у припреми двомеча са Рударом информације о стилу и карактеристикама игре тима из Пљеваља проследити доскорашњи сарадник у стручном штабу, Андрија Делибашић.

Црно-бели се већ девет дана припремају на теренима Спортског центра „Земунело“, за сутра је заказана контролна утакмица са Мачвом (затворена за јавност), а у петак екипа путује на главни део припрема, у словеначки Птуј, где ће одиграти пет контролних сусрета.

Ђукић је задовољан двојицом појачања и најављује долазак још једног.

„Гомеш и Николић могу да донесу ефикасност, они су гол-играчи. Поред тога, Николић је разноврстан, може да игра и између линија средине и нападу. Валијенте? Спанац је близу доласка, али не бих пуно причао док се не заврши посао“.

Мирослав Ђукић похвалио је Сејдубу Суму за однос према обавезама на почетку летњих припрема, међутим, није могао да потврди да ће Гвинејац остати део екипе.

„Сума се вратио, ту је, добро ради. Он је наш играч и покушаћемо да га искористимо ако не буде отишао. Видећемо каква је ситуација“, додао је тренер Партизана.

Иначе, према последњим информацијама, Румун Габријел Енаке биће треће, а хитроноги Горан Закарићчетврто појачање црно-белих овог лета. Званично најбољи фудбалер Премијер лиге Босне и Херцеговине за минулу сезону напустио је јутрос припреме Жељезничара и могао би врло брзо да допутује у Београд на коначан договор са српским клубом.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар