Жива о ''господину'' Мурињу, Шиптарима и томе какви су Срби...

Милан Живадиновић, некадашњи селектор рерпезентације Југославије, рекао је гостујући на О2 телевизији да га чуди да озбиљан тренер попут Жозеа Муриња прича на такав начин о "његовој земљи и репрезентацији".

Фудбал 20.06.2018 | 21:45
Жива о ''господину'' Мурињу, Шиптарима и томе какви су Срби...
Менаџер Манчестер јунајтеда рекао је да жели да Србија не прође у нокаут фазу Светског првенства, како би се његов играч Немања Матић мање умарао и био спреман за почетак сезоне.

"Неозбиљан је много, мене чуди да тако озбиљан тренер може ружно да прича о мојој земљи и репрезентацији. Србија је јака господине Мурињо и показаће то против Швајцарске. А ви можете да плачете после утакмице, а ми ћемо победити, добићемо самопоуздање... Такви су Срби, ми смо еуфорични, кад почнемо да се дижемо, ми идемо до краја", рекао јеЖивадиновић на О2.

Он истиче да је веома важно да и даље негујемо прекиде, али да је и то мач са две оштрице.

"Али проблем с тим (са прекидима) је у фази одбране, ко ће затварати те играче. Ивановића здесне и Коларова с леве стране", каже Жива и наставља:

"Са десне стране имамо Тадића који може да пробије. Али с леве стално тражимо да Коларов изађе, међутим његово враћање није хитро, а ниије ни много затворено од средњих играча. Шиптари су... овај Швајцарци су јако брзи, имају по бочним странама добре играче", казао је Живадиновић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар