У чамцу било и малољетно дијете

Код  мјеста Табанци преврнуо се чамац на коме је било 10 миграната и у току је акција на сапсавању, јавио је дописник БН ТВ из Зворника, наводећи да према првим информацијама нико није животно угрожен.

Република Српска 20.06.2018 | 10:25
У чамцу било и малољетно дијете
Како јавља дописник БН ТВ, Цивилна застита проводи акцију спасавања и нема сазнања да се неко од миграната утопио у ријеци Дрини.

Мигранти се тренутно налазе на острвцету и нису животно угрожени. 

Како сазнајемо, полиција мигранте враћа у Србију одакле су и  дошли.

Гранична служба саопштила је да су у сарадњи с припадницима Управе цивилне заштите Републике Српске - Зворник и Министарства унутрашњих послова Републике Србије  јутрос спријечили утапање девет особа афроазијског поријекла, међу којима је и малољетник.

"У мјесту Табанци мигранти су покушали Дрином прећи из Србије у БиХ, услијед чега им се преврнуо чамац. с обзиром на висок водостај ријеке њихови животи су били угрожени, али брзом реакцијом полицијских службеника враћени су на подручје  Србије", каже се у саопштењу и додаје да је, према расположивим информацијама, ријеч о мигрантима из једног од прихватних центара у Србији.  

БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Дире Страитс

20.06.2018 08:30

Мени се све чини да нити Србија а нити БиХ уопште немају контролу и надзор над овим људима. Џаба од колективних центара када они шетају по земљи куда и како хоће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деба

20.06.2018 10:29

Одкуд мигранти у цамцу??? Сад је умјесто бикова сто су пребацивали цамцима уносније пребацивати мигранте пред оцима ДГС-а, све за 2-3 стоје, договорите са својом смјеном и топ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Г 6

20.06.2018 10:57

Никаква ми дрзава нисмо..чиста нула! Никакве ми организације немамо ни свијести о дрзави, а то важи и за Србију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са

20.06.2018 11:08

А гдје је Границна полиција Србије? сакрили се негдје?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.06.2018 17:47

Збрињава терористе