Он је без срца, без страсти, без радости...!

Не пева химну, не поздравља навијаче. . . Ма, нека иде из репрезентације! Лотар Матеус жестоко ударио на Месута Озила!

Фудбал 20.06.2018 | 15:45
Он је без срца, без страсти, без радости...!
Фронт против Месута Озила. У Немачкој је малтене покренута кампања која има за циљ да се што више оцрни један од најутицајнијих фудбалера репрезентације, мада је, руку на срце, и сам везиста Арсенала - колико год био креативан - партијом против Мексика дао повода критичарима да у његовом правцу испаљују отровне стрелице.

После Штефана Ефенберга и Марија Баслера, на Озила је „ударио“ и легендарни Лотар Матеус, уверавајући да 29-годишњи везиста одаје утисак незаинтересованог играча.

„Озилов говор тела је негативан. Често стичем утисак да се не осећам пријатно у дресу репрезентације. Не делује ми слободно. Као да му се не игра. Нема срца, нема радости, нема страсти у игри Озила. Не бих искључио могућност да се после Мундијала повуче из државног тима. Већ годину, можда и две, игра на нивоу којим не оправдава поверење Јоакима Лева“, сматра Матеус.

Досад је Озил одиграо 91 меч за Панцере, дао је 23 гола, забележио 40 асистенција, значајно допринео светској круни у Бразилу пре четири године, међутим... Изгледа да није све до фудбала.

„Не занима ме какав став Озил има према остатку екипе, нити имам проблем с тим што не пева химну, свако има право на избор, без обзира да ли има немачке, турске или афричке корене, али... Наљутило ме је што сам после интонирање химне видео десеторицу наших играча како поздрављају навијаче, а једини Месут то није учинио. Грешио је, такав гест с његове стране био би примерен. Овако, одаје утисак да није део тима“.

Прилику да поправи утисак Немачка и Месут Озил имаће у суботу против Јужне Кореје.

„Озил не разуме због чега је мета критика, јер не разуме шта људи у Немачкој очекују од фудбалера који представља њихову државу“, поентирао је Лотар Матеус.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

СТА

20.06.2018 15:21

оцекиват од правог Турцина. Њега само Еуро интересује. Па људи нису га платили за пјевање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

20.06.2018 22:39

Он једини и вријеме несто код Сваба..остатак играца је просјек ил испод тога ..то је стварност.Никад лосија екипа.