Милојевић: Чим сам видио АПОЕЛ, осјетио сам...

Тренер Звезде открио шта је рекао сарадницима током жреба за прва кола квалификација.

Фудбал 20.06.2018 | 09:45
Милојевић: Чим сам видио АПОЕЛ, осјетио сам...
Жребом у Ниону дефинитивно је одређено:

Црвена звезда ће у првом колу квалификација за Лигу шампиона играти против летонског првака, Спартакс Јурмале, а потом би у другом могла да игра против кипарског АПОЕЛ-а, пред којим је двомеч против литванске Судуве.

Тренер црвено-белих Владан Милојевић водио је у сезони 2015/16 Апоеловог ривала, Омонију, и добро је упознат са снагом редовног учесника евро-такмичења, који је у последњих десет година четири пута играо у групној фази Лиге шампиона (једном и у четвртфиналу).

"Од тренутка када сам угледао овај пар на екрану (Судува - АПОЕЛ), имао сам осећај да ћемо њих извући. То сам рекао и људима око себе", рекао је Звездин тренер за клупски сајт.

"Не бих се бавио оценама, већ сам рекао да су све екипе добре и да ћемо за сваку морати да се озбиљно припремимо. Ићи ћемо корак по корак, најпре ћемо све мисли усмерити на Спартакс", додао је он.

Док је Звезда у другој недељи припрема, Спартакс је увелико у такмичарском ритму, јер је већ одиграо 11 кола летонског првенства, започетог у марту.

"Јесте предност за њих што су у такмичарском ритму, али са друге стране не можемо да тако да размишљамо. И ми ћемо имати до те утакмице четири провере у Аустрији и надам се да ћемо са те стране бити апсолутно спремни", порука је шефа струке црвено-белих после жреба. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар