Даниела: Шта је Правда за Давида?

Мислим да већ и птице на грани знају како је настала Правда за Давида, мада многи још увијек покушавају да то представе на неки сасвим други начин.

Република Српска 18.06.2018 | 22:53
Даниела: Шта је Правда за Давида?
25.03. у вечерњим часовима Давидови другари су, након првог шока и сазнања да им друг убијен, одлучили да формирају групу на Фацебооку како би дали подршку породици Драгичевић, али и инсистирали на што бржем хапшењу починилаца овог злодјела.

До 26.03. ујутро група је бројала већ 25 000 чланова. У први мах жељели су у групу укључити што више људи из Бања Луке који би били директна подршка у овоме. Тог истог дана позвали су своје пријатеље, суграђане и своје родитеље да у 18х дођу на Трг Крајине како би запалили свијеће у знак помена и покој души њиховом Ђакцу.

Никакву лошу намјеру нису имали с тим чином.

Позвали су и родитеље покојног Давида да им се придруже и да заједно затраже од институција да што брже казне злочинца/злочинце који су убили њиховог друга. Да су у страху велике очи, они који су очито (што се касније и показало као тачно) одиграли своју улогу у овом убиству, увидјели потенцијалну пријетњу од тог окупљања. Вјерујем да на Трг тог дана не би дошло више од 50-так људи, али погрешан корак су учинили управо они који знају много више од онога што смо ми могли и претпоставити у том моменту.

Одржана је најкатастрофалнија пресс конференција у историји.

Циљ те пресс конференције био је представити овог младог момка као провалника, наркомана и обичну пропалицу која је сама себи одузела живот и на тај начин утицати на свијест грађана да не изађу на планирано мирно окупљање. Шок.

6 дана наводне потраге за дјететом, 6 дана нико жив није ништа знао о њему, 6 дана је наводно његово тијело плутало од моста на Лаушу до ушћа у Врбас и нико ништа није ни видио ни знао.
Али тог дана на пресс конференцији добијамо не само тачну путању његовог кретања, него и шта је конзумирао од дроге и алкохола до бурека.

Научна фантастика.
Говор тијела људи који су одржали пресс конференцију, био је само потврда свима који смо то гледали, да се износе нетачни, да не кажем лажни подаци о овом дјетету. У сваком нормалном грађанину, а поготово људима који су покојног Давида познавали, овај иступ челних људи институције која треба да им обезбједи сигурност и миран сан, изазвао је негодовање, згражавања, жељу да им се отворено каже да им нисмо повјеровали ни једну једину ријеч.

Дјеца су се појавила на Тргу тачно у 18х, заједно са родитељима покојног Давида, а уз њих су на улицу изашли бројни грађани Бања Луке. И они сами били су изненађени бројем људи који су дошли, али су били захвални што су ту и што заједно с њима траже истину о смрти њиховог друга. Приоритет овог окупљања прије фамозне пресс конференције, било је тражење ПРАВДЕ, кажњавање починиоца, али након те конференције постали су свјесни да прво морају тражити ИСТИНУ, коју очито покушавају да им прикрију, да би се уопште дошло до ПРАВДЕ.

И тако настају две кључне ријечи групе: ИСТИНА И ПРАВДА.

Дани који су услиједили, као и изјаве људи од којих се тражила истина, довели су до тога да се број узнемирених и разочараних људи на Тргу повећавао из дана у дан. Свако ко је имао дијете, унуче, сестриће, нећаке, размишљао је о томе да је било ко од њих могао бити Давид и да сутра то заиста и може бити, уколико злочинци остану некажњени.

Видјевши да њихова група почиње добијати размјере које нису очекивали и да их желе обојитистраначким бојама, дјеца су потражила помоћ од својих родитеља. Да их заштите, организују, да буду глас разума и искуства у њиховој групи. Тако је у групу ушло пет мајки, пет самохраних мајки, које су ставиле дјецу под своје окриље и почеле да растјерају лешинаре који су око њих почели облијетати. Јасно су ставили до знања, МИ СМО ДАВИДОВИ ДРУГАРИ, ОВО СУ НАШИ РОДИТЕЉИ И МИ НЕ ПРИПАДАМО НИКОМЕ ОСИМ ДАВИДУ!

Како је политика дио свега код нас, па и дио ове ужасне трагедије, врло брзо је постало јасно да политичаре морамо укључити у причу. Али не у смислу у којем су они то жељели, да својатају дјецу и народ на Тргу, него да свако од њих ко има одређене ингеренције уради све што је потребно и што је у његовом овлаштењу, да се што прије дође до ИСТИНЕ.

Дакле, прва фаза напада на нас и дјецу је било обиљежавање нас као опозиционих људи који су ту против власти. Упоредо са тим је кренуло и заплашивање дјеце праћењем од стране тачно одређених полицијских аута иприслушкивање наших телефона. Како та прича није уродила плодом, јер народ је био врло свјестан чињенице да смо ми обични грађани, као и они сами, који су ту само у циљу тражења истине и правде, а није им ни заплашивање баш прошло како је планирано, прешло се на план Б.

Сада су кроз медије и преко ботова које плаћају за пласирање лажи народу проширили причу како смо ми уствари страни плаћеници, терористи који су ту убачени само са циљем рушења Републике Српске и њених институција. Највећу улогу у том тровању народа против нас, обичних грађана, одиграо је РТРС, што је заиста трагично за јавни сервис који живи од намета које плаћа баш тај народ.

С обзиром да су све методе њима познате, а спроведене над нама, остале без очекиваног учинка, знали смо да једино чему још могу прибјећи јесте да нам се „задесно“ нешто деси и да нас физички уклоне.

Овакву ситуацију њихови „стручни сарадници“ до сада нису имали и једноставно остали су у пат позицији. Како се ријешити тих људи на Тргу који као да су дошли од никуд (јер нам нису успјели ископати никакву политичку прошлост и именовати нас да смо били у тој и тој партији), које не успијевају застрашити свим до сада познатим методама?!

И ту су се опет нашли у проблему, јер ти обични људи са Трга су увијек ишли корак испред њих.
Прије него су помислили да нам било шта физички учине, у 6 земаља Европе и у Америку била су послана писма потписана од стране нас родитеља и наше дјеце, у којима смо нагласили да нисмо суицидни и уколико нам се било шта деси да се ради о убиству везаном за овај случај.

Именовали смо тачно особе од којих смо препознали опасност у цијелој овој причи, али и оне који можда и нису за ту методу рјешавања проблема, али су сигурно упућени. Сада је требало смислити нову стратегију, али одакле више црпити идеје? Очигледно из америчких акционих филмова, јер је сљедећи сценарио тачно имао холивудски призвук.

Праћење од стране Јединице за тероризам која има за циљ да нас „улови“ у незгодној ситуацији, односно са било којом особом која је потенцијална опасност за њих и, наводно, за Републику Српску.
 
Ту су тек доживјели тешко разочарење.
Праћење самохраних мајки и њихове дјеце је засигурно за припаднике те јединице био најдосаднији посао који су икада радили. Могу замислити њихова лица док су нас пратили у куповини, одласку на посао, кафици са пријатељицама након Трга или рецимо у дневној стрци по граду да се поплаћају рачуни, оде код љекара или зубара… 

Шок је наступио када су сконтали да знамо направити питу. То је сасвим сигурно био један од кључних елемената нашег терористичког дјеловања. Још да су видјели какву „кљукушу“ правим, била би гарантовано новиБин Ладен, јер иста убија од самог мириса, а да не говорим о укусу.

Како год они окренули причу, Правда за Давида је увијек била и остала само једно, група дјеце и родитеља спремних да ризикују све да би сутра сви скупа живјели у сигурној и правно уређеној Републици Српској, без криминала, дроге, убијања дјеце. Онолико колико ми волимо ту нашу Републику Српску, они то никада неће ни знати ни умјети.

Јер ако имаш властити циљ испред заједничког циља свих грађана, ти спадаш у категорију егоиста спремних на све само да се њихов циљ реализује. То су најгоре сорте људи од којих се апсолутно све може очекивати, а који су до сада вјеровали да ће народ заувијек остати слијеп и вјеровати у оно што им се кроз медије пласира.

Бити човјек, за њих непознат појам.
Дати себе за нешто од чега лично ти нећеш имати велике користи, али ће имати цијело друштво, за њих је просто невјероватно. И зато ме не чуде све силне оптужбе неких квази аналитичара, јер они то што раде, раде само и искључиво због новца и просто им је невјероватно да неко као ми може да ради то што чинимо 84 дана и да за то не добија никакву личну корист, да не кажем новац.

Има нешто, рођени моји, што је много врједније од новца, а чега ВИ нисте свјесни. А то су: Наша дјеца, мир, сигурност и напредак за све нас, а самим тим и за НАШУ Републику Српску.

(Бука)

Коментари / 78

Оставите коментар
Name

дзоо

18.06.2018 17:37

Немозе политицки мора судство да казе своје.Покусају да јевтино прикупе политицке поене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре дзооо

18.06.2018 18:08

А судство ћути ли, ћути.

Name

Моусе

18.06.2018 18:18

Свака част Даниела,подршка од мене, а вјерујем да нисам једини,има нас на стотине хиљада.Правда за Давида.

Name

Нинџа Корњача

18.06.2018 18:21

Свака част! Срећа је да има још добрих,пожртвовних и поштених људи,да оне немани виде и осјете да не могу чинити ста хоће.Правда за Давида.

Name

Рамбо

18.06.2018 18:26

Примиче се крај злотворима,завршни ударац ће бити у Октобру.Правда за Давида.

Name

Борис

18.06.2018 18:28

Господја умјесто сто се пере и правада нек нам само обајсни како су они као администратори те групе допустили да се та група претвори у једну опсту пљувацину по Републици Српској. Ок неваља СНСД и Додик и Лукац. Рустити смјењивати никакав проблем, али сваки дан тамо цитам нене из Сведске како прицају како је и њих тако 92 по Бањалуци убијало, вијало и сл...Зали бозе тог момка али ово под хитно мора престати јер сами себи пуцамо у ногу .

Name

Q

18.06.2018 19:07

Честитам Данијела! Све је тако чисто и из душе. То што су они гледали Балканског шпијуна и раде по том принципу, то је њихова ствар. То су њима домети. Они ту Ковачевићеву драму нису схватили. Њихов ментални склоп не може да појми да неко нешто бесплатно ради. Ми смо мали обични људи без милиона, али са душом и поштењем, пуни емпатије за сваког човјека. Убице и саучесници то немају и не могу нас разумјети. Ми смо два свијета. Ми смо људи, а они су нељуди. Истина и Правда за Давида!

Name

Бл4

18.06.2018 19:24

Само да подсјетим:у 6 земаља Европе и Америку.Све наси провјерени пријатељи који су нас ако сте заборавили бомбардовали неких година.Сад се питам како то да се бас њима обрацате

Name

Бл4

18.06.2018 19:29

Да ме се погресно не протумаци мисљења сам да је у старту то окупљање било из правих разлога,али да је сад политика превисе упетљала своје прсте

Name

Вјеруј

18.06.2018 19:32

Само човјек који се не боји истине може рачунати на правду. Истина је једна, она иако можда боли, она ослобађа. Имамо право на истину и ту не смије бити двоумљења, а то да људе убијају као мухе и ником ништа-не смије бити! Сви који овдје причају против групе нешто их боли, размислите више пута, до вас је! Истина је једна, браво Правда за Давида ♥️

Name

Ре из Калесије

18.06.2018 22:20

Судство је корумпирано у РС-у као и у Федерацији.Не сви ал има их.А како ће обицни граданин знати ко је а ко није.....итд.

Name

СТРАХ ОД АНКЕТНОГ ОДБОРА

19.06.2018 03:55

Осјећање страха МИЛОРАДА ДОДИКА је последица неизвјесности. Када нешто не зна или не може да претпостави макар и дјелимично онда га незнање и неодређеност јако плаше. То је потпуно природно јер се иза неизвјесности може крити опасност која угрожава оно што му је вриједно. Зато је нормални, умјерени страх без обзира на сва непријатна осјећања која изазива, неопходно осећање. То је потпуно нормална и природна реакција на опасност, претњу (праву или замишљену) која се у нама подржава веома јаким инстинктом – инстинктом самоочувања. УПРАВО ТО ЈЕ ОВЛАДАЛО У МИЛОРАДУ ДОДИКУ. Управо га неизвјесност и плаши. То познато још од античних времена. На пример, до нас је дошла мисао философа Аристотела да је дефиниција страха „очекивање зла“. Нагласићу да је кључна реч овде – ОЧЕКИВАЊЕ. То јест, другим речима – неизвесност. О томе је говорио и велики хришћански светитељ, Преподобни Јован Лествичник који је писао да је „Страх је опасност на коју се мисли још пре но што је настала; страх је трепетно осећање срца, које дрхти и тугује због неизвесних а могућих догађаја“. О томе је писао и философ Џон Лок: „Страх је узнемиреност душе при мисли о будућем злу које ће се вјероватно обрушити на нас“. И УПРАВО НАВЕДЕНО ЈЕ ОВЛАДАЛО МИЛОРАДОМ ДОДИКОМ: Страшно, али Додик напречац доноси одлуке, јер НИЈЕ УВЈЕРЕН да су оне правилне (да је увјерен не би било страха). Страшно нам је да живимо јер НЕ ЗНАМО како да живимо. Будућност нас плаши својом НЕИЗВЕСНОШЋУ (када бисмо је знали, не би било страха). Страшно би нам било да неко НЕПОЗНАТ НЕОЧЕКИВАНО искочи иза угла ( мислим да се тога боји МИЛОРАД ДОДИК - НЕНАДАНОГ ОКУПЉАЊА НА ДАВИДОВОМ ТРГУ КОЈИ СЕ НЕЋЕ ЗАУСТАВИТИ ДОК СЕ НЕ САЗНА ИСТИНА И ПРАВДА: „Ако желиш бити поштован, најпре мораш поштовати сам себе, само тако можеш учинити да те други поштују.“

Name

Робин худ

19.06.2018 08:09

Овај Бл4 је заборавио да тих сест земаља које су нас бомбардовале доведосе нам на власт Додика и Лукаца и то на својим тенковима и то му је бајно. А сада му несто мрске одједном, клоц остаје клоц. само издрзати до краја и зликовце иза ресетака, прво Додика па онда његове кумове и трабанте.

Name

Види

19.06.2018 08:40

Не мозе.

Name

Бели

19.06.2018 17:22

Ни киша не пада случајно.....тако говорити о спонтаности протеста без подршке неког из сјенке ко вуче све конце, пише текстове ,сценарио и режију је апсурд

Name

ре Бели

20.06.2018 09:46

Спонтан протест итекако, а разлог убиство дјетета, човјечеее Додиков!!!

Name

Вупер

18.06.2018 17:44

Ово ницем неводи, нити ко мозе иста доказати. без аргумената ниста се немозе. конацно и да се надју докази власт це реци не није тако и ту је опет поцетак. ако се иста зна нека се казе а не власт да се грцевито бори против доказа

ОДГОВОРИТЕ
Name

дијаспора_А

18.06.2018 18:37

Не бих се слозио с тим да ствар ницему не води. И цутање је некакав одговор из кога се види да власт губи масовно на компетенцији и повјерењу. Тузиластво као алат за успостављање мјерила истине и правде не врси ту функцију, успоставља статус сqо сто представља русење те институције! РС је правно изгубљена и на крају огрезла у криминалним нерјесеним слуцајевима затаскавање криминала од стране власти. Висе него трагицно и погубно за градјане РС. Задња фаза растакања дрзавног тијела!

Name

Ре Вупер

18.06.2018 18:39

Бобар банка преко 100 милиона фали,ајде сад ти докази како до лопова,код је тако лако.

Name

Правда за Давида

18.06.2018 19:16

Црвена гамад треба што прије да заврши иза решетака због убијања сопственог народа. Убијали су га физички, економски, матерјално, психички. У људској историји није запамћено да је неко убијао сопствени народ као црвена гамад у Српској. И зато сви на трг Давида Драгичевића у Бања луку. И не само у Бања луку. У сваком граду Српске треба да постоји трг Давида Драгичевића. А коначни ударац црвеној гамади задати добро зашиљеном оловком у октобру.

Name

!!!

18.06.2018 19:34

Зар нису Давидове заживотне ране нанесене му у великом посту саме по себи довољан доказ да су над њим "за живота" извршена звјерска мучења? Зар није оволика енергија која се испољава скоро на свим континентима вапај његове душе за смирајем? Док виновници овог недјела не буду тамо гдје им је мјесто немојмо очекивати да овај народни бунт престане. Госпођа Данијела је ово тако јасно написала да ни најневјернијим Томама више није логично да је Давидово тијело могло оним плићаком да плута 7 дана а да то нико не примијети. Званичне институције су својом несмотреношћу или ко зна чиме другим толико нелогичности изнијеле да то помало вријеђа интелигенцију и испод просјечно интелигентних особа. Ако је Христовим рођењем одређен крај старог и почетак новог завјета (а у старом завјету пише "око за око, зуб за зуб и ко се не освети тај се не посвети") Смрт Давидова ће свакако одредити Бањалуку и РС на период његовог прекратког живота и његова смрт и после ње. У праву су сви они, а вјерујте премного их је који мисле да више ништа неће бити као што је било. Због свега тога не смијемо рушити институције, него мијењати неспособне и корумпиране у њима. То је оно што као грађанин очекујем од сутрашње скупштине и да коначно ово крене у расплет. Правда за Давида!

Name

Ре Вупер

18.06.2018 19:45

Цитирацу Кнеза Лазара:"Ја не идем у бој према сили која ме прати,него према светињи коју браним!" Давор и Правда за Давида се налазе у неравноправном полозају у односу на дрзавну спрегу која се свим силама боре против њих,али се они боре за највецу светињу,за невино убијено дијете,ко то схвати и разумије,неце давати овакве коментаре.

Name

Зуна

18.06.2018 19:50

Мене само занима гдје су ти 12 велицанствених били те ноци. Како ни једно није било уз свог друга.

Name

За Зуну

18.06.2018 20:21

Мене само занима гдје су ту ноц били синови!!! И наредних ноци, док Давид није удављен

Name

Питам

18.06.2018 21:18

Сваког Србина вјерника,како је могуце да се Давид муци ,сулује ,удави и баци у канализацију? Злоцинци запамтите ,да вас Давид посматра,неда вам мира ,прогони вас у сну и на јави,проговорите злоцинци и сауцесници ,бице вам лаксе, ,Бозија и овоземаљска катна мозда вам буде несто мања и лаксе це те је поднијети.Ми тразимо да се убица и налогодавац конацно огласе,казу истину бице им лаксе, нико од нас нити је страни плаценик нити руси Реоублику Српску,него покусава да је правдом и истином застити и сацува.. правда за Давида бољи и сигурнији зивот за све младице и дјевојке као и све градане Српске.

Name

Робин худ

19.06.2018 08:04

За Бл4 како то да твоји Додик и Лукац додјосе на власт на тенковима тих сест земаља које су нас АКО СТЕ ЗАБОРАВИЛИ БОМБАРДОВАЛИ неких година. Пи.да ли ти материна.

Name

Алф

18.06.2018 17:47

Правда✊✊✊✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боб

19.06.2018 06:27

Браво Даниела! Они лазу, краду, убијају и све то преко МУП - а и тузиластва прикривају.Има ли ста горе...СРАМ ИХ БИЛО !

Name

СПАС

18.06.2018 17:51

Након свега овога, поготово СРАМНЕ БЕСТИДНЕ конференције за стампу 26.03. стварно је све осим најмање оставки свих бесрамних људи који су као представљали НАШУ ВЛАСТ бесмислено ,а поциниоци кад се утврде, а утрВдице се кад тад требају и морају се казнити ПРАВДА И ИСТИНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИЈУКС

18.06.2018 18:01

ГОСПОЂО, ОВО ЈЕ ИСТОРИЈА, ОВО ВАСЕ ПИСАЊЕ ЦЕ УЦИ У АНТОЛОГИЈУ КАО "ДЕМОКРАТСКА БУКВИЦА"! СВАКА ВАМ ЦАСТ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

боац

18.06.2018 18:47

Слазем се и радује ме да има јос нормални људи.

Name

милан

18.06.2018 19:40

Одговор на питање: ко је убио дијете може да гласи тај и тај и никако друкчије. Дакле, ништа ни више ни мање од тога се тражи од оних који су за то плаћени. Свака друга прича три мјесеца након убиства је безобразна.

Name

Ре

19.06.2018 04:03

Па неки и хоће да уђу у ту твоју "историју" преко овог' јадног младића и дезоријентисаног' оца. Мој друже, тако се у историју не улази, зато смањи доживљај.

Name

за ре

19.06.2018 06:37

Намјерно изврћете све што се напише. Мислите да је у реду убијати људе у републици и да живите сасвим природно као да се ништа није десило??? До кад би та убијања требала трајати по вама!? Звјерски мучити човјека и убити га, ма гдје ће вам душа?!

Name

Козје уши

19.06.2018 06:56

Опет ти са "смањи доживљај", Зашто да смањи доживљај, зашто? Зашто да прећути? Да би теби било лакше? Све је изашло на видјело, па ти причај и пиши шта хоћеш!

Name

Ре

19.06.2018 11:21

Ја поштујем твоје мишљење, али зашто ти не можеш поштовати моје, туђе? Зашто толика нервоза, овдје готови сви желе да се сазна истина,први сам за то. Али не можемо сви мислити исто, шта Вам је? Зашто напади и вријеђања?

Name

СВАКА ЦАСТ, ДАНИЕЛА!

18.06.2018 18:29

Оно сто Ви говорите у дуси носе хиљаде нас, који имамо другације погледе од спектра политицких боја странака и неке друге вриједности заступамо, а не само похлепе и богацење. ИСТИНА И ПРАВДА ЗА ДАВИДА И СВЕ ДАВИДЕ ЦИЈА УБИСТВА НИСУ РАЗЈАСЊЕНА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

18.06.2018 18:30

Правда за Давида

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Бориса

18.06.2018 19:06

Лазес, каква Сведска, каква 92? Ко спомиње? У ствари, лази колико зелис, дзаба ти. Правда!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис хоће немир

19.06.2018 06:46

Па пише Борис такве ствари да би задобио шаку људи који би овај народ натерали у свађу, расправу, да би нам помутио ум. Што му баш то смета, што баш то спомиње, зато што је то истина. У рату се радило свашта, ми сви нисмо криви за нечија недјела, али ипак себи свако мора да призна. Злочин мора бити кажњен, није битна година када се десио, мора бити кажњен! Само тако можемо ићи даље и бити људи.

Name

Бања Лука

18.06.2018 19:08

Данијела браво за овај текст .Замјерам ти сто си у једном тренутку киксала И мозда несвјесно искористила ситуацију за свој лицни обрацун са бивсом пријатељицом.ПРАВДА И ИСТИНА .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања ЛУКА

18.06.2018 19:10

Свака част за текст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

18.06.2018 19:17

Свака Вам цаст господјо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боже, опрости ми!

18.06.2018 19:20

Ја нисам члан нити једне странке, али сам погријешио када сам брату предложио да се учани у СНСД како би добио посао. Учланио се и добио посао, али је тада изгубио душу и разум, престао је бити човјек и постао празна љуштура без осјећања и мозга. Он сада, по налогу странке, као слијепац подржава Давидове убице и оправдава њихове поступке. Имам одраслог сина, да га сутра убију као Давида, мој брат би штитио и његове убице да би се додворио странци у коју сам га ја послао. Због свега ме страшно пече савјест, и осјећам се дјелимично одговорним за његово безнађе. Бојим се за животе своје дјеце и желим да што прије оду одавде, да их сутра не бих пронашао у неком каналу. Молим те Боже помози мом брату, као и осталим изгубљеним душама, да се освијесте и напусте ову секту док није учинила још веће зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боже, помози му

19.06.2018 12:39

Извини, морам ти рећи, то сигурно није твој рођени брат. Скупи храброст и питај мајку нека ти каже, па ћеш видјети да вас двојица нисте рођена браћа, јер толико "брата" оцрнити не може "брат".

Name

Бл

18.06.2018 19:26

Тацно треба напустити бањалуку и отици због неспособне власти да ово поцисти и склони са трга. ово је срамота мајке ми и за град и за дрзаву. Превисе демократије дозвољено пробисвјетима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре бл

18.06.2018 19:53

Сретан пут, иди што прије.

Name

градјанин

18.06.2018 20:10

Ово је отишло предалеко. Чисти циркус

Name

Моусе за Бл

18.06.2018 20:35

Путуј и не окрећи се сине,пут пред тобом је,зову те даљине.За тобом нико сузу пустити неће, јер ниси био човјек, био си смеће.

Name

Притисак

18.06.2018 21:11

Знам ја доста вас који причате да је безвезе дигнута притисак! Срам вас било! Ви сте безвезе, дигао вам се притисак и бјежи те од одговора јер знате да ови који су лагали имају прљаву игру и да ће лоше завршити.

Name

Путуј

18.06.2018 21:53

Путуј игумане, не брини за манастир.

Name

Канада Ре, Бл

19.06.2018 02:28

Твоји коментари су језиви, а ти И такви као ти сто од поцетка блатите Давида а сад И Давора И називате народ који зели само истину И правду пробисвјетима ; ви сте цивилизацијско смеце за које се мајка природа двоуми да ли да вас посаље на депонију или да вас јос мало пусти да се гусите у сопственим фекалијама. У земљи у којој зивим ти , они који те плацају да вриједас , Давидове убице И њихови налогодавци би давно били неки иза ресетака а неки у болницама за ментално обољеле. ПРАВДА ЗА ДАВИДА!

Name

За БОТА Ре,бл!!!!!

19.06.2018 04:13

Пратм писање овог бота. Од кад је уочен на мрежи - или ПСУЈЕ или ВРИЈЕЂА , јер аргумената нем. ЗАИСТА СИ НЕПИСН БОТЕ! ПРИХВАТИО СИ ДА БУДЕШ ДОДКОВ БОТ И ПОСЛУШНИК. Али из текста се може закључити да си и НАЈВЕЋА ПРОСТАЧИНА која блати овакве каква је госпђа Данијелада. Да те упитам знаш ли уопште шта је бити ДОДИКОВ ПОСЛУСНИК - послије октобра нечеш моћи бити ни у мишијој рупи!!!!!!!!

Name

Нинџа Корњача же Бл

19.06.2018 07:10

Путуј,ако треба да ти посудимо новца,само реци,само путуј да не читамо твоје злобне коментаре,загадујес нам животни простор.

Name

Мистер Но

19.06.2018 07:14

Гдје би ти и, такви као ти? Ено и С,Кореја је напустила систем диктатуре и изолације,постигосе договор да се не ратује и не инати,а ти ћеш остати некаква Кореја у малом.

Name

Ре Канада

19.06.2018 11:26

Досадан си више, јер не знаш ништа друго него свако мало обртати три исте реченице. Фекалије су ти стално у тексту. Дођи брате овдје па онда паметуј и очисти те фекалије, јер то очигледно радиш у тој Канади чим стално то помињеш. Хоћеш да испаднеш некакав Џек, а ниси брате, нема појма о томе...

Name

Сведска

19.06.2018 13:28

БИ... све би се рекло да си један од ових зликоваца ил си се изгубио на правим путу

Name

рw Бл и остали

20.06.2018 15:59

Не одлазе ови као овај Рудоњин бот да не казем подгузна мува, нигдје таквим неце бити боље него овдје са купљеним дипломама су на добрим радним мјестима ни у ста се не разумију немају мисљење ни о цему све им се сервира из мрацног дворца у Бакинцима, а они само понављају те бљутаве фразе и флоскуле не укљуцујуци мозак уопсте цека се 25и да стигне плата и да се сепуре пред родбином и комсијама који спајају крај с крајем. Ви осyали сто би му посудјивали паре знајте да ако у октобру будете сједили куци да це он све вас испратити с пјесмом као издајнике, знајте да је стратески циљ ове посасти на власти да свког слободномислецег и достојанственог градјанина протера из њихове прције, да им остану само људи убијени у појам и утуцени лосим зивотом и изневјереним оцекивањима и надом у боље сутра који це без поговора радити за цркавице у њиховим фирмама, брати јабуке у њиховим воцњацима и бити задовољни ста год им газде дају. Ти људи су охолији од средњовјековних властелина и убједјени су да су они бољи од обицног цовјека да је сво клето богатство које ссу присвојили и отели од народа с правом у њиховим рукама и да це са правом остати њиховим унуцима, а да је обицан народ са правом бикедан и осиромасен и да је јрдина његова улога да слузи њима и њиховом богацењу како ми данас тако и наса дјеца и унуци њиховој дјеци и унуцима!

Name

Напријед

18.06.2018 19:28

Хоцемо истину и правду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инструктор

18.06.2018 20:00

Сад це треци мјесец а тузиластво цути ....знаци да је отац био у праву...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјеруј

18.06.2018 21:19

Овдје је само истина битна, Давор говори истину.

Name

проблем

21.06.2018 04:34

Но како сада јавно објелоданити да у дрзавном врху осим лопова сједе и убице?

Name

НЕПИСМЕНА СЛАВИЦА МАТИЈАШ

18.06.2018 21:31

Нема истине док се не испита неписмена Славица Матијаш која била дежурни тужилац кад је Давидово тијело нађено. Неписмена Славица Матијаш је члан правосуднополициске злочиначке организације и радила је по директиви ДАВИДАОВИХ ЏЕЛАТА. ПРАВДА ЗА ДАВИДА! ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОРУКА ЗА СЛАВИЦУ МАТИЈАШ!

19.06.2018 08:16

Она је "НАВОДНО" интелектуалка. Али.....После интервјуисања стотину богатих и славних људи, постало ми је јасно да новац и слава не чине аутоматски људе срећним. То мора да дође из њих. Радије бих имао милион осмјеха у свом срцу, него милион долара у свом џепу. Мелем за душу ће вам помоћи да ставите милион осмјеха у своје срце.“ Али дотична ово не разумије али и не умије да бар схвати. „Мелем за душу" је моћни подсетник да је главни састојак у животу љубав, ИСТИНА И ПРАВДА. Али Славица није дорасла љубави, истини и правди. Мелем за душу треба да буде на Славицином СУДСКОМ СТОЛУ да би је јој барем пола сата пред суђење обновило вјеру у људску природу и изворну доброту . Она нажалост то нема јер је дозволила да буде Додков и Лукачев послушник.

Name

Канада

19.06.2018 02:31

Браво Даниела. Овај текст треба да процитају сви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тр

19.06.2018 05:40

ПРАВДА.ЗА.ДАВИДА..ИСТИНА.САМО.НА.ВИДЈАЛО..БУДАЛА.САМО.НЕМОЗЕ.СКОНТАТ.КО.ГА.ЈЕ.УБИЈО.И.ЗАТО.НАРОД.ОД.ТАКВИ.ТРАЗИ.ПРАВДУ.СВИ.ЗЛОЦИНЦИ.ИЗА.РЕСЕТАКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир

19.06.2018 05:50

Знају и птице, а и мацке, пси, краве,.....како је настала, ко је финансира, ко је савјетује, под цијим су патронатом, ко манипулисе са њима..... Када видим ону стиснуту песницу као "Отпор" у Србији, као они Украјинци који су веци фасисти од самих Њемаца, ....све ми је јасно. Засто се народ није дигао када је Маузер убијен? Ко је тада био на власти? Ако опозиција нема снагу да памецу скине ове са власти онда је срамота ово ста раде. На изборима цемо гласати измедју два зла али је опозиција ипк веце зло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ксс

19.06.2018 07:07

Кћерка која ради 6 година на одређено,је притиснута да неће никад добити за стално ако не уђе у СНСД,она НЕЋЕ по цену да буде заједно са децом гладна.ПРВДА З А ДАВИДА.

Name

За Владимир

19.06.2018 07:13

Владимире, боте, теби је мозак под добром упалом.

Name

И требас да видиш СТИСНУТУ ПЕСНИЦУ

19.06.2018 07:45

Видиш Владимире ТВОЈ ВЕЛИКИ МИЛОРАД ДОДИК подијелио је Србе, на патриоте и издајнике, на Србе из Републике Српске и Федерације БиХ, на подобне и неподобне, на оне који једва састављају крај са крајем и оне који имају све. Дјецу бораца назива сорошевцима, хапси и позива на информативне разговоре, а сваког ко му није по вољи проглашаваш страним плаћеником. Његова харизма се све брже топи , а иза ње провирује лице аутократе, који све мање има контакта са реалношћу. Док се он бавиш уједињењем Србије и Републике Српске, писањем свесрпских декларација, које још увијек нисмо видјели, грађани Републике Српске одлазе, бјеже одавде. Вјероватно ћеш и ти Владимире једног дана морати потражити спас од самог себе, јер сада не видиш због Додикове лажне задојености у ЊЕГОВУ ИСТИНУ И ПРАВДУ

Name

Цане

19.06.2018 07:08

Браво Дацо! #ПравдаЗаДавида ❤️✊ #ПравдаЗаСвуДјецу ❤️✊ #ИдемоДоКраја ✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

рациц

19.06.2018 11:13

Долази ново вријеме. Не треба нас бити страх да будемо храбри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@@@@

19.06.2018 17:03

Ако је ико пртив ове наше јадне и напаћене РС то је ова власт на челу са Додиком. Један ратни профитер и дезертер да каже да је то рушење РС куку нама народе док нам је "Мр. Ронхил" на власти. Уразумимо се 7. Октобра и сви у 7:00 и гласајмо за ПРОМЈЕНЕ!!!!! ПРОФ.ДР.МЛАДЕН ИВАНИЋ. И ВУКОТА ГОВЕДАРИЦА!!!!!!!!!!!!!!; ЈЕДИНО ПРАВО РЈЕШЕЊЕ ЗА СВЕ И ЗА БУДУЧНОСТ НАС И НАШЕ ДЈЕЦЕ И ДА ИСТИНА И ПРАВДА ПОБЈЕДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спиннер

19.06.2018 19:02

Кад је прије стотину и несто година на Цукарицкој цесми турски војник убио српског дјецака, то је довело до побуне Срба у Београду и та побуна која се догодила и која је кулминирала побуном је на крају имала као резултат стицање српске независности и протјеривање Турака... Данас слусамо прицу како је политика уплела прсте у "Давидов слуцај". Добро, јесте и ста онда? Изоловани слуцајеви цест су окидац великих а цесто и позитивних промјена у једном друству... замислите само да је отац тог несретног дјцака на Цукарици прије висе од једног вијека сам досао да протествује против бруталности турског војника који му је убио сина? Гдје би данас били? Ја саматрам да је добро сто је политика подрзала Правду за Давида јер да није ово би вец одавно "задесно" ријесено

ОДГОВОРИТЕ
Name

У страха су велике очи

20.06.2018 04:32

Мислим да Синиша Кострешевић зна,ко је наредио и убио Давида,не да зна зато што је он учествовао у том злочину или што је скривао доказе,једноставно,вјерујем да он зна.Можда су му руке завезане,можда је мекушац,можда стотину других ствари и околности,али тај човјек зна,по његовом понашању на анкетном од бору се види да зна,и недвосмислено иих је наводио на оне који заташкавају убиство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удри банду Милораде

20.06.2018 09:07

Нема убица јер нема ни убиства.Ријец је о несрецном слуцају који је последица алкохолисаности и дејства наркотика. Све друго је злоупотреба осјецања озалосцених и политикантсво најгоре врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Награда

20.06.2018 17:38

Новац је ипак вазан , то добро знају ови из ''Бука'' пропаг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивши политичар

21.06.2018 16:25

Да свима вама на фејсбук групи правда за Давида, као отац и дјед, частан бивши политичар и привредник кажем. Све за шта се борите, од откривања убица овог младог човјека, па до истинских промјена у друштву биће бачено у воду, као протести у Федерацији прије пар година ако не подржите зелене и оног невјероватног Лазаревића. Човјека који више сам вриједи, него сва влада Жељке Цвијановић, то вам тврдим јер сам био познат у политици. Био сам и човјек који је управљавао некад угледним предузећем. Данас оно не постоји јер су га уништиле политичке економске убице, пошто су мене давно смијенили и моје кључне сараднике. Зато вам и говорим за Лазаревића, пратим ја све партије,он зна шта хоће, има план, Ради се моји драги млади људи о заштити природних ресурса због развоја стратешких грана привреде, ту је ваша будућност и будућност ваших породица. Све остало је магла и лаж, то добро запамтите. Овим путем и њега упозоравам да се чува, праведни, храбри и паметни од рата су склањани у страну, или убијани. Не дајте дјецо Лазаревића, помозите му, као што оправдано помажете овом храбром оцу. Убице ће се открити убрзо, али ако јесенас вас стотине хиљада сами себе издате неподржавајући зелене и Лазаревића, онда сте се своју будућност бацили низ воду, баш као они из Федерације.

ОДГОВОРИТЕ