Оде и Кварежма за Тошићем и Талиском!

Паре које се не одбијају. . . ! Ни он, ни Бешикташ не могу да кажу "не"!

Фудбал 20.06.2018 | 17:45
Оде и Кварежма за Тошићем и Талиском!
Кинези су баш решили да „опљачкају“ Бешикташ овог лета. Конкретно, фудбалски радници из града Гуангџоу. Прво је Душко Тошић прешао у Гуангџоу Р&Ф, потом је Андерсон Талиска потписао за Гуангџоу Евергранде, а друштво у овом милионском  граду би требало да им прави још један саиграч из Бешикташа -Рикардо Кварежма.

Турски медији јављају да се Кварежма договорио са Гунагџоу Еверграндеом за двогодишњи уговор вредан 12.000.000 евра за две сезоне! С обзиром да има 34 године, била је ово понуда која се не одбија. У Бешикташу зарађује нешто мање од 2.000.000 евра по сезони. И то када испуни бонусе о одиграним мечевима где мора упише макар 30 званичних мечева у којима има минутажу од макар 45 минута. Кинези му нуде три пута више...

Евергранде исту суму нуди и Бешикташу за обештећење јер Кварежмин уговор у Истанбулу траје до 2020. године. Турски великан планира кресање буџета како би до септембра платни списак првотимаца свео на суму од 50.000.000 евра годишње, а одлаци Кварежме, Тошића и Талиске се уклапају у тај план. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар