Јуве се договорио за Головином!

Да ли је 20. 000. 000 евра довољно да се убеди ЦСКА? Стара дама врши притисак на Армејце, с обзиром да из прикрајка вреба и Барселона.

Фудбал 20.06.2018 | 08:00
Јуве се договорио за Головином!
Италијанска штампа у данашњим издањима открива да је Јувентус постигао договор са суперталентованим руским везистом Александром Головином, односно да је сада све на челницима Старе даме, који ће покушати да убеде ЦСКА из Москве да се одрекне свог можда и најбољег играча за прилично скромну своту новца када се у обзир узме стање на тржишту.

План генералног директора Бепеа Мароте је да овог лета прода Стурара у Енглеску (раније се највише помињао Вест Хем) за обештећење од 20.000.000 евра, па да тај новац проследи Армејцима, уз одређени процент од будуће продаје. Да ли ће то задовољити руски клуб остаје да се види.

Челници ЦСКА су вероватно свесни да цена њиховог везисте може озбилно да нарасте током Мундијала. Головин је био један од стрелаца на отварању са Саудијском Арабијом, тако да би евентуално чекање да се заврши Светско првенство могло да представља одличан тржишни потез.

Али Јувентус то неће прихвтити. Марота ће покушати да изврши протисак и искористи то што је већ све договорио са 22-годишњим фудалером. Поред тога, из прикрајка своју шансу вреба и Барселона, која је увек атрактивна дестинација за талентованог играча.

Извор: мооззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар