Лев: Сљедећа је одлучујућа!

Селектор Немачке није околишао после шок-пораза од Мексика на старту такмичења у групи Ф Светског првенства.

Фудбал 18.06.2018 | 19:20
Лев: Сљедећа је одлучујућа!
Треба сачекати понедељак и утакмицу Шведска - Јужна Кореја, али сва је прилика да ће Немачка 23. јуна у Сочију морати да победи Швеђане, ако жели да у последње коло уђе тако да јој пролаз зависи само од свог резултата против Кореје.

То је последица лоше игре у фази одбране и неефикасности у премијерном мечу групе Ф, против Мексика (0:1) у недељу у Москви.

"Ово је ситуација у каквој се одавно нисмо нашли. Морамо да прихватимо да је и то могуће и да у следећој утакмици морамо да будемо много бољи. Цела екипа је психолошки пала, међутим, морамо да то осећање брзо оставимо иза себе, јер ће меч против Шведске бити одлучујући. Подразумева се да ће само победа бити прихватљива за нас", изјавио је Лев.

Његова екипа показала је изузетну рањивост од контри и објективно је Мексико требало да смести још коју лопту иза леђа Мануела Нојера, осим оне Ирвинга Лозана у 35. минуту.

"Прво полувреме смо одиграли веома лоше и нисмо успели да успоставимо свој уобичајени начин игре у нападу. У наставку смо их јаче притиснули, имали смо неколико шутева у оквир, али као да смо били уклети. Лопта није хтела у мрежу", сматра Лев, који је на клупи "панцера" од јула 2004. године.

Прве две године, укључујући Мундијал у Немачкој, био је помоћник Јиргена Клинсмана, а потом је постао први стручњак и са репрезентацијом је освојио титулу првака света 2014. у Бразилу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар