Нова понуда за Блекија Миленковића!

Рамадани дошао са 35. 000. 000 евра. . . ! Шта ће сада одговорити Виола?

Фудбал 19.06.2018 | 16:00
Нова понуда за Блекија Миленковића!
Каријера Николе Миленковића напредујекорацима од седам миља. Пре годину дана је из Партизана прешао у Фиорентину за нешто више од 5.000.000 евра као појачање за перспективу, а данас око њега облеће један од најбољих клубова света.

Како јављају локални медији из Фиренце, Атлетико Мадрид је послао и другу понуду за српског штопера. Овога пута вредну 35.000.000 евра. Подсетимо, Виола је пре неколико дана одбила Атлетикову понуду од 30.000.000 европских новчаница.

Још пре неколико месеци су италијански медији јавили да из Шпаније постоји интересовање клуба из Шпаније спремног да плати 30.000.000 евра, али се није знало који је клуб у питању. Претпостављало се да је реч о Валенсији. Ипак, испоставило се да је Чоло Симеоне први намирисао огроман потенцијал Миленковића и да жели што пре да га уграби док му цена није скочила.

Свесни су тога и у Фиренци и зато су одбили прву понуду, а видећемо како ће одговорити на другу. Пореденик у послу је менаџер Фали Рамадани. Он није Миленковићев заступник већ је од Атлетика добио овлашћење да ради на довођењу српског репрезентативца као што је пре годину дана добио зелено светло од Фиорентине за трансфер из Партизана.

Претпоставља се да би Миленковић могао да буде замена за Стефана Савића јер се за Црногорца интересују Челси и Јувентус. На том трансферу ради управо Рамадани који је до сада радио све Савићеветрансфер па је очигледно склопио комбинацију у којој би урадио два велика трансфера и надовезао их један на други.

Чека се одговор Фиорентине. У овој ситуацији, чини се да вреди ризиковати као што је Лацио урадио пре годину дана са Сергејем Милинковић Савићем и сачекао да му још више скочи вредност.

А према првом мечу на Мундијалу, Блекијева цена би могла драстично да скочи...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар