А Коларову за гол - ЛАДА!

Не варају вас очи - српски капитен награђен је аутомобилом због гола у Самари.  Коларов од Руса добио ''ЛАДУ 4X4''! Капитен српске репрезентације и стријелац побједоносног гола на утакмици са Костариком, Александар Коларов, добио је од домаћина након утакмице аутомобил на поклон!

Фудбал 18.06.2018 | 16:30
А Коларову за гол - ЛАДА!
Награда за играча утакмице, најважнији погодак у каријери и на крају поклон!

Како преноси "РТ" (Руссиа Тодаy), капитен репрезентације Србије Александар Коларов ће за погодак на "Космос арени" у Самари добити вредан поклон од градоначелника овог града - аутомобил Лада 4x4!

Како је изјавио гувернер Самарске области, Димитриј Азаров, Коларову је послије меча уручен аутомобил, односно сертификат за власништво новог модела чувеног руског аутомобила који се производи у Самари.

"Послије консултација са навијачима из Самаре утврдили смо да ц́е награда бити додијељена играчу који први постигне гол на стадиону Самара Арена у оквиру Свјетског првенства. Овај гол је постигао Коларов, предали смо му награду - сертификат за ЛАДУ 4×4 (нови модел чувене Ладе Ниве - прим. аут.). Веома је био срец́ан због тога, читава екипа је то прихватила са одушевљењем",рекао је Азаров а преноси агенција ТАСС.

Па Александре, уживај у вожњи!

Извор: мондо.рс/мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар