Земљотрес у Мексику послије гола Лозана! Али, прави!

После гола фудбалера Мексика Ирвинга Лозана, у првом колу Мундијала против репрезентације Немачке, у главном граду те земље Мексико Ситију забележен је земљотрес.

Фудбал 18.06.2018 | 07:45
Земљотрес у Мексику послије гола Лозана! Али, прави!
Моћ фудбала: У Мексику земљотрес после гола за победу! Скачи, скачи...

Лозано је у 35. минуту меча донео предност својој екипи, пошто се ослободио чувара сјајним дриблинзима на левом боку и матирао голмана Мануела Нојера.

"Забележен је земљотрес у Мексико Ситију, који је настао неприродним путем. То се вероватно десило због доста радовања после гола Мексика на Светском првенству. Земљотрес су детектовала барем два сезонра унутар града", објавила је агенција за праћење и детекцију земљотреса у Мексику.

Овај 'земљотрес', што на терену што у Мексико Ситију, био је довољан да Мексиканци направе сензацију и нанесу први пораз европским селекцијама на Светском првенству 2018. године победом минималним резултатом.

Умемо и ми новинари некад да претерамо кад напишемо „тресу се трибине“, међутим, ове недеље у Мексико Ситију се тресло све! Из темеља. Није шала, земљотрес је забележен у главном граду Мексика непосредно после гола који је Ирвинг Чаки Лозано постигао Немцима, испоставиће се за победу на отварању мундијалске Групе Ф.

Опште је познато с каквом страшћу се воли фудбал у Латинској Америци, а можете само да претпоставите какав је делиријум изазвао погодак нападача ПСВ-а у Москви.

Институт за геолошка и атмосферска истраживања потврдио је да је у 11.32 по локалном времену забележен „вештачки земљотрес“ који, како је наведено настао као „последица великог броја скокова“. Једноставно, народ је умео да прослави.

Мексиканци, разумљиво, блистају од среће.

„Не знам да ли је ово највећа победа у историји Мексика, али је сигурно једна од најбитнијих. Сјајно је почети Мундијал победом над прваком света“, рекао је Лозано.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар