Стравичан удес: Погинуло четворо

Четири особе су погинуле у стравичном удесу који се догодио око 1 сат после поноћи на Ибарској магистрали, сазнаје "Блиц".

Србија 16.06.2018 | 11:24
Стравичан удес: Погинуло четворо
Како сазнајемо у несрећи су погинуле четири особе, две су задобиле тешке телесне повреде опасне по живот, а лакше је повређен возач "југа". Повређени су превезени у чачанску болницу и налазе се на интензивној нези.

До удеса је дошло у месту Мојсиња код Чачка.

Како Глас западне Србије сазнаје, погинули су Милија Пауновић (21) из Бумбаревог брда и његов брат (24) чије име још није објављено, Бојан Лазовић (24) из Бреснице и Ивана Јоковић (33).

Поврђене су Јелисавета Станојевић (28) и Гордана Симић (36), обе из Мрчајеваца.

Петоро од њих, изузев Пауновићевог брата, било је запослено у предузећу за прераду папира “Камелија” у Доњој Трепчи, и враћали су се кућама из друге смене.

 
Трагедија се догодила у месту Мојсиње када је на њихов, којим је управљао Пауновићев брат, који је дошао по њих из провода да их превезе до кућа, из супротног смера налетела "шкода октавија".

 
Како је саопштио МУП, до несреће је дошло када је возач путничког возила марке "шкода" чачанских регистарских ознака, услед неприлагођене брзине кретања, сустигао и ударио путничко возило макре "југо" које се кретало испред њега у истом смеру.

Након тога, возач "шкоде" прешао је у леву коловозну траку и ударио у предњи део возила марке "ауди" крагујевачких регистрација које се кретало из супротног смера.

Од силине удара "ауди" је слетео у канал, док се "шкода" окренула на коловозу и ударила у "југа" који је слетео ван пута и ударио у металну ограду.

Како "Блиц" сазање, три особе погинуле су на лицу места, а једна одмах по пријему у болницу.

Увиђај је извршио дежурни заменик Основног јавног тужилаштва Чачак са саобраћајном полицијом.

По налогу заменика основног јавног тужиоца у Чачку возачу "шкоде" Н. Ј. (39) из Чачка, одређена је мера задржавања због постојања сумње да је извршио кривично дело тешко дело против безбедности саобраћаја.

Власник фирме: Били су изузетни људи

Власник "„Камелије"” Милован Стевановић казао је за Глас западне Србије да је читав колектив потресен трагичном вешћу и да су страдали били изузетни људи и радници.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мирковић Горан

16.06.2018 10:12

Имам "Пројекат смањења броја саобраћајних незгода незгода које за последицу имају смртни случај и трајни инвалидитет" , само то никога не занима. Применом мог "Пројекта" смањила би се смртност у саобраћају, смањио би се износ за исплату штете осигуравајућих друштава и много тога би се побољшало у друмском саобраћају. Ако некога интересује нека се јави ја сам Мирковић Горан дипл.инж. саобраћаја тел.0646449643 или горанмирковиц60@гмаил.цом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.06.2018 10:31

Свако добија возацку дозволу без психијатријског провјеравања менталног стања кандидата за полагање возацког испита! Уз то алокохолисаност,користење опојних дрога и др.су фактори који доводе до несреца! Неце нико возити преко ограницења брзине ако није луд,пијан или дрогиран