Бараж: "Пирова" побједа Црногораца, Хрвати на СП!

Рукометна репрезентација Црне Горе побиједила је вечерас селекцију Хрватске 32:31, у реваншу баража, али то није било довољно за пласман на Свјетско првенство.

Остали спортови 14.06.2018 | 23:20
Бараж: "Пирова" побједа Црногораца, Хрвати на СП!
Рукометна репрезентација Црне Горе побиједила је вечерас селекцију Хрватске 32:31 у реваншу баража за пласман на Свјетско првенство.

Упркос побједи у реваншу, селекција Хрватске ће играти на Свјетском првенству, захваљујући побједи од 13 голова разлике у првом сусрету.

Црна Гора је одлично почела меч, прво полувријеме одиграла бриљантно, имала и предност од седам голова 13:6, међутим брзо су Хрвати смањили на четири разлике и на тај начин отклонили све дилеме око побједника двомеча.

У другом дијелу два пута је гост имао минималну предност, али су црногорски рукометаши нашли начин да се врате и дођу до побједе против једне од бољих свјетских селекција.

Милош Вујовић био је херој сусрета, пошто је у завршници погодио два седмерца, укључујући и гол за тријумф у посљедњем моменту меча.

Вујовић је с девет голова био најубојитији у тиму Црне Горе, Божовић је дао шест голова, а Чавор пет. У селекцији Хрватске, Хорват је постигао седам погодака, док је Штрлек дао шест.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар