Ненад Милијаш остаје у Звезди!

Капитен црвено-белих носиће траку и у сезони 2018/19, сазнаје МОНДО.  Пресудио фактор Милојевић: Милијаш остаје у Звезди! Испуњена једна од приоритетних жеља одличног статега овог лета.

Фудбал 14.06.2018 | 07:45
Ненад Милијаш остаје у Звезди!
Иако се није појавио на окупљању играча пред припреме за нову сезону, Ненад Милијаш (35)ипак ће и даље играти за Црвену звезду.

Према сазнањима МОНДА, капитен шампиона Србије у среду је разговарао са тренеромВладаном Милијевићем и са члановима управе. Две стране постигле су договор да Милијаш потпише уговор на још годину дана и да остане у саставу који ће овог лета покушати да се квалификује за Лигу шампиона.

Искусни везиста одмах ће се прикључити екипи и у четвртак ће кренути са њом на припреме на Златибор.

Након што је подигао шампионски пехар у мају, Милијаш је изјавом и наговестио да је спреман да остане.

"Сигурно ћу ову сезону памтити много боље него неке претходне, посебно због добрих резултата у домаћем првенству, као и у Европи. Дуго година нисмо остварили овакав успех и сигурно ће се о овој сезони још дуго причати и сви ћемо је памтити. Надам се да ће се следеће године десити још бољи резултати па да могу да заборавим што пре ову титулу, а да памтим нову, освојену још доминантнијом и бољем игром. Навијам за то да ову титулу не памтим најдуже", рекао је он том приликом.

Некадашњи репрезентативац и интернационалац играо је за Звезду у три наврата и у црвено-белом освојио четири титуле.

Капитенска трака Црвене звезде неће мењати власника. Ненад Милијаш је поново показао оданост према црвено-белом дресу и донео одлуку да и наредне сезоне предводи српског шампиона ка постављеним циљевима.

Разговори нису били нимало компликовани, јер су Владан Милојевић и искусни првотимац црвено-белих још током прошле сезоне изградили савршен однос. Одлични стратег у капитену има одличног помоћника на терену и ван њега. У питању је фудбалер који добро зна шта значи дрес Црвене звезде, па је његова помоћ у свлачионици немерљива.

Наравно, Милијашу није требало много времена ни да се договори са клубом, као што није сваки пут када се враћао на највећи српски стадион.

Рођеном Земунцу ово ће бити јубиларна 10. сезона у црвено-белом дресу, где већ има статус живе легенде. Током прошле сезоне постао је фудбалер са највећим бројем наступа након 1991. године, а тренутно се налази на цифри од 243 званичне утакмице. Наредне сезоне ће тај рекорд бити додатно померен.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар