Обећала концерт за памћење

Поп пјевачица Јелена Томашевић, одржаће свој други солистички концерт у Бањалуци у четвртак, 28. јуна у 20 часова, на тврђави Кастел, у пратњи новосадског Биг бенда.

Забава 12.06.2018 | 18:38
Обећала концерт за памћење
Јелена је данас на прес конференцији за новинаре рекла да једва чека да изађе пред бањалучку публику и да са екипом врсних музичара припрема богат и разнолик репертоар уз обећање да ће одржати концерт за памћење

– Дуго сам прижељкивала да наступим на Кастелу, јер сам се увијек добро осјећала на тој бини, прво као пратећи вокал Влади Георгијеву 2004. године и као специјална гошћа Жељку Јоксимовићу 2007. године, али нисам прилику да сама наступам у том фантастичном простору и јако се радујем концерту, јер осјећам неку врсту дуга према бањалучкој публици због свих оних људи који нису могло доћи до мјеста на мом концерту претходне године у Банском двору -каже Јелена уз обећање да ће овај наступ бити права музичка посластица.

– Свирам са новосадским Биг бендом, са којим ћу сљедеће године прославити десет година сарадње и радујем се што ћу са њима наступити у пуној постави, што је јединствен доживљај и за мене и публику. Што се тиче репертоара биће пјесама са првог и другог албума, неколико изворних пјесама за моју душу, уз понеко изненађење попут наступа мојих малих пријатеља из хора “Мама Вокс” са предивном Мајом Манојлевић – каже позната умјетница.

Јелена каже да воли експериментисати са музиком и да ће нови албум када дође до њега бити усмјерен у том смјеру.

– Музика је широко поље за експериментисање. Као креативац мислим да музика без промјена прије или касније заврши у колотечини и зато сигурно нећу одустати од музичког истраживања. На другом албуму сам се поигравала са неким модернијим ритмовима, неке пјесме су се уклапале са Биг бендом, тренутно радим са гудачима Светог Ђорђа и то је једно ново поље за мене, недавно сам одржала сјајан концерт са њима у Њемачкој. Од нових пјесама ускоро ће изаћи сингл “Добро јутро љубави” један прави летњи хит, брза ствар у модерном ритму. Што се тиче албума биће и он, када будем имала довољно пјесама ,које осјећам да су пјесме за мене. Нисам тип пјевача који лако прави компромис, и ако у некој пјесми не нађем стихове, ритам или мелодију који ме привуку, не могу да је пјевам без обзира када бих знала да је ријеч о сигурном хиту. Због тога албуме увијек спремам полако али сигурно, са пјесмама које волим и желим да пјевам – јасна је позната поп дива.



(Српскаинфо)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Србо

12.06.2018 20:06

Бојкотујмо ако се не изјасни за ПРАВДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јес ти нормалан?

15.06.2018 15:33

Људи да ли сте нормални???