Возилом стравично покосио дјецу

Возац "Тојоте" Владимир В. (43) налетео је на колону деце на Дивчибарама код хотела Пепа, при чему је један дечак А. Д. (10) из Суботице погинуо, а више малишана је повређено.

Србија 12.06.2018 | 12:35
Возилом стравично покосио дјецу
Према првим резултатима из истраге, на "тојоти" су отказале кочнице. 

Ужасна саобраћајна несрећа догодила се у 10.15 на Дивчибарама када је аутомобил  ударио у групу деце која су прелазила улицу.

У стравичном удесу дечак А.Д. (10) преминуо је на лицу места.

У несрећи су повреде задобила још два детета Т. С. (10) и В. Т. (10) и њима се лекарска помоћ указује у Ваљеву. Како сазнајемо девојчице су задобиле лакше телесне повреде.

Како сазнајемо колона ученика организовано је прелазила улицу, а возило "тојота" којим је управљао В. В. кретало се из правца Каоне ка центру Дивчибара. Аутомобил се није зауставио, већ је прешао на леву страну и на тротоару ударио у групу деце.

У питању су ученици трећег разреда ОШ "Милош Црњански" из Суботице, који су на Дивчибарама на рекреативној настави.

Аутомобил који је усмртио једно и повредио још двоје деце је београдских регистарских ознака.

Очевици за портал Колубарске.рс испричали су да је на почетку колоне била учитељица, а на зачељу рекреатор, који је уочио долазак аутомобила који се не смањући брзину кретао право на колону малишана.

 "Возач није уочио ни рекреатора који је махао руком показујући му да стане", рекли су очевици. 

Увиђај је у току.

(Информер)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Цомбе

12.06.2018 10:41

Страсно бем ти зивот па деца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

12.06.2018 10:46

Одузимање возацке и дозивотна робија. Сауцесце родитељима настрадалог дјецака. осталима брз опоравак. страсно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пијано говедо

12.06.2018 11:47

Да су кочнице у питању, могао је да слети у њиву или сл, а не да улети у колону деце. Свако саобраћајни прекршаја под дејством алкохола треба третирати као тешко разбојништво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тања

12.06.2018 12:07

Страсно, не дај Бозе никоме! Имам малу цурицу тих година, претрнула сам! Родитељима искрено сауцесце :(((((

ОДГОВОРИТЕ
Name

мирко

12.06.2018 12:19

Запитајте се људи прво мало одакле тај проблем потице. Ја бих рекао од техницког прегледа исправности возила. Опсте је познато да са 20 км у босни продјес техницки, а у србији око 15€, цак се вецина ни не појављује са аутом него се ради све испод руке. Сто се мене тице прво тај који је прегледао ауто на робију, а власник такодје јер је знао у каквом је стању ауто и цијели коциони систем. Сви осудјујуте кад се несто деси, недао Бог ником, а гарантујем да вас 95% ово сто цита ради на истом приципу- 20км. Зато измјењајте све на вријеме да не би досло до овако страсних ситуација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

12.06.2018 12:53

Ово за 95% мало одвади, превише је. Даље, нисмо сви ми експерти за аутомобиле, Мени се десило прије 10-ак година да су ми у сред вожње отказале кочнице, па сам некако зауставио ручном, помоћном, која за то и служи, осим паркирања. Једноставно, из неког разлога је исцурило кочионо уље у току вожње. Касније ми механичар рекао да се то догађа и да увијек у току вожње треба повремено додирнути кочницу, па ако се осјети да пропада, да се зна да је систем негдје попустио. Неких мјесец прије тога сам регуларно обавио технички и регистрацију и све је било исправно. Не дешавају се кварови на паркингу, него у току вожње.

Name

ЗА МИРКО

12.06.2018 13:02

УПРАВО ТАКО. АЛИ СВИ БИ ЗЕЉЕЛИ НОВИЈА ,ИСПРАВНИЈА АУТА АЛИ КАД ВЛАСТ СВЕ ПОКРАДЕ И НАРОДУ НЕ ОСТАДЕ НИСТА, МОРА ВОЗИТ КРСЕВЕ ИЛИ НЕ ЗИВЈЕТ. ИПАК ТРЕБА САЦЕКАТ И ВИДЈЕТ СТАВСЕ СТВАРНО ДОГОДИЛО. ПРОПАДАЊЕ КОЦНИЦЕ КОД ВОЗАЦА ИЗАЗИВА СОК И НИЈЕВУВИЈЕК СПРЕМАН СКРЕНУТИ АУТО У СТРАНУ, ЈОС АКО ЈЕ БИО СУВИСЕ БЛИЗУ КАД ЈЕ ХИТО ДА ЗАУСТАВИ.

Name

кики

12.06.2018 12:20

Не дај, Боже, никоме, како ли је сад родитељима? Морамо сви размислити, ако је алкохол у питању, да не требамо сједати за волан. Ако требамо телефонирати да бисмо требати зауставити возило. Није сад лако ни том човјеку.

ОДГОВОРИТЕ