Надал: За мене нема граница...

Рафаел Надал, најбољи тенисер света, после победе у финалу Ролан Гароса рекао је да никада није могао да претпостави да ће се наћи ту где је сада.

Тенис 11.06.2018 | 16:30
Надал: За мене нема граница...
Надал је у финалу Гренд слема на шљаци победио Доминика Тима са 3:0 у сетовима и тако освојио своју 11. титулу на Отвореном првенству Француске.

"Да сте ми пре седам, осам година рекли да ћу бити овде, са 32 године, и опет држати овај трофеј, рекао бих вам да је то практично немогуће, али ето нас", рекао је Надал.

Рафа је победом над Аустријанцем 'поправио' свој учинак на РГ на нестварних 86 победа и само два пораза, која су дошла од Новака Ђоковића и Робина Содерлинга. 

"Не бринем се за будућност. Ако немате желу за напретком онда не разумете спорт, јер у њему увек мора да се напредује. Морате да увек сањате о томе да будете још бољи. За мене нема граница, никада не можете да знате које су оне", рекао је Рафа Надал. 

Шпанац се овим трофејом приближио Федереру по броју освојених Слемова, а то може додатно да учини на Вимблдону, турниру на којем је углавном доминирао Роџер. 

"Никад нисам много размишљао о тим стварима. Не смете да будете фрустрирани што неко има више пара од вас, већу кућу, више Гренд слемова... морате да радите све на свој начин. Ја нисам таква особа", јасан је "Бик са Маљорке".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар