Одбојкашице Србије опет у Палама

Женска одбојкашка репрезентација Србије један дио припрема за Свјетско првенство у Кини обавиће у Палама у периоду од 30. јула до 18 августа 2018. године, потврђено је из Одбојкашког савеза Србије.

Остали спортови 16.06.2018 | 14:30
Одбојкашице Србије опет у Палама
Предсједник Одбјкашког савеза Републике Српске Милутин Поповић о доласку репрезентације Србије разговарао је са руководством Одбојкашког савеза Србије, предсједником Зораном Гајићем и генералним секретаром Иваном Кнежевићем, приликом боравка на турниру Лиге нација који је одржан у Краљеву.

Репрезентација Србије у Палама ће боравити од 30. јула до 18. августа, а у Одбојкашком савезу Србије су изузетно задовољни условима које имају у Палама.

"Имамо одличну сарадњу са Одбојкашким савезом Републике Српске, прошле године наша сениорска репрезентација боравила је у Палама гдје се припремала за Европско првенсво у Пољској и утисци су било одлични. Услови за припреме на палама су изузетни, имамо на располагању дворану, теретану, квалитетан смјештај и све оно што је потребно за несметан рад. Постоји могућност да и мушка репрезентација поново дође у Пале али о томе ћемо још разговарати", рекао је генерални секретар Одбојкашког савеза Србије Иван Кнежевић.

Милутин Поповић, предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске рекао је да ће Савез и ове године бити на услузи репрезентацији Србије.

"Нас у одбојкашком спорту радује чињеница да ће припреме и ове године бити у Палама. То без дилеме доприноси јачању интереса и популаризацији одбојке на овом просторима. Ми ћемо на један скроман и могућ начин бити укључени у те активности и исказати пуну пажњу поштовање и подршку током боравка репрезентације Србије у Палама".

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар