Терзић: Имамо довољно времена да се спремимо!

Селектор српских одбојкашица Зоран Терзић изјавио је да репрезентација има довољно времена да дође на оптималан ниво за завршни турнир Лиге нација.

Остали спортови 09.06.2018 | 15:30
Терзић: Имамо довољно времена да се спремимо!
Одбојкашице Србије путују на последњи викенд прве фазе Лиге нација, где ће у Аргентини играти против САД, Јужне Кореје и домаћина.

"Имаћемо довољно времена да екипу доведемо на колико-толико оптималан ниво за завршни турнир Лиге нација у Кини", рекао је селектор Терзић пред пут у Аргентину на последњи викенд прве фазе тог такмичења.

Србија је на претходном остварила победу и два пораза, а последњи у четвртак увече од Холандије иако је водила са 2:0 у сетовима.

"Можемо да будемо задовољни већим делом, у три сета, одавно нисмо играли тако добро. Онда је било видљиво да је стигао умор, нисмо могли да решимо неке ситуације и то нас је коштало губитка утакмице. Није претерано страшно, али остаје жал јер смо је 'имали'", рекао је селектор Терзић.

Он је навео да екипа није спремна како би требало, "што је и нормално", јер није могуће бити спреман за овако такмичење.

Тијана Бошковић, Ана Антонијевић, Силвија Поповић и Стефана Вељковић неће путовати са екипом у Аргентину, већ ће се вратити у Београд.

Тиму ће се у Санта Феу придружити Слађана Мирковић, Јована Јовићић, Сара Лозо, Катарина Лазовић и Бјанка Буша.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар