"Серена није требало да игра дубл!"

Легендарна тенисерка Линдзи Девенпорт рекла је да је Серена Вилијамс направила грешку играјући дубл на Ролан Гаросу.

Тенис 09.06.2018 | 21:30
"Серена није требало да игра дубл!"
Вилијамс се повукла пре меча осмине финала са Маријом Шараповом због повреде мишића груди и разочарала све тениске фанове.

"Добро сам прогнозирала све њене мечеве, а док је играла са Гергес рекла сам да се налази тачно тамо где треба и да се надам да неће играти дубл", рекла је Девенпорт.

Девенпорт мисли да је Серена то урадила због своје сестре Венус, која је из сингла испала у првом колу, па јој је у игри остала само дубл конкуренција.

"То је тежа одлука с обзиром да игра са својом сестром Венус, која је испала из сингла, али морала је да схвати да игра превише тениса и да превише форсира своје тело, мого више него што је морала да ради месецима пред турнир. Сада одједном има шест мечева у шест дана, а то је много. Један од главних разлога повреда као што је њена је префорсирање", рекла је Девенпорт.

Серена је на конференцији за медије после предаје рекла да није сигурна да ли ће наступати на Вимблдону, али је касније објавила на свом инстаграму да има добре вести, након што се посаветовала са докторима.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар