Ђоковић објаснио "свађу": Ништа нас не питају!

Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, објаснио о чему се радило на мечу са Фернандом Вердаском, када је имао вербални 'сукоб' са судијом у столици.

Тенис 05.06.2018 | 09:30
Ђоковић објаснио "свађу": Ништа нас не питају!
Ђоковић се пласирао у четвртини финала Ролан Гароса, али је у току меча са Шпанцем био незадовољан подлогом на којој су играли.

После првог сета момци задужени за одржавање шљаке нису освежили терен, она је од велике врућине постајала све топлија и самим тим клизавија.

"Био је то веома топао дан, после првог сета одлучили су да не 'освеже' терен водом и ја сам мислио да је то лоша одлука", рекао је Новак, који је судији у столици казао: "И је л' сада требамо да чекамо да се неко повреди, изврне зглоб".

Ђоковић је добио други сет, а потом и трећи, међутим изразио је незадовољство што нико ништа не пита играче.

"Оно што ми се не свиђа што играчи уопште нису укључени у такве ствари. Ништа нас не питају. Ми смо ти који играмо, проклизавамо или не проклизавамо, тако да им ми дајемо најбољу повратну информацију", каже Новак и наставља:

"Чини се да их није брига за наше мишљење и то ми се не свиђа. Ако већина (људи који одржавају терен) каже да не мора да се полива терен, мени је то океј, само да будемо укључени. Заслужујемо да будемо део тога и да будемо питани".

Ђоковић се у четвртини финала Ролан Гароса састаје са Марком Чекинатом, а меч је на програму у уторак.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар