Додик шампион лажних обећања

У мору лажи које нам свакодневно сервира предсједник РС Милорад Додик неке су ипак незаборавне.

Република Српска 04.06.2018 | 13:32
Додик шампион лажних обећања
Иако је конкуренција велика и стално се надопуњује ми смо одлучили да изаберемо 15 Додикових лажи које нам је предсједник РС сервирао током своје владавине, без да се иједном зацрвенио. Јер, образ -  ђон.

Наравно, да бисмо се осврнули само на оне најосновније, лажи за почетнике Милорада Додика, било би потребно да умјесто новинарског текста направимо један семинарски рад, па смо се одлучили да изаберемо неке од оних које су нанијеле огромну штету Републици Српској, која се данас мјери стотинама милиона марака.

Па да почнемо:

1. Једна од највећих лажи је сигурно сага са Сердаровим и Комсаром.

Предсједник Републике Српске Милорад Додик обећао је са власником компаније "Комсар Енерџи" Рашид Сердаров изградњу ТЕ Угљевик три, улагање 700 милиона евра и 800 нових радних мјеста. 

До данас Руска компанија “Цомсар Енергy” још није почела градњу Термоелектране “Угљевик 3”.



Даље. Исти актери, локација Хан Пијесак. 

"Данас смо у Хан Пијеску због показаног интересовања руског милијардера Рашида Сердарова, власника фирме 'Комсар', да овдје изгради фабрику пелета, која би као сировину користила дрвни отпад са подручја ове и сусједних општина", рекао је Додик и додао да смо свједоци Серадаровог интересовања да изгради и једну велику пилану у Хан Пијеску, који је срце зоне најбогатије квалитетном шумом.

"То сам обећао Хан Пијеску и зато сам сада овдје", нагласио је Додик.

На крају, иако Хан Пијесак заслужује фабрику, од обећања није било ништа.

А обећао је још много тога Додик тх година, па се испоставило да је слагао. 

"Ово је значајан почетак великог посла на изградњи хидроелектране. Морам да истакнем да ће изградња ићи значајно убрзаним темпом јер је сва средства обезбедила компанија Рашида Сардарова. Рачунамо да ће бити грађена наредне три или четири године.

Двије године касније Дежа ви. Додик у друштву са Сердаровим и његовом дјецом Карином и Тимуром, око Рудог јездио зраком, копном и водом, па на крају поставили још један камен темељац.

Данас, од ХЕ "МРСОВО", осим камена темељца постављеног прије три године нема ништа. 

2. Ту је увијек занимљив случај Фармленда због којег је Додик слагао обећање на обећање, лаж на лаж и на крају, кад је његов лични говедар исисао све што се могло од кредитних и потстицајних средстава пустио и раднике и фирму низ воду. Лаж је одрадила посао.

3. Вјероватно једно он највећих обећања и лажи која се протеже још од доласка Додика је мрежа аеродрома у РС. Како је то говорио Додик: "У нашим плановима је аеродром на Сокоцу, један функционалан, који може да прими одређену врсту летјелица и да успоставимо бољу комуникацију унутар РС и након тога иде модернизација аеродрома у Бијељини". 

Наравно, ту је и неизоставни аеродром у Требињу, који је чак и био функционалан, али макадамска писта није одговарала њежним авионима страних авио компанија.



4. Када говоримо Требињу, аеродром није једина велика Додикова лаж подметнута Херцеговцима. Он је најавио ту још много, много милиона.

Према његовим обећањима у Херцеговини је требало да се слије новац за болнице, школе, топлотне фасаде, путеве, ХЕ "Дабар". Затим, паре за текстилну индустрију, требињски „Новотекс“...

5. Милорад Додик је својевремено отворио и дрвопрерађивачко предузеће “Нова Романија” на Сокоцу, у које је Влада Српске уложила око пет милиона КМ рекавши да је Влада одлучила да купи имовину овог предузећа у стечају и не дозволи његову ликвидацију, већ обезбиједи нови почетак.

Умјесто новог почетка дошао је крах. Радници без плата, фирма уништена.

6. Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да ће Туристички центар "Клековача" код Дринића, када буде изграђен за 12 година, бити један од најрепрезентативнијих туристичких центара овог дијела Европе. Додик је истакао да је овај импозантан пројекат један од најважнијих за Републику Српску.

Тренутно се на Клековачи одмарају само медвједи.

7. “Џенерал електрик” (ГЕ) планира да уложи 400 милиона евра у енергетски и здравствени сектор Републике Српске, рекао је једне прилике Милорад Додик. И наравно, опет слагао.

8. Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да су у завршној фази преговори о приватизацији Банке Српске и докапитализацији од 300 милиона евра.

Додик је нагласио да би на овај начин Српска могла да постане најстабилнији финансијски систем у БиХ и потпуно "ослобођена од реформских очекивања" међународних финансијских институција.

Банка Српске је у међувремену пропала и постала огроман финансијски утег око врата грађана РС. Прије неколико дана је продата и централна зграда банке у Бањалуци за 5,2 милиона КМ.

9. Електроаутомобил из РС је можда и једна од највећих лажи Додика којом је манипулисао народом и за милионски износ оштетио РС, те омогућио огромно богатство себи блиским људима.

10. А тек најава градње десетак фабрика у инат противљењу ММФ-а. Додик је за "Фаце ТВ" најавио да ће Српска у 10 општина издвојити по 20-30 милиона КМ и направити десетак фабрика, иако се Међународни монетарни фонд (ММФ) противи томе да држава прави фабрике.

11. Сјећате ли се фабрике трактора у Бијељини коју у кругу предузећа "Елвако", која је чланица Групације Бобар, отворио предсједник Додик рекавши тад да ће трактори, који ће се овдје производити, олакшати цјелокупну пољопривредну производњу и да не треба да постоји страх од пласмана ових производа.

Прича је наравно доживјела фијаско већ након прве године.

12. Милорад Додик је прије 10 година најавио и да ће са владом Србије градити Хидроелектране Бук Бијела и хидроелектране у Фочи. Најавио је да ће 110 милиона евра добивених од приватизације нафтне индустрије РС бити усмјерено у Развојни програм РС, као и камате веће од 7,5 милиона евра које добија од депонованих средстава приватизације Телекома РС.

Данас више нико не спомиње милионе од приватизаце, од Телекома, али још увијек су актуелне најаве изградње хидроелектрана. Обично пред изборе. 



13. Ако се не сјећате ових обећања, сигурно су још увијек свјежи утисци са прошлогодишњег путовања у Кину одакле нам је Додик донио вијест да Кинези улазе у здравство РС, односно отварају производни погон. Наравно, данас су из Кине остала само лијепе успомене.

14.  Ипак, шампион је изградња Термоелектране у Гацку. Хеликоптери, ЧЕЗ, балони у небу, весеље... све је то Додик обезбједио не би ли убиједио народ у нову лаж коју им је сервирао. И успио је, а након свих ових година она је остала само лаж, која ни даље не блиједи. Једино су Чехе замјенили Кинези.  

15. Можда једна од највећих грађевинских илузија и обећања био је план власти РС из 2008. године, када је донесена одлука да се подигне нова зграда ентитетског парламента у Бањалуци на локацији Градског стадиона, што је обећао Милорад Додик, тада премијер РС. Том приликом први пут је званично представљен план рушења објекта ФК Борац и градње новог стадиона, у непосредној близини универзитетског кампуса, који би требало да буде подигнут по узору на "Алијанс арену" у Минхену. Уз то, план је био да се у Улици олимпијских побједника, уз нову зграду парламента, подигну и концертна дворана и репрезентативни хотел, што би цијелу улицу, уз нову зграду Владе, учинило резиденцијалним средиштем!?

Ево још неких "малих" свакодневних лажи:

Додик: "Ускоро 70 милиона евра руског кредита". 

Мада, након склапања акцизне коалиције ни ММФ није лош. 

Додик најавио: "Референдум је 2018., тражићемо отцјепљење. усвојили смо и Декларацију назива 'Република Српска - слободна и самостална'". Све што је обећао и учинио је, осим што је РС још увијек ентитет у саставу БиХ и финансијски зависна. 

Додик најавио могућност поновног формирања Војске РС. Вјероватно је мислио на Трећи пук унутар ОСБиХ.

А ту су и приче о супер ликвидности РС, о мањку радне снаге, о бољем животу у РС него остатку Европе, убаченим избјеглицама екстремистима, страним плаћеницима, новим технологијама, улагањима, растерећењу привреде... листа је стварно дуга, а ви је слободно наставите.

(Бука)

Коментари / 74

Оставите коментар
Name

ДОXА

04.06.2018 11:32

Па то је Србска болест па и Вуцици лазе дзе год стигне није то ниста посебно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛЕТ ЗА ТРЕБИЊЕ

04.06.2018 12:11

ПОЛЕТИТЕ ЗА ТРЕБИЊЕ ЊЕГОВИМ ОБЕЋАЊЕМ А НЕ АВИОНОМ КАД СТЕ МУТАВИ!

Name

Кал

04.06.2018 12:42

Обећао Њемањи милионе, није слагао.

Name

РедБулл

04.06.2018 13:30

Овај ме текст посјети на 150 афера и сваки дан смо цитали једну по једну а сад досле на ред и лази. Ста би од оних силних афера које сте сваки дан објављивали.Ниста једно велико ниста . Мозда су то ипак успјеси додикови. Он се мозе по свима нама писат да нико неце ни трепнут јос це тразит да их јос висе писа.

Name

Михајло

04.06.2018 14:03

Рудоња је све цега се доцепао покрао- додиг реци гдје су паре, па лази до бесвијести?.

Name

Ригобради

04.06.2018 14:23

Баја, хвала ти :)))))

Name

Ана Декантер

04.06.2018 15:49

Он и Ана Декантер.

Name

Постено,

04.06.2018 17:25

Свака книга ,има последњу страницу ,ста паниците ,Додику сви скупа нисте до кољена ,зиви били и видели ;јос це те ви клецати пред њим.

Name

Пазња, пазња..

05.06.2018 05:00

Дрипац..

Name

Да

04.06.2018 11:34

Који то нису и који нелазу икони неце лагати не гласајте болесници ни за кога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ МИХАЈЛО

04.06.2018 15:03

А јесте струцњаци добро је вуциц рекао да неби био на додиковом мјесту јер је поцело са свих страна удар на муп.лукаца институције прљаво али -оловка це у октобро додика заокрузити а ви наставите..

Name

Ево ти банка цигане..

04.06.2018 11:38

Мозе једна пјесма за крај?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нигне У Свету,

04.06.2018 19:47

Народ није овако безобразан ,и да толико знају да мрзе ,да понизавају , да газе људско достојанство ;да ,и цудите се сто вас свет не постује "толико скакати на свог вођу ,да ,па ви сте га изабрали "пријатељи моји ,незаборавите :да је Додик надпопрецно инелигентан ,само варате се да це вам бити боље зиви били па видели ,доце и тај дан.

Name

Надпопрецно

04.06.2018 21:24

У то не сумњам.

Name

Трр

04.06.2018 11:43

НЕ МОЖЕ ТОЛИКО ДОДИК ОБЕЋАТ КОЛИКО НАРОД МОЖЕ ПОВЈЕРОВАТ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хариз

04.06.2018 11:52

Ајде ба...

Name

Има

04.06.2018 16:39

У трнову ,оних сто вјерују да додук цува српски народ,само гледају снсд ову тв ..

Name

Ра Надпопрецно,

05.06.2018 08:09

Да ,у европском а сире .

Name

План б

04.06.2018 11:46

Дзаба кад су гласаци супљих глава.Јос це он тога обецавати а ови исти гласати ко и до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сињ

04.06.2018 11:59

ГОТОВ ЈЕ.

Name

И после њег

04.06.2018 14:05

И после њега све це бити исто супље главе не лупајте

Name

СРПСКИ СОКО

04.06.2018 11:55

ДА МИ ЈЕ ,,ИЛИ ДА НИЈЕ,,СЗП КОЈИ ЦИНЕ СДС ПДП И НДП УРАДИО БИ ОН,,АЛИ МУ ОВИ СМЕТАЈУ,,А ТЕК *ОНИ ИЗ ДРУГОГ ЕНТИТЕТА*ГДЕ БИ НАМ БИО КРАЈ,, МОЗДА НЕГДЕ КРАЈ ЈУЗНЕ ОСЕТИЈЕ,,ИЛИ ЈУЗНИЈЕ/ТУЗНИЈЕ,, КАД ПОБЕДИ СДС ДА ЗАВРСИС КАРИЈЕРИЈЕРУ ,,БАЈА,,ВЕРОВАТНО СЕБИ И СВОЈИМ,,ОБЕЗБЕДИО ОДСТУПНИЦУ,,У НЕКОЈ ПРОРУСКОЈ ЕГЗОТИЦНОЈ,, СЕТИТЕ СЕ МИРЕ МАРКОВИЦ??ДИКТАТОР КАО ЦАУСЕСКУ ИМА МЕСТО НА БУЊИСТУ ИСТОРИЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Улог

04.06.2018 12:01

Обецао у калиновику ХЕ Улог. 300радних мијеста. Нико неради народ одселио. Први.средње цетири дјака. Први основне цетири дјака. Осмогодисна владавина снсд у калновику унистила опстину до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста

04.06.2018 16:46

Је додик обецао у трнову :просперитет ,фабрике,улагања итд, људи ограницени ,додик слети на стадион донесе лову ,разапну сатор и удри по дзепу градана,аплаудирају му гузне муве и супљоглавци ,куд це горе кад ика бјелица из сирокара која прстом притиска води политику ....

Name

МАРКО

04.06.2018 12:06

ОВАЈ ДОДИК ЈЕ СВЈЕТСКИ ШАМПИОН У ЛАГАЊУ И СВА ТАКМИЧЕЊА БИ ОСВОИЈО! Пођите од Руских кредита гдје је пред камерама 3 пута тврдио да стижу сл.мј. и онда до сутра би могли набрајати!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

04.06.2018 12:50

Био би апсолутни побједник Лажијаде у Омарској. Ван конкуренције!

Name

лаж је облик патриотизма

04.06.2018 14:25

Да му није Добрица Ћосић неки род

Name

Теслиц

04.06.2018 12:07

Постовани из Буке, хвала пуно за ово подсјећање. Као што сте и сами рекли има тога још пуно и тешко је рећи које је обећање већа превара. Предлажем Вам да отворите могућност читаоцима да достављају оваква обећања, а ви то новинарски обрадите. Ја сада подсјећам на докапитализацију Борје из Теслића која је за резултат требала да има препород тог краја, када је Додик као предсједник Владе, изјавио да ће сваке седмице у свом кабинету имати састанке како би се подигао систем у који је Влада уложила паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккк

04.06.2018 14:16

Али је зато СДС у Теслицу направио обецану пословну зону, једини проблем је сто има толико фирми па нема довољно радне снаге. ..

Name

Робин Худ

04.06.2018 12:14

Истина је да сви лажу,али овај наш је претјерао.,лоповом и криминал су претрпили мјеру...боље и за њега и за нас да до промјене дође....па погледајте само колико службеника има само у Министарствима....станите и погледајте кад је пауза,погледајте како се носе,гдје купују и кад се враћају на посао....да ли је икад ико питао или покренуо питање стручности,бројности,резултата било ког министарства...срамни али истина,неки министри су залутали,једино што су страначки, то их вади...узимају паре гдје могу и кад могу за све што би помогло обичном човјеку да ради,мислим на нас приватнике....рецимо напримјер студије изводљивости и до 10.000 КМ и више....а стручност,жалосно,министар спорта гинеколог...јадан спорту ми у њему...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

04.06.2018 12:18

Предсједник је велики вјерник и лажима се бави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зиле

04.06.2018 14:45

Па какоје другације могао остати на власти да није обецавао и лагао

Name

Вјерује

04.06.2018 16:48

Додик у Бога и Светог Саву а до јуце се није крстио.

Name

СвеСкупа

04.06.2018 12:20

За два мјесеца Додик путује у Јужну Осетију.Сигурно це тамо осим прославе на коју је позван, донијети супер вијести и све исправити сто је пропустио. Бит це ту посла и разних уговора са једном сиромасном, од многих непризнатом дрзавом, која броји несто висе од 50 хиљада становника. Цуда се десавају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

какав дрипац

04.06.2018 12:32

Деценија супљих прица уз лицно богацење са кумицима и пријатељима, ето то је резиме владавине Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

04.06.2018 12:41

Ој, појма нисам имао да вас је оволико пута изварао Додик. Од 1995 год нисам никад ни за кога гласао, али овог пута ако будем жив и здрав само за ДОДИКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.06.2018 15:10

Будала с будалом....увијек било!

Name

Смијешни Боз

04.06.2018 15:45

Ма мемој се јављати боту дириговани. Гласао си ти и лијевом и десном руком. Нема више лажи и превара. Ви сте своје одгуслали...сада ће други да нас лажу али ви нећете више. Вас је свима преко главе...

Name

Бошњаци су криви

04.06.2018 13:00

Ови Бошњаци из Сарајева су за све то криви, опструирали предсједника и сад га сви криве...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Босњаци су криви

04.06.2018 13:48

Тако и Бакир казе да га не опструирају ови из РС били би ко Сицарска, и све тако у круг од избора до избора

Name

ре

04.06.2018 14:31

Можда Баја личи на Бакира у политичком смислу али Бакирови краду али и раде, рецимо смо намјенска индустрија у федерацији је прошле године извезна стотине милиона марака робе, у РС дефакто не ради ништа, еконоимија не постоји, или овај примјер, само Тузлански кантон има регистрованих аутомбила као цијела РС, шта треба више коментарисати

Name

ккк

04.06.2018 15:16

Слагали сте за број регистрованих аутомобила.

Name

Човек

04.06.2018 13:05

Лакше би ти, пријатељу, било да си говорио о истинама које су изашле из уста Милорада Додика..... мада, онда не би имао материјала ни за реченицу честиту, камоли за дужи текст...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није баш да само лаже...

04.06.2018 13:06

Када су Додо и Милко почињали ренесансу у Рудом (чини ми се 2000.године), обећали су да ако Руђани не буду гласали за СНСД, неће имати хљеба да једу. За 12 година владавине су позатварали сва предузећа и фирме које су радиле. Успјели су Рудом обезбједити статус "изразито неразвијена општина". Отјерати сву омладину у Србију да тражи егзистенцију. Над средњом школом виси катанац. Улице сабласно пусте. Значи оно обећање што се тиче хљеба, постепено се испуњава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРИВ ЈЕ НАРОД!!!

04.06.2018 13:07

Додик Србе сматра МАЛОУМНИМ, а они му то, на изборима, стално ПОТВРЂУЈУ!!! НИЈЕ ДО ДОДИКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професионалац

04.06.2018 16:22

"Није Слоба крив, ми смо говна"

Name

Херцеговац

04.06.2018 13:09

А дистрикт Врчко и оставка?

ОДГОВОРИТЕ
Name

апсолутна нула

04.06.2018 13:11

Лаксе би било питати колико је било испуњених обецања. одговор би био апсолутна нула

ОДГОВОРИТЕ
Name

фраx

04.06.2018 13:18

Додик је највеће зло које се десило послије рата. Нека му драги Бог врати све оно што је он урадио свом народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДА

04.06.2018 15:09

ТАКО ЈЕ И ПОЛАКО СЕ ПОКАЗУЈЕ НАМА МАЈМУНИМА КОЈЕ ЈЕ У ПОЧЕТКУ УБИЈЕДИО ДА СДС НЕВАЉА!Ја ћу му сад вратити ГЛАСАЊЕМ ПРОТИВ ЊЕГА АКО НИШТА ДРУГО НЕМОГУ! ЛАЖОВЧИНА! НОВИ ЉУДИ НОВА ШАНСА АКО НИШТА!

Name

Зоран

04.06.2018 13:27

У РС је створена врло добро организована криминална хоботница и народ то врло добро зна. Због тога се народу згадила и политика и политицари а вецина је полуписмена и криминална. Хоботница наравно организује да њихове присталице увијек изадју на изборе и гласају за њих и у томе је проблем. Кад би сви изасли у октобру на изборе не би нам било овако како јесте. Надам се да це авидово убиство покренути оне који не гласају да изадју на изборе и тако уклоне то криминално цудовисте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиса

04.06.2018 13:28

Мљекара у Бањалуци је унистена ради атрактивне локације и изградјена у Александровцу.Никад није пустена у погон. У Александровцу је такодје обецана творница акумулатора.За сада има само камен темељац и ограда од бодљикаве зице на којој виси табла са натписом,забрањено бацање смеца-приватан посјед. Аеродром Маховљани то јест Бањалуцки аеродром.Прица како це кинези доци и изградити јос неколико писта јер це као овде бити њихов главни теретни аеродром за овај дијо Европе.Све сељаци сто произведу у Лијевцу натоваре у тракторске приколице и камионе и директ на аеродром.То це кинези све откупити и својим авионима развести по европи. Ето три примера из моје средине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац

04.06.2018 13:52

Једино сто Миле сигурно неце слагат је дато обецање Олбрајтовој да це потпуно унистити све сто дисе у РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како Не Комтате

04.06.2018 13:57

Политика управо слузи томе да лазете народу и да продјете неказњено,није он измислио топлу воду,Србима сто висе лазес они ти висе вјерују,познаје он врло добро овај народ,ниста не ради слуцајно,сто је лаз веца то је и успјех на политицкој сцени веци.На залост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савјетник

04.06.2018 14:04

Сјетите се и најава проналаска нафте у РС, пред неке тамо изборе масине возе тресу, који покварен спин. Као РС це бити Кувајт ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

04.06.2018 14:20

Има нафте у Р.С-у,то није лаз,само сто јој треба пар милиона година да сазри да би била спремна за експлоатисање.

Name

24САТА, БАЦВЕ

04.06.2018 19:21

Непресусиви извори нафте у гатацком пољу, веца налазиста нафте него угља..

Name

ЦАБО

04.06.2018 14:13

Јасно је то мени све а јасно је и овом народу али није ми јасно како увијек побиједи на изборима?Волио бих да не будем у праву али сам сигуран да ће овај све богатији диктатор опет побиједити и то вољом све сиромашнијег народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брате Саво

04.06.2018 15:28

Како ти није јасно,дали си ти у опсте процитао овај текст,једноставно,цовјек зна лагат и зато побједјује.

Name

поп

04.06.2018 14:14

Вуциц и Додик су највеце фукаре.само лазу и мијењају прицу једини циљ остати на власти.Вуциц има брата лопова а Миле партијске другове

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лео

04.06.2018 14:21

Овај цланак треба сваки дан утацно одредјено вријеме (али кад је гледаност висока) цитати на Бн-у. Сваки али сваки дан до октобра. Народ је кратке памети...

ОДГОВОРИТЕ
Name

тако је

04.06.2018 15:11

И још који пут кад умјесто реклама

Name

Ђедо

04.06.2018 14:50

Један од највећих криминалаца и лажова на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

04.06.2018 15:06

Мање висе он је ту да лазе али да је народ толико затуцан и вјерује у празне прице то је висе него залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лон Wолф

04.06.2018 15:25

Писац и господин Синиша Ковачевић прије пар година на питање шта је то демократија одговара:"То вам је кад тројицу доктора наука прегласају проститутка, дилер, џепарош и корумпирани службеник." (цитат није 100% тачан, али ко жели, разумијеће)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

04.06.2018 15:46

Невјероватно да народ гласа за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле брате

04.06.2018 15:54

Једва чекамо да ти видимо ледја! Досадио си и Богу и народу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

брецало

04.06.2018 15:58

Па народе гласајте за додика опет да вас краде да вам прице прице којецете веровати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Што би Жељка Цвијановић рекла

04.06.2018 16:06

Додикијо алиас Барон Минхаузен из Бакинаца не лаже 113%...само су обећања пролонгирана... до кад нико не зна, али је претпоставка до осамостаљења и независности РС коју ћемо добити референдумом :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

САМПИОН

04.06.2018 16:35

ТРЕБА ГА УПИСАТИ У ГИНИСОВУ КЊИГУ ,СТВАРНО ,АЛИ СТВАРНО ПОСТОЈЕ ДОКАЗИ И ДОКЕНТАЦИЈА КОЛИКО ЈЕ ИЗРЕКАО ЛАЗИ, ОКРЕНУО ИЗЈАВА, КАД МУ ЈЕ КАД ТРЕБАЛО, ОН ЈЕ ТЕЗАК БОЛЕСНИК. А ОВИ СТО ГА БРАНЕ НЕКА САМИ СЕБЕ ПРОЦИЈЕНЕ ,КАКВИ СУ ЉУДИ АКО ВЈЕРУЈУ ТОЛИКОМ ЛАЗОВУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фикрет

04.06.2018 18:17

Многи се изгубе у политици,Додик је пуно запwтљао спасава се,А народ хоце да њих спасава незнам како це то бит и бират пресједника који немозе путоват како це отиц на неки састанак у Америку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Као у пјесми

05.06.2018 04:55

'Само празна обећања дајем ја, више не знам ни да дијелим стварност од сна,'..па каже.., 'мојим ријечима се смију, чује ли ко, само љубав твоја чиста/гласачка/ вјерује то..' ааааа етц етц...

ОДГОВОРИТЕ
Name

београд на води

05.06.2018 05:36

Мили куцу одузео суд и продао на лицитацији остао дузан агропром банци.Дрзао робну куцу у Лактасима пропао.Имао творницу дусека и опруга у Србији пропао.Сверц цигарета нафте у рату.У овом бизнису морас плацати раднике порезе и којекакве намете доцекивати инспекције гањати продају наплагту тоје њему много компликовано некога морао и поцастити.Него је он радио прије рата у опстини и видио даје боље грам власти него грам злата.Нормално бавис се политиком направис своју партију па јој дас назив СНСД МИЛОРСД ДОДИК да народ лаксе препозна за кога це гласати да неби погријесио код заокрузивања.Изгурас своју прицу патриотску и полако стицес популарнос код народа и онда му прицас оно сто они зеле да цују.Отцјепљење од БиХ своју војску своју полицију која це по потреби и убијати ко буде сметао.Овдје нико нецјени људе домацине сељаке и људе који раде и имају фирме и боре се у оваквом пословном окрузењу.Није народ ни толико луд колико се представља у овим коментерима нити се гласа за њих они лазу ко лазе тај и краде и убија.Један ДЕРАЈИЦ донесе 5000 гласова у вреци и замјени тоје истина.Онда наравно да побједе паму је лаксе три мјесеца водити кампању и следеце цетири године хладовина узимај колико тије вољ.Она полу хрватица изјави даје запослила незнам колико радника и она је управу тоје мислила на Словенију Аустрију или неку другу земљу.Мало размислите колико је српски народ нерацијоналан 99% насих гастајбајтери зарадило пензију на западу.У дијаспори зиви висе срба са ових простора на западу него у матици.И та јебена матица висе воли русе него запад .Све остало је глупо коментаисати осим стоје овај народ ирационалан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пинокио предсједник

05.06.2018 12:00

Хахаха па кога сте ви бирали за предсједника... Не зна се ко је веци дебил, народ сто гласа за њега и даље му све вјерује или лазни предсједник. Тразим ја сад референдум да се тај пинокио предсједник затвори гдје му је мјесто и да одговара за свој криминал, пљацку и све лази. И забранити њему уцесце на изборима!

ОДГОВОРИТЕ