Димитров: Морам мало да се одморим од тениса!

Бугарски тенисер Григор Димитров рекао је, после пораза од Фернанда Вердаска у трећем колу РГ, да мора да да се на кратко одмори од тениса.

Тенис 04.06.2018 | 20:30
Димитров: Морам мало да се одморим од тениса!
Бугарин је без освојеног сета поражен од Вердаска, који ће се у наредном колу састати са најбољим српским тенисером Новаком Ђоковићем.

"Знао сам да ће против Фернанда бити незгодно, од њега сам већ губио. Срамота је, осећам се физичко добро, али сам изгубио живце у првом сету и онда га и изгубио", рекао је Димитров.

Григор је у јако лошој форми, с обзиром да у последњих шест мечева има чак четири пораза, а победе су му долазиле против Џереда Доналдсона и Мохамеда Сафвата. 

"Таква је тренутна ситуација. Не желим превише да се сажаљевам, јер то је што је. Морате да подвучете линију и сачекате нове тренутке. У тенису никад не знате како једна недеља може да вас промени. То се дешавало у прошлости, али свакако је да морам мало да одморим од тениса, како бих што боље сагледао целу ситуацију сезоне на шљаци", јасан јеДимитров. 

Димитров ће покушати да се сабере и да се врати на сцену јачи него икада. 

"Како? Не знам, снаћи ћемо се. Не желим да имам превише негативних мисли сада. Знам да то није лако после пораза, али морам то да урадим. Увек сам размишљао позитивно и то желим да наставим. Наравно, када изгубите меч то није лако, али тако и мора", рекао је Димитров.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар