Новак о ломљењу рекета: Све је то саставни део спорта!

Новак Дјоковић рекао је да је меч против Роберта Баутисте Агута на Ролан Гаросу био добар тест за њега.

Тенис 02.06.2018 | 13:30
Новак о ломљењу рекета: Све је то саставни део спорта!
"Задовољан сам што сам успео да пребродим овакав изазов данас, јер је било врло незгодно играти против играча који не промашује много и у условима који су доста тешки. У одређеним тренуцима меча је било као играње у блату, доста ниско су одскакале лоптице, што је њему одговарало, он игра поприлично равно", рекао је Ђоковић новинарима после меча.

Ђоковић се пласирао у осмину финала Отвореног првенства Француске пошто је победио Баутисту Агута са 6:4, 6:7(6), 7:6(4) и 6:2.

"Добро је имати овакав меч, овакав тест, и драго ми је што сам успео да завршим овај меч. У трећем сету је врло лако могло да оде на његову страну, док је четврти био најбољи на овом турниру. Не осећам се превише уморно, идемо даље", рекао је Ђоковић.

Српски тенисер је у другом сету поломио рекет.

"Емоције су ту, биле су изражене, и на позитиван и на негативан начин, што је нормално када играте на овом нивоу. Нисам поносан и срећан када поломим рекет, али дешава се и то је све саставни део спорта", рекао је он.

Наредни противник Ђоковића биће Шпанац Фернандо Вердаско.

"Нисам играо дуго са њим, тако да ће бити занимљив меч. Он је увек незгодан противник, јер има комплетну игру. Када је психички чврст и присутан и физички спреман, он може да победи сваког тенисера, поготово на овој подлози", рекао је Ђоковић.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Последњи кинески цар

02.06.2018 11:43

Ноле, легендо моја. Само напред. Све си сам урадио до врха, и опет си близу врха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

02.06.2018 12:47

Напред Нолеее

ОДГОВОРИТЕ