Бекер: Ђоковић је мотивисан, али...

Потребно му је време! Борис Бекер, бивши тренер Новака Ђоковића, изјавио је да српски ас има и даље велики мотив да се врати на светски врх, али да му је потребно време.

Тенис 01.06.2018 | 20:45
Бекер: Ђоковић је мотивисан, али...
Легендарни Немац Бекер Ђоковића је описао као рођеног такмичара који има јаку жељу за победама.

"Можемо да приметимо да Новак тренутно није задовољан својим играма. Говор тела и ударци то потврдјују. Најбитније је да је здрав и да има прави тим око себе на челу са Маријаном Вајдом", рекао је Бекер.

Бекер верује да је повратак Новака у препознатљиву форму близу, али да не треба да се жури.

"Потребно је доста времена како би се вратио у своју најбољу форму у којој је последњи пут био пре две године", додао је Бекер.

Бекер и Ђоковић сарађивали су од 2013. до 2016. године у тренутку када је Србин пружао најбоље партије у каријери и рушио бројне рекорде са челне позиције на АТП листи.

"Да Ђоковић више не жели да игра, не би играо. Исто тако, да не воли тенис, не би ни био овде. Има 31 годину, млад је. Када пређете 30. година, то не значи да сте стари, али је потребно много више тренинга како бисте напредовали", закључио је Немац.

Новак Ђоковић је био успешан у трећој рунди Отвореног првенства Француске у Паризу, јер је после велике борбе био бољи од Шпанца Роберта Баутисте Агута 3:1 у сетовима.

Ривал српском тенисеру у осмини финала биће трећи Шпанац у низу Фернандо Вердаско, против кога Србин има скор од десет победа и четири пораза, а уједно и пет тријумфа заредом.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар