"Министре, не ометај рад Одбора"!

Из Анкетног одбора, формираног одлуком Народне скупштине РС с циљем сагледавања свих релевантних чињеница везаних за случај страдања Давида Драгичевића, позвали су данас министра унутрашњих послова РС Драгана Лукача "да не омета њихов рад".  
Недопустиви су, сматрају, наводи министра Лукача на рад Анкетног одбора и позивају га да поштује Народну скупштину РС и одлуке тог највишег законодавног тијела.

Република Српска 27.05.2018 | 11:54
"Министре, не ометај рад Одбора"!
Наводе да су изненађени јучерашњим Лукачевим наводима у вези с радом овог одбора.

Подсјећају да је Анкетни одбор именован одлуком скупштинске већине и званично је почео с радом након објаве у "Службеном гласнику РС”" од 11. маја. У Анкетни одбор су за предсједника изабрани Бранислав Бореновић (ПДП), за замјеника предсједника Драго Калабић (СНСД) те за чланове Недељко Гламочак (СДС), Миланко Михајилица (СРС РС) и Горан Ђорђић, независни посланик.

Рад Анкетног одбора потпуно је јаван, а све одлуке су, како је сапштено, једногласно усвајане.

На првој сједници, након именовања, Анкетни одбор донио је Пословник о раду, којим је одлучено да група "Правда за Давида" предложи у састав овог тијела два своја члана, који учествују у раду и имају сва права из Пословника, али без права гласа.

"Дописом од 18. маја обавијештени смо да ће у име групе 'Правда за Давида' у раду Анкетног одбора учествовати Борислав Радовановић и Љиљана Тешановић. Наглашавамо, рад Анкетног одбора у потпуности је јаван и ове чињенице су биле познате",  каже се у саопштењу парламента.

Осим тога, на почетку сваке сједнице Анкетног одбора, на којима су изјаве дали представници полиције и тужилаштва, све детаље су прецизно наводили, укључујући и састав и имена чланова Анкетног одбора.

"Тако се десило и на сједници Анкетног одбора у петак, 25. маја, када је изјаву дао министар Драган Лукач, који није реаговао на састав Анкетног одбора, све до тренутка када је требало да одговори на питања представника групе 'Правда за Давида", стоји у саопштењу.

Недопустиви су, сматрају, овакви наводи министра Лукача на рад Анкетног одбора и позивају га да поштује Народну скупштину РС и одлуке тог највишег законодавног тијела.

Лукач је јуче у отвореном писму навео да је Анкетни одбор злоупотријебио повјерење Народне скупштине да проведе истрагу у вези са смрћу Давида Драгичевића.

Истакао је да су у Анкетни одбор ангажовали Борислава Радовановића, блогера против кога је подигнута и од суда потврђена оптужница "за кривично дјело из члана 169. став 2. у вези са ставом 1".

Сматра да тој особи "не би ни у ком случају требало да буде дозвољен приступ у простор Народне скупштине због наведеног кривичног дјела, те његовог психичког статуса који је већ познат".

Лукач је одбио да одговара на питања Радовановића пред Анкетним одбором.

(БН)

Коментари / 104

Оставите коментар
Name

није проблем

27.05.2018 10:06

У законитост анкетног одбора. Проблем је сто сте од овог анкетног одбора направили спрдњу. Јавност је оцекивала да це у одбору сједити људи који це дати неке одговоре у вези овог слуцаја. Јавност није оцекивала да у одбору буду људи који су повезани са криминалом и који су у кривицном поступку. Да је одбор био озбиљнији скренуо би пазњу на такве ствари. Овако , са овим одбором, са људима који окрузују оца настрадалог младица је претворено све у један циркус. Оваква прилика се није смјела пропустити. Све висе људи губи у вјеру овог покрета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

27.05.2018 10:35

Не губи,буди увјерен,а о вашим кривицама обашка ће се говорити,мало је ово и дубље и шире,отом по том.

Name

Ре

27.05.2018 10:37

Људи повезани са криминалом и у кривицном поступку? Ко је повезан са криминалом? И ако је неко у кривицном поступку не мора знацити да је крив! Сто знаци да си или злонамјеран или дјелујес у својој ограницености, све у свему замарас нас!

Name

Тетријеб

27.05.2018 10:43

Па одбор једино нешто И ради? Додик се сакрио жељка побјегла снсд се ушутио а Бореновић И Гламочаак узели да рјешавају проблем. А кад је красти и нове наметне онда снсд из очију искаче!

Name

Дијагноза

27.05.2018 10:50

За : "нема проблема". Дали још неко од твојин укућана (ако их имаш) мисли да си паметан?

Name

Зоран

27.05.2018 10:51

По твоме би било најбоље поставити Лукаца у одбор, јел тако??? Зјебали сте се овај пут, народу је доста васих крадја, превара, полуписмених руководиоца и сад сте поцели и убијати, е доста је било

Name

Правда за Давида!

27.05.2018 10:57

Не умањуте знацај одбора,а користење ријеци циркус везано са протесте ради насилне смрти дјецака од 21 годину је сурово,нељудски и нецивилизовано. Правда!

Name

Ре

27.05.2018 11:08

Није народ изгубио вјеру за Даворову борбу. Кплико људи из прикрајка јос њега подрзава немате појма. Ви сте и Зељку Вулица смјестили на психијатрију на правди Бога. Народу вас је пун кофер.ПРАВДА

Name

Ре није проблем

27.05.2018 11:30

Не спунуј! Пауза- иди по сендвич и пиву!

Name

ПРОБЛЛЕМ ЈЕ РС,

27.05.2018 11:57

Цитајуци коментар од некадасњег саборца министра Лукаца, да прихватимо 49%да је тацан, онда се ми морамо запитати, куда плови Бела ладја РС? Познавајуци прилике у окрузењу долазим до закљуцка да само људи са аферама и криминалном прослосцу могу напредоват. Сто веца афера јаца функција. Да смо друство правде и правицности наси функционери би били пресудјени у висинама казни које би се мјериле снагом функције (могуцносцу злоупотребе), од ситних до највисих позиција. Ста је то умислио овај Министар, изгледа да је свих "седам литара крви", које казе да је дао заРС дебело наплатио. И никако да стане. Министре, ниси једино ти ратовао, ниси једино ти рањаван, ниси ти Богом одабран. Знас ли Министре, колико је незапослених бораца, незбринутих ратних инвалида који ни за лијекове немају. Помисли на њих кад обилазис силне некретнине. МИ смо ратовали да би се Ти и Такви богатили...

Name

Глас народа

27.05.2018 12:07

Има ли Лукац право на Адвоката јер је у питању саслусање?класицни политкцки процес?Који циркус од правника!!!!каква игра са скупстином и законима!Нисмо се борили господо за то,да слусамо пропале политицаре,нека нам је бог на помоци!!

Name

Ре Глас Народа

27.05.2018 12:46

Ти немас право гласа ни у својој куци, намо ли у СНСД, зато се не криј иза народа, него реци ко је, и засто(то је вазније) убио Давида. Срам вас било, обојени револуционари.

Name

Ре Глас Народа

27.05.2018 15:15

Ти си баш неки шаљивџија. Цовјек би рекао да лупаш глупости а ти уствари нас све зезаш. Не постоји тако глуп човјек каквим се ти представљаш.

Name

Кажем

27.05.2018 18:35

Требало је њих у затвор све и једног, какво испитивање и анкетни одбор их само помиловао. Знали смо сви да само купују вријеме, "министар Нећу " ћути и не би да одговара за оно чега се прихватио. Напад је најбоља одбрана. Ма џаба вам сво ваше зло и што кудите Драгичевиће, убили сте живот, разбили га и сад се кријете! Одговарате за злочин!

Name

Младенко Шепур

28.05.2018 05:54

Све њих боли истина,која ће неминовно испливати на површину, дуго су је покушавали удавити.А када исплива истина,ето за њом правде.Само не треба стати,ићи до краја,истини треба помоћи,отети је из руку које покушавају да је убију.Ако сада успију да убију истину,ниједна наредна неће преживјети. Са истином биће убијена и правда,јер оне не иду једна без друге.Правда За Давида.

Name

Софер

27.05.2018 10:06

Али ова будалетина је умислила да је закон све што падне на његов болесни ум !

ОДГОВОРИТЕ
Name

За СОФЕР

27.05.2018 10:34

ДА. БАС ТАКО. ВИСОКО ЦОВЈЕК ЛЕТИ.

Name

Днс

27.05.2018 11:21

Сви у СНСДу мисле.да им закон лези у топузу. Осилили су се

Name

Истина

27.05.2018 13:02

Како само Лукачу сметају поједини чланови одбора, нико од саслушаних није поставио то питање. Лукач је знао ко је у одбору, па је на почетку могао Изнијети свој став. Него, када су га изрешетали ко циганску канту, онда се сјетио Радовановића. Лукач је своју пријаву платио када је пребио момка, и то је у реду. Од свих ових страшних дешавања, је најбитније ко сједи у одбору. На крају, Радовановић је упао у станицу МУП - а, када су му ти исти пријетили дјецом. И зато је и добио пријаву. Немој ти Лукачу да нам држиш слово, ти си поред Тегелтије најпрљавији министар. Већини се гадите.

Name

Циркус

27.05.2018 10:08

Анкетни одбор неможе сам бирати своје чланове нити проширивати свој састав. Да је тако онда га не би Скупштина ни бирала. Скупштина изабере Одбор,а онда он сам проширује свој састав, гдје то има? За неповјеровати је шта Боренович и ради и прича. Толико незнања од лидера једне партије. Ово је као градиво из основне школе, ово су елементарне ствари. Ако је хтио да прошири састав Одбора са овим људима онда је требао послати приједлог Скупштини за проширење Одбора која је надлежна, и у приједлогу навести образложење, односно разлоге због који би требало проширити Одбор. Јасно као дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нн

27.05.2018 10:40

А ти као завршио факултет

Name

Веку

27.05.2018 10:44

Одбор је именовала и једногласно одобрила Скупштина. И снсд је предложио одбор. Нема нико други утицаја на то ко сједи у одбору

Name

РЕ ЦИРКУС

27.05.2018 10:46

ВИДИ СЕ ДА ПОДРЗАВАС РЕЗИМ И ИДИ УЗМИ ПРЉАВИ СЕНДВИЦ .. ДА ОДБОР ПИТА СКУПСТИНУ .. ПА ЗНА СЕ ДА СКУПСТИНА ФУНКЦИОНИСЕ КАКО РЕЗИМ НАРЕДИ. НЕ ЛУПАЈ ПРОВИДНЕ ГЛУПОСТИ, ТО ВАМ ВИСЕ НЕ ПРОЛАЗИ. ПОТРОСИЛИ СТЕ СВЕ ТЕ ЈЕФТИНЕ И ПРОВИДНЕ ГЛУПОСТИ.

Name

Ре

27.05.2018 11:09

Тик так

Name

Ре:Циркус

27.05.2018 11:28

Сви морају пред одбором одговарати на постављена питања без нервозе! Анкетни одбор мозе у свој рад да укљуци оне које сматра релевантним. Они који су позвани од стране одбора не могу да одлуцују о раду одбора. Е сад, сто је министар нервозан то је његов проблем...на крају крајева, одакле му толика имовина? Да није и он устедио од плате...а лови егзотицне зивотиње по Африци народним парама. Фукара!

Name

Те циркус

27.05.2018 11:39

Ало циркусу један, јел лукача (намјерно малим словом) требао питати за дозволу, па да он одреди ко ће га испитивали, и да им напише списак питања која це му постављати?

Name

Тражили сте гледајте

27.05.2018 13:32

Па господо из снсд-а, ваш шеф посланичке групе Вишковић је предложио да се формира анкетни одбор и да би 'врео кромпир' гурнуо у руке опозицији предложили су овакав саства одбора. Сад вам се то одбија од главу. Боље ви видите шта ћете са Лукачем јер вас (снсд) човјек вуче на дно као камен. То ви рјешавајте, измиче вам се побједа на изборима која је до прије 2 мјесеца била неупитна. Пуно вас Драган Лукач кошта, али ако стојите сви иза њега- онда и потоните заједно.

Name

Циркус

27.05.2018 13:40

Завршио сам факултет, незнам је ли то проблем? И није приватни, када сам ја студирао није било таквих квази факултета. А за све остало, нисте у праву. Тијело /у овом случају одбор/ које је имановано од стране неког' другог' тијела / у овом случају Скупштина/ , неможе самостално доносити Одлуке о свом саставу, броју чланова, проширењу или смањењу, као и о именовању нових чланова или разрјешењу постојећих. Пословник о раду Одбора неможе дефинисати нити регулисати избор нових чланова, то је у надлежности тијела које је изабрало тај исти Одбор. То Вам је људи тако, и ја сам о томе писао, а не о истрази, Лукачу, ко је крив за убиство и др. Ви сте ми уз свашта нешто пришили ово друго, а о првом уз сво поштовање немате појма.

Name

Ре Циркус

27.05.2018 15:19

Ако си ти успио заврсити факултет, онда факултете треба затворити. Толико глупости у пар реценица не би себи дозволио ни неки неписмени сељак. Али, стара је пословица, цега се паметан стиди, тиме се будала поноси.

Name

Циркус

27.05.2018 17:35

Нисам, никог' вријеђао, за разлику од тебе. Ипак, не љутим се, јер ти у ово стварно незнаш ништа и нема потребе да даље ово елаборирам. Ти си упро у једно и од тога не видиш више ништа друго. На жалост.

Name

Гојко

27.05.2018 10:08

Тика така

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милане Славницу

27.05.2018 10:46

Пази да теби не откуца, има овде народа којима је доста ТАКВИХ хулигана који призељкују да српска се крв пролије.Мали је свјет, зато тај сат нави како треба.

Name

Ре Милан

27.05.2018 11:23

Па твоја странка је стално пролива били да нас који јој не припадамо и против васе диктатуре смо одстрелите или обогаљите или да нас уморите гладју покравси оно сто нам припада.Ви сте највеци непријатељи 95 % Срба у РС-у.

Name

Боки

27.05.2018 12:33

Тика така Тика така Тика така Народе Српске ,5 до,12х вријеме истице вријеме зла .

Name

Ре Милане Славницу

27.05.2018 15:21

Шта је, фрка вас ухватила црвени вампири?

Name

@&@

27.05.2018 10:12

Није хумано, није људски, није професионално, није дистојанствено никога за ниције медицинске статусе прозивати у јавности. Поготово ... ма, сувисно је било сто реци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За @&@

27.05.2018 10:37

Тако је. А лукацу је то главна одбрана, ПРВО СВАКОГА ЗЕСТОКО ОКЛЕВЕТАТИ. ПРОВИДНО.

Name

А Лукацу

27.05.2018 14:38

Се у оцима види Дг, не мораш бити психијатар. Низак праг на фрустрацију, унутрашњи комплекси мање вриједности манифестовани кроз егоизам, низак ИQ и сиромашно образовање, емоционално инконтинентан.... Треба му хитно помоћи, док не направи нешто деструктивно. Човјек је темпирана бомба

Name

Мирко

27.05.2018 10:13

Потпуно исправан став министра Лукаца.Засто нисте позвали у одбор неког пензионисаног инспектора који нема мрље у каријери.Позвали сте ову битангу која не признаје ни суд ни тузиластво.Пресудјени насилник неког да испитује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ МИРКО

27.05.2018 10:39

Смијесан си. Знаци треба некога позвати ко ПРИЗНА СУД И ТУЗИЛАСТВО КОЈЕ НЕ РАДИ СВОЈ ПОСАО И КОЈЕ ЈЕ ДОВЕЛО ДО СВЕГА ОВОГА.

Name

МиланПД

27.05.2018 10:41

Па и Лукач је насилник, има оптужницу против себе. Он први не би требало да буде ту.

Name

Нн

27.05.2018 10:43

Дали је неко с тим што је само оптужен и осуђен за тебе је непознаница.. А само зато што припадас режиму који нас.... Ма нећу даље коментари сати прозирни сте

Name

Ре

27.05.2018 11:01

Па зар и министар није имао потврдјену оптузницу?

Name

За мирко

27.05.2018 11:52

Е Мирко, Мирко, баш си ме разочарао, кога да поштује, који суд, које црно тужилаштво, па видиш ли ти какви тамо идиоти сједе и ста све раде, па ко це то нормалан поштовати?! Ако се у скоријој будућности нешто значајније не промијени у погледу рада наших институција,и оних који их представљају ју биће све више оних који те исте институције неће поштовати!

Name

Нико Битан

27.05.2018 12:02

Најбоље да је министар насао некога ко це па питати односно хвалити за његове заслуге, посто је најбољи и једини бранио дрзаву.

Name

Рале

27.05.2018 10:18

Готови су! Евидентно је врх Резима умјесан у злоцин над Давидом. Унистили су све сто је могло, а отимацину над Алумином су наставили злоцином над Давидом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИСТИНА И ПРАВДА

27.05.2018 10:43

КО ВИСЕ ВЈЕРУЈЕ ЛУКАЦУ ИЛИ БИЛО КОМЕ ИЗ РЕЗИМА, ОСИМ ПРОДАНЕ ДУСЕ, ПА ЉУДИ СЈЕТИТЕ СЕ СВИХ АФЕРА ПРОТЕКЛИХ ГОДИНА, ОТВАРАЊА ,ЗАТВАРАЊА ФИРМИ, ИГРАЊА НАРОДОМ .. ЕТО ПРЕЛАЗИЛИ СМО ИМ ПРЕКО СВЕГА, НЕКА ЦРКНУ КРАДЕЦИ, АЛИ ОВАКО ОЦИГЛЕДНО УБИСТВО ДА ПРИКРИВАЈУ. ЈА ТВРДИМ ДА БАС ЛУКАЦ СТОЈИ ИЗА СВЕГА. ВИДЈЕТ ЦЕТЕ.

Name

Даркец

27.05.2018 10:21

Лукач се осилио па напада и скупштину,њега треба смијенити под хитно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

27.05.2018 10:23

Лукачу и твоји из странке су те напустили,велике си пропусте направио па се сад вадиш. Доле власт! Доле режим! Правда и Истина за наш народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Калновцанин

27.05.2018 11:23

Лукац да се измакне све бих пало као кула од карата.

Name

АНТИЛУКАЧ

27.05.2018 10:23

Лукач је у безнадежној ситуацији. Очајнички покушава из ње извући живу главу. Није му лако, опасност му вреба са свих страна , од Анкетног одбора, Радовановића, Васковића, Правде За Давида, нарко картела, Додика ( који ће га пустити низ воду да спаси СВОЈУ главу), личних непријатеља, оних који би засјели на његово мјесто...Е мој Лукачу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира Србац

27.05.2018 10:24

Не дај се Бореновићу,само одговорно уради оно што можеш,не насједај на провокације. Подршка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Лакташи

27.05.2018 10:25

Вјерујем да Бореновиц,Калабиц,Гламоцак,Михајилица и Дјордјиц могу бар донијети неко мисљење о смрти Давидовој цим је овај Лукац оволико полудио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

27.05.2018 11:04

Они хахахаха.

Name

Власеница

27.05.2018 10:26

Коначно неко у Народној скупштини нешто ради озбиљно.Зато их Лукач и напада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

27.05.2018 10:30

Лукац се понаса као Легија у своје вријеме,а зна се ста је радио,кога је.слусао,ције наредбе изврсавао и како је заврсио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:Зоки

27.05.2018 11:32

Исти су они...само сто је Легиа био мало веца фаца од овог папка. Исто се финансирају...

Name

Лукац

27.05.2018 10:30

Господине Лукац, казете поступак се води против суспендованог инспектора, вјероватно ,,СЕ НИЈЕ УКЛАПАО У ВАС НАЦИН РАДА,, .. Али добро , А ПРОТИВ КОЛИКО МИНИСТАРА У ВЛАДИ У КОЈОЈ СТЕ ВИ СУ СЕ ВОДИЛИ ПОСТУПЦИ И НЕКИ И ОСУДЈЕНИ А И САД МИНИСТРИ. ЦУДАН ЈЕ ВАС ПОГЛЕД НА ЗАКОН, ВИСОКО, ВЕОМА ВИСОКО СТЕ СЕ УЗДИГЛИ. ВИ СТЕ ЛУКАЦУ ЗА НЕКОГ ИЗБАЦИВАЦА У НЕКОМ ДИВЉЕМ НОЦНОМ КЛУБУ. ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.05.2018 11:03

Браво. Све тацно ал народу свраке мозак попиле.

Name

Бањалучанин

27.05.2018 10:31

Никад није било овако јаван рад у Парламенту,стварно овај анкетни одбор професионално ради свој посао. Ко це више свима угодити,не ваља кад не ради,не ваља кад ради. Бране само напријед ти своје одради како ти је закон рекао па нека се они пуше...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.05.2018 10:35

Па он управо крши Закон својим поступцима. Неписмени народ нема појма, прихвата све што чује и види. Овдје нема спаса, овдје је све црно-бијело.

Name

Ре

27.05.2018 11:06

Ста це они урадити!? Ста.?! Они не знају ниста. Питају сто бих и ја питао. Везе благе.

Name

За ре

27.05.2018 12:11

Ре бриши одавде, у рупу мишу један, није неписмен народ, неписмен си ти - шта хоћеш рећи тиме да је овдје све црно бијело, можда да овдје живота нема, да треба одавде бјежати...јесу ли ти рекли да такве идеје шириш около?! Па што ти негдје не одеш, и не побјегнес кад је тамо негдје тако бајно?! И да ти кажем за крај, може овдје бити и те како лијепо, само треба отјерати тебе и те твоје, довести праве родољубе и истинске интелектуалце, да уреде ову лијепу земљу и воде је по законима и с љубављу! А вас све у руднике и каменоломе, да радите од сунца до сунца, док не окајете своје гријехе!

Name

Лукачу одступи

27.05.2018 10:36

Па кад си тако паметан Лукачу што ниси одмах рекао да не желиш да представник групе Правда за Давида буде на сједници,него кад су те изрешетали посланици са питањима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

27.05.2018 14:09

Па не одлуцује Лукацко це присуствовати сједници. Ваљда је Предсједник одбора ту главни-не својпм вољом вец Одлуком скупстине коју би и Лукац требао постовати. Али да он и његови постују Законе РС, овога слуцаја неби ни било. Сада тразе длаку у раду Одбора, када Одбор иде у добром правцу и како би сав његов рад одбацили. Е, па неце да ИДЕ!

Name

Гдје си био Лукачу

27.05.2018 10:38

Тај цовјек из Правде за Давида био на свим сједницама,сједио,нити се несто посебно питао,нема право гласа,а ти се Лукацу одједном на крају сјетио да ти он смета. Кукавицлук.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВИНАР

27.05.2018 10:42

Ја сам био у сали када је Лукач дошао,Бореновић лијепо исчитао одлуку Скупштине из Службеног гласника,одредбе Пословника,закључак који једногласно усвојен да два члана групе Правда за Давида учествују у раду без права гласа,да је дописом Анкетни одбор обавјештен од групе да су Радовановић и Тешановићка њихов приједлог и на све то Лукач их поздрави да би на крају саслушања почео нападати Радовановића. Све је то Лукач намјерно урадио сав тај циркус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста

27.05.2018 10:43

Народ це вам судити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

шефе имаш ли шефа

27.05.2018 10:43

Претпостављам да се овај лик који је коначно и небитан у свему,није увукао шефу у дупе,па је га је шеф смјенио,како то они већ раде,а онда му намјестиле мале спонзоруше шизофренију на радном мјесту,а онда му спрашили кривичну како они то већ раде,и прославили то негдје,онако,како је срамота нормалном човјеку то и посматрати.Оно њихаово како је неко пролупао док се истине дотакне.Али,има све рок трајања,на жалост спали су на ниске гране

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

27.05.2018 10:54

Очигледно је да Лукач нешто крије чим му смета рад Анкетног одбора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре дејан

27.05.2018 12:30

Не НЕШТО, крије он СВАШТА!!! Ал полако, заклела се земља рају, да се тајне све дознају!

Name

Славен

27.05.2018 10:56

Министре, показало се да ви нисте у стању да радите свој посао како треба. Пустите оне који хоће и могу да ураде оно што сте ви требали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиља

27.05.2018 10:56

Чега ли се Лукач плаши?

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Љиља

27.05.2018 12:43

Па није тешко питање - плаши се да ће бити смијењен са Министарске позиције, па онда да ће многе ствари од ових што се пишу по порталимама почети да испитују, подићи оптужница за "тамо неке", разно разне ствари, јер изгледа да је свега било у његовој каријери, панонда судјење за те ствари, па робија, одузимање нелегално стечене имовине! Он стварно има чега да се плаши,а има шта и да изгуби- зато се и бори тако грчевито! Признајем, и ја бих да сам на његовом мјесту! И хвала Богу да нисам!

Name

Самарћанин

27.05.2018 10:58

Да имаш имало части и образа давно би оставку дао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сузана

27.05.2018 10:58

Лукачу срам те било, што не одговараш на постављења питања? Зашто кријеш наручиоце и извршиоце свирепог убиства једног младог човјека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рад Одбора

27.05.2018 10:59

Не може анкетни одбор проводити истрагу и тражити кривца за убиство. Посао анкетног одбора је да утврди има ли политичких и професионалних пропуста у овом случају. Очигледно је да је министар дошао са задатком да сроза утицај анкетног одбора и да закључци истог буду одбачени. Министре не иде ти работа. Народ је најбољи анкетни одбор и у октобру ће рећи шта мисли о теби и твом газди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маг

27.05.2018 11:01

А јест вам га Миле “гурнуо” са тим одбором. Кратка вам памет. Ста це те ако ниста не урадите поводом смрти младица. А таман сте политицки преко Давора уздрмали власт. А сад и себе увукосте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Маг

27.05.2018 12:04

Миле је сам себи" гурнуо" са Лукачом. Живи били па видјели

Name

За Мага

27.05.2018 12:13

Није брате Леми је гурнуо Лукачу Иличу и другим.Пустио их да их Анкетна комисија испитује понизио их да њи Бореновић испитује.А измедји осталог народ види циркус Лукача бахатост глупе одговоре .То јесте циљ анкетног одбора да их компромитује понизи.Да се чују њихове лажи.Помисл када бо и коме је лукаћ подносио рачунр изашта радио шта је хтио.Али сад му је изглед пољуљан А видиш баје сад нема нигдје гурнуо је њих да се прже он се ушутио њега нико још не прозива.Ја то сам тако видио са овом анкетом.

Name

Андја

27.05.2018 11:02

Лукач да схвати да није изнад закона,и да треба одговарати за своја дјела,више него очигледно је да нешто крије! Правда за Давида!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаков

27.05.2018 11:03

Анкетни одбор одговорно обавља свој посао И нема И не треба нико да омета рад Одбора. Пуна подрска Одбору!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

27.05.2018 11:05

Министар нам је брука и срамота, мислим да је дошло коначно вријеме да поднесе оставку и оде. На чело МУП-а РС треба да дође неко ко је частан и поштен човјек, који је професионалац у свом послу, а не да штити режим и његове тајкуне!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

27.05.2018 11:06

Лукач напада Борислава Радовановића члана Анкетног одбора НСРС и не жели да одговара на његова питања, износећи податке о човјеку, који су у овом случају споредни (оптужница против Радовановића). Мој Лукачу осим што си нечастан показујеш да си и необразован или безобразан, јер не знаш за пресумпцију невиности тј да нико није крив за дјело које му се ставља на терет, док правоснажном судском пресудом му није утврђена кривична одговорност и одређена санкција. Зато не тражи изговоре већ одговарај на постављена питања професионалца и не прави се луд и не скривај убице!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Истина

27.05.2018 14:23

Анкетни одбор од 5 чланова је именовала Скупштина и тај Радовановић није међу њима, односно није члан Анкетног одбора. Одбор сам неможе именовати своје чланове, утуви то себи у главу. Одбор може на сједницу позвати кога хоће да исту прати, слуша и гледа, али ти људи немогу учествовати у раду Одбора нити испитивати некога. У томе је ствар. Бореновић је незаконито, супротно прописима на мала врата у Одбор увео два нова члана. Немогуће.

Name

Истина

27.05.2018 20:01

Цим ли те то Лукац задузио па га толико бранис?! Истина це изаци на видјело, да ли било 5 цланова одбора или било "незаконитих" убацивања. Грехота је једног младог зивота за дупе криминалаца!

Name

Тапија

27.05.2018 11:20

Лукаца смијенити под хитно. Па зар му није доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Огњенка

27.05.2018 11:24

Тражимо одговоре истину. Правда за Давида! Ко прикрива убице, криминалце. Врх. Господине, Лукач радите свој посао. Истина, се мора сазнати. Уништена једна младост. Стиди те се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

27.05.2018 11:30

Младост нам одлази. Зашто :зато што државом владају профитери који мисле само на себе. Сконтали су млади Лукачу у каквој држави живе, немају посла и још поред тога не осјећају се безбједно. Страшно. Дајте нам одговоре. КО ЈЕ УБИО ДАВИДА???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукавица

27.05.2018 11:36

Лукач Кукавица. требало га је судити за војни пуч из 1998. године, овако сад је он министар и управља судбинама људи попут Драгичевића и многих других.

ОДГОВОРИТЕ
Name

љутакрајина

27.05.2018 11:52

Када овај Лукац овако јавно не постује дрзавне институције, какав је тек тајно?!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

аааа

27.05.2018 12:31

Недај се министре Лукацу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бабиц

27.05.2018 20:02

Да ли ти заиста вјерујес у то сто писес?!

Name

Дарко Миха

27.05.2018 12:35

Ако постоји закон и ред онда би министри требали то поштовати и више од других

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

27.05.2018 12:38

Лукач покушава све како би се што мање говорило о ономе што занима јавност, а то је зашто је полиција покушала подметнути настрадалом младићу крађу за коју се испоставило да је није ни било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муки

27.05.2018 13:09

Колико затвора оно добисе специјалци лукацеви сто убисе невиног цовјека у висеграду?

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!!

27.05.2018 13:23

Зар скупстинска вецина која је донијела Одлуку о формирању Анкетног одбора није том одлуком дефинисала права и дузнпсти Анкетног одбора. Како та вецина, цијој политицкој опцији припада и Лукац, за оволико времена од формирања Анкетног одбора није пронасла греске у раду тога Одбора и није реаговала на "пропусте" које види САМО Лукац? Лукац има дебеле разлоге сто овако реагује, па их треба добро изанализирати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Армагедон

27.05.2018 14:41

Апсолутно тацно, којим правом министар Лукац говори у име НС РС, уопсте није овласцен за то. Цовјек напросто не зна ста је законодавна, а ста изврсна власт. Јос једна злоуптреба полозаја и прекорацење овласцења од стране министра Лукаца. Скупстинска вецина је донијела Одлуку о формирању Анкетног одбора и његовом саставу, нема ста ту да министар Лукац коментарисе, он МОРА да постује одлуке НС РС. Институције на сваком кораку крсе закон, крсе Устав, појединци из институција РС свакодневно злоупотребљавају полозај, прекорацују своја овласцења, то ради сви политицари, застрасујуце. Ко зна како це се ово све заврсити. Отисли смо у 300 пм.

Name

ГМТБР

27.05.2018 13:30

Поздрављам ботове власти и ботове опозиције..... ја како цете се тек искривити за тастатурама , далеко је октобар.Ал издржите,занимљиви сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

wет

27.05.2018 14:21

Хахаха бас

Name

Ре

27.05.2018 14:24

А, нећеш поздрав упутити и реалним коментаторима?

Name

Халло СНСД

27.05.2018 14:44

Шта се ви поистовецујете са недостојним појединцима из СНСД-а. У тој странци ( иако је не волим, као ни њихову опозицију) има доста паметних људи. Свако нормалан би се дистанцирао од умрљаних појединаца, они нису ни памет ни снага те странке. Напротив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.05.2018 15:22

Наведи једног паметног цлана СНСД. Ако мозес да се сјетис.

Name

Педја_93

28.05.2018 07:21

Лукааац оставку поднесии

ОДГОВОРИТЕ