Три сата младић висио на стијени

Припадници Горске службе спашавања Србије помогли су младићу из Београда, који се заглавио на литици високој десет метара на планини Космај.

Србија 27.05.2018 | 11:08
Три сата младић висио на стијени
Из Горске службе су навели да је младић висио три часа на стијени у каменолому, држећи се за једно дрво, пренијели су београдски медији.

Младић из Београда, који има викендицу у близини каменолома, одлучио је током шетње с пријатељем да се спусти низ стрму страну каменолома. Током спуштања је дошао до мјеста одакле није могао "ни горе, ни доле", наводе из Горске службе.

Његов пријатељ је позвао полицију, а она Горску службу спашавања, чији су припадници уз помоћ опреме дошли до младића и спустили га на тло.

Горска служба спашавања упозорила је грађане да не иду неприступачним тереном "привучени жељом за авантуром" и да не прецјењују своје способности, јер то води у опасност.

Уколико им се то, ипак, деси, спасиоци су поручили грађанима да је најбитније је да остану мирни, да процијене своју ситуацију и позову Горску службу спашавања Србије, која ће у најкраћем року реаговати да притекне у помоћ.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Синнy Боy

27.05.2018 09:50

Није тачно да није могао ни горе ни доле. Могао је доле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

боро

27.05.2018 10:39

Ко га к... гони да се вере по гудурама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.

27.05.2018 16:32

Ето,испито је терен.Не иди више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д.

27.05.2018 16:35

И нека обнове вц на жељезничкој станицу у Новом Саду.Наплаћују а најгори вц.

ОДГОВОРИТЕ