Шокиран нападима министра Лукача

Бранислав Бореновић, предсједник Анкетног обора формираног Одлуком Народне скупштине с циљем сагледавања свих релевантних чињеница везаних за случај страдања Давида Драгичевића, изјавио је данас да је шокиран нападима министра унутрашњих послова Републике Српске Драгана Лукача на рад овог одбора.

Република Српска 26.05.2018 | 19:39
Шокиран нападима министра Лукача
Подсјећа да је Анкетни одбор именован одлуком скупштинске већине, у којој је и странка чији је Лукач високи функионер.

На првој сједници, након именовања, Анкетни одбор је, како наглашава, донио пословник о свом раду, којим је одлучено да група „Правда за Давида" предложи у састав овог тијела два своја члана, без права да гласају.

''Дописом од 18. маја обавијештени смо да ће у име групе 'Правда за Давида" у раду Анкетног одбора учествовати Борислав Радовановић и Љиљана Тешановић. То је министар Лукач знао, као што смо ове детаље прецизно наводили и на почетку сваке сједнице Анкетног одбора, на којима су изјаве дали представници тужилаштва и полиције, међу којима и јуче министар Лукач'', нагласио је Бореновић.

Истиче да је невјероватно да министар унутрашњих послова Републике Српске није седам дана реаговао на састав одбора, односно ни јуче на самом почетку сједнице, све док није требало да одговори на питања и представника групе „Правда за Давида".

''У посљедњих неколико дана министар је у више наврата показао да не поштује законе републике коју представља. Мијешао се у истрагу и рад тужилаштва, јавно износио лажне оптужбе против грађана за тешка криивчна дјела са међународним елементом (оптужио у Скупштини Давидовог стрица за факовање Фацебоока и пријетио пријеким судом)'', рекао је Бореновић.

Фрапиран је, каже, нападом министра Лукача и непоштовањем Народне скупштине и њених тијела те позива министра да поштује одлуке највишег законодавног тијела Републике Српске.

Додао је и да су све одлуке Анкетног одбора, који је званично почео с радом након објаве скупштинске одлуке о „Службеном гласнику Републике Српске" од 11.марта, једногласно усвајане.

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач данас је у отвореном писму поручио да је Анкетни одбор, на челу да Бориславом Бореновићем и подршком СДС-а, злоупотријебио повјерење Народне скупштине да спроведе истрагу у вези са смрћу покојног Давида Драгичевића, те позвао парламент Српске да заштити своје органе и просторије.

(БН/Фена)

Коментари / 96

Оставите коментар
Name

Заблуда

26.05.2018 17:44

Тачно је да је Анкетни одбор изабрала Скупштина гласовима актуелне власти, али и сам Бореновић зна ко је изабран у Скупштини у Анкетни одбор. Пет чланова, пет посланика. А он што зове са улице људе да буду на састанцима и као да постављају питања, па то нема нигдеј у свијету. Те људе Скупштина није изабрала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

26.05.2018 18:06

Браво, тацно до срзи.

Name

Феникс

26.05.2018 18:09

Ти људи су патриоте и господа, цаснији, постенији, храбрији, струцнији, елоквентнији од вецине насих министара (ситних, проданих дуса), они су прави представници насег народа... Свака цаст господину Бориславу Радовановицу- људини

Name

Да да

26.05.2018 18:16

Ал је и посланик снсд гласао за улазак групе Правда за Давида

Name

Халоо

26.05.2018 18:33

Људи "са улице" и бирају. Имају право да питају. Нема недодирљивих

Name

Глас народа

26.05.2018 18:35

Са овим потезом си Бореновицу унистио РС!!!Нека нам је драги бог на помоци!!!Откуд сад тај лик Радовановиц кад су биле двије зене предлозене?Каква недораслост ситуацији !!!Имао си сансу али си је глупо пропустио.Поиграо си се Скупстине.Ако је Лукац рекао да подноси кривицну пријаву против тог лике у Скупстини зар ти је требало двапут реци а и да се залио ти би опет негодовао и ако је под истрагом како си имао храбрости да га уведес у Скупстину!!!Хаос слиједи збогом РС!!!Погазили сте све настрадале у свим досадасњим ратовима!!!Позурите да продјете Брцко на вријеме!!!

Name

Бањалука...

26.05.2018 18:38

Ти "ЗАБЛУДА "бас зивис у заблуди..то нису људи с улице..они имају своје име и презиме и цланови су фб групе ПРАВДА ЗА ДАВИДА.. И ти си један обицан полтрон ..дупелизац...папан...

Name

Ре глас народа

26.05.2018 19:21

Цитам понекад коментаре на неке цланке који се овдје објављују инемам против да свако изнесе своје мисљење,али људи понекад открију кроз коментар понесто о себи,као сто сад знамо да је овај господин сто се представља као "Глас народа" тески психијатријски слуцај и требао би медицинску помоц

Name

Заблудо

26.05.2018 19:41

Ти себи баш даде име како треба. У великој си заблуди.

Name

Психијатар

26.05.2018 19:41

Нас министар је и психијатар.Ста казе тај Радовановиц треба да иде на психијатрију.Па тај је јаци од Аце Ранковица јеботе.Они висе не затварају у затвор они затварају људе на психијатрију.Страсно.

Name

Ре Заблуда

26.05.2018 20:04

Лукац нема појма о послу који ради, легално је заврсио само основну сколу, остало су купљене дипломе. Цовјек нема појма о струци.

Name

Ханибал

26.05.2018 20:07

Радовановиц је заврсио нормално сколу, Лукац је био макро у јавној куци, ил неко мозе доказати да није,

Name

За Глас народа

26.05.2018 20:09

Јадан је тај народ чији си ти Глас

Name

Глас народа

26.05.2018 20:31

Необразовани посланици водје странака це направити туцу у скупстини а она и у народу а ви рамислите ста следи!!!!

Name

Ре Заблуда

26.05.2018 20:48

Анкетни одбори су пракса у свакој парламентарној дрзави. У одбор се мозе звати било ко, уколико за то има интереса. То сто се теби и Лукацу не свидја састав, то је васх лицни проблем. Проблем свих нас је сто тај психицки болесник мисли да је изнад закона. Није далеко дан кад це и орузје потwгнути на народ. А тад це бити касно.

Name

Заблуда

27.05.2018 06:03

Читам коментаре и реакције и једноставно немогу вјеровати. Људи, дајте се уозбиљите мало и гледајте ствари реално. па неможе се Пословником о раду Анкетног одбора мијењати Одлука Скупштине, то је немогуће. То би Бореновић требао знати, он претендује да води Републику Српску а не зна водити Анкетни одбор. Нема нових чланова Анкетног одбора сем оних које је Скупштина изабрала, шта је Вама. Па јесте ли некад' гледали како ради Одбор Конгреса у САД-у?. Може радити јавно, може довести кога год' хоће да слуша и гледа испитивања, али неможе нико постављати питања сем чланова Одбора. То нема нигдје у свијету. Довести људе буквално са улице да испитују ида буду чланови Одбора?! Бореновић је подилазећи неком' од овог' направио циркус и прекршио је норме и правила. И шта је битно што је Драго Калабић гласао за такав Пословник. И он или не зна да то није у реду или је намјерно то урадио само да би Одбор направио процедуралну грешку. Ја нисам уопште у заблуди него многи од Вас који или незнају неке ствари или их једноставно неће да знају.

Name

дадо

27.05.2018 20:01

Не дај боже да румени дође на власт,зна ли ико да ли је румени икад ишта радио у животу осим политичке плате?

Name

Заблудо

28.05.2018 07:20

Па да заблудо, дијелим твоје мишљење и додајем да је превелика одговорност на анкетног одбору. Требало их је све лијепо спровести са лисицама и онда испитати на одговарајући начин. Онако како се испитује, а онда нема НЕЋУ. Гдје још има да људи изговоре онакве бљувотине за младог Драгичевића који је подмукло убијен, да су то часни људи сами би дали оставке због гадости и пропуста у својим редовима. Али они то не желе, јер су предубоко загазили. Достојанствени људи признају кад гријеше, а овдје нема ни Д од Достојанства! Зашто штитите убице??? Зашто оправдавате свирепо убиство??? У затвор с вама!!!

Name

Заблуда

28.05.2018 08:11

Ја незнам да ли ти уопште знаш читати, јер ако знаш онда си морао видјети да ја нигдје нисам поменуо Драгичевиће, нити покојног Давида, нити оца Давора. Писао сам о нечему сасвим другом, али то твој ментални склоп изгледа неможе разумјети.

Name

Јован

28.05.2018 11:05

Хаха, овај је шокиран, какав циркус!

Name

Заблудо

28.05.2018 13:09

Заблудо, ово је био твој изазов на који се упецало твоје писање, шегачење и управо је то твој ментални склоп учинио. Знам ја читати између редова. Данима називати неког "људима с улице" ... То је узалудни ударац испод појаса. Али навикли смо и није избијен дах.

Name

Заблуда

29.05.2018 09:15

Жалосно је, али ти незнаш стварно ништа. Јадна је држава и земља коју ти и такви као ти буду уређивали. Сутра по пасош па преко границе, једина алтернатива. Овдје је неписмено 95 % људи.

Name

Бореновићу

26.05.2018 17:46

Свака част на досадашњем ангажману. Мало ми "запара" уши Лукачева констатација да Радовановић нарушава углед институције Народне скупштине РС... министар је брзо заборавио да су скоро у тој истој Народној скупштини сједили припадници "Српске части"... само ме занима по ком основу они могу а Радовановић не може, обзиром да у тој групи има доста осуђиваних особа, сумњиве прошлости. Лицемјеран аргумент министра МУПа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

26.05.2018 18:17

Е СВАКА ЧАСТ, то смо заборавили

Name

МРКИ

26.05.2018 18:49

А СТА БИ СА ЈЕДНИМ ИЗ СРПСКЕ ЦАСТИ УБИСЕ ГА ПРИЈЕ ДВА ДАНА БОЈАН ОЗЕГОВИЦ

Name

Сценарио

26.05.2018 19:35

Радовановиц је ту само изговор који је Лукац сам или по нецијем савјету смислио да дискредитује анкетни одбор и скрене пазњу са основног питања "Ко је убио Давида Драгицевица",засто је то полиција покусала затаскати и засто сад у сарадњи са тузилаством опструису истрагу

Name

ГоранБЛ

26.05.2018 20:18

Тацно. Браво. Инаце лица која имају криминални досије који су се бавили дрогом, проституцијом и многим другим стварима. Страсно је на ста је спала НС РС. А и да не заборавимо улазак полиције са орузјем да би "заститили" малу салу.

Name

Арсеније

26.05.2018 17:49

ХА, А ШТА СЕ МОГЛО ДРУГО ОЧЕКИВАТИ, ТО ЈЕ ДОДИКОВА ГАРНИТУРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

26.05.2018 18:11

ЗНА ЛУКАЦ ЦЕГА СЕ БОЈИ, РАДОВАНОВЦ ЈЕ САМО ИЗГОВОР, АЛ ДЗАБА МУ ЈЕ КД СЕБЕ И ОД ПРСВДЕ СЕ НЕ МОЗЕ ПОБЈЕЦИ

Name

Гласац По Сбојој Савјести

26.05.2018 18:06

ОКТОБАР ЈЕ НА ПРАГУ, СА НОВИМ ЉУДИМА У НОВЕ ПОБЈЕДЕ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

26.05.2018 18:32

Није забрањено сањати!

Name

Правда за Давида!

26.05.2018 18:50

Памет у главу, и гласајмо...

Name

Суад

26.05.2018 19:39

Доле банда

Name

пропаст..

29.05.2018 09:08

Сзп це добити гласое вас који сте најактивнији а порталима.Уствари ,половина,посто се један јавља под три "ницк-а"

Name

ВИД

26.05.2018 18:15

ОВО ЈЕ ЦИРКУС И ВЕЛИКО РАЗОЧАРЕЊЕ ЗА СВЕ НОРМАЛНЕ ЉУДЕ! НЕЗАСЛУЖУЈЕМО БОЉЕ КАД СМО ОВЕ ИЗАБРАЛИ! КАТАСТРОФА И ЖАЛ ЗА ИЗГУБЉЕНИМ ЖИВОТИМА У РАТУ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ Коста

26.05.2018 18:15

Радовановицу јос није доказана кривица.Лукац би требо да зна,а зна да Нико није крив док се не доказе кривица,па тако и услуцају Радовановиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

углед

26.05.2018 18:35

А папци не нарушавају углед Скупстине ????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин худ

26.05.2018 18:36

Ста министар глуми, разбијо дјете од 19 година и судјеному за то али су настимали да то застари. А Радовановиц није осудјен вец оптузен у монтираном поступку од истог тог министра и његовог криминалног ганга. Да има дрзаве министар би вец био у затвору. Ко је за психијатрије види се министре, ти хистерисес и пријетис пријеким судовима док Радовановиц подноси правне акте и предузима законске радње које ви нецете а морали би одрадити. Министре јави се ти на клинику за дусевне болести мозда добијес мању робију када се установи да си неурацунљив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

26.05.2018 19:55

ЛУКАЦ ЈЕ ДАНАС ПОКАЗАО КО ЈЕ И КАКАВ ЈЕ ДА ЈЕ ПРАВНЕ ДРЗАВЕ ОН БИ ДАНАС ИЗАСАО ИЗ СКУПСТИНЕ СА ЛИСИЦАМА НА РУКАМА А КАКО ЈЕ ИЗГЛЕДАО ПОТРЕБАН МУ ЈЕ ПСИХИЈАТАР

Name

Драгана

26.05.2018 18:56

Матирао га Бореновиц са цистим цињеницама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За драгану

27.05.2018 19:21

Нидје везе драгана

Name

Пукао

26.05.2018 18:58

Лукач је пукао,знао је седам дана које у анкетном,прочитао му Бореновић на почетку саслушања и кад је доживио потоп правио циркус и био доњи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даx

27.05.2018 08:03

Лукач би ипак требао. поднијети оставку из моралних разлога јер се уплео ко пиле у кучине.

Name

Професор

26.05.2018 18:58

Одржа му Бореновић предавање са прве године.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гедзован

27.05.2018 20:06

Провала године.

Name

xнxx

29.05.2018 07:36

Е мој професора која провала''Бореновић одржао предавање'' ха ха ха ха .......................

Name

омерта

26.05.2018 19:00

Лукач је сарадник најорганозиванијих и најзлогласнијих нарко кланова на Балкану и контролише продају њихових наркотика на великом дијелу тероторије Балкана, зато се понаша тако разбојнички, јер може да убије кога хоће и када хоће у било којем дијелу од Љубљане до Београда и Будве. Нека ти је алах беганбер на помоћи када се открије шта си и ко си министре Лукачу, јер Бог ти не може и неће помоћи. Правда за живог Борислава радовановића, а свакако "Правда за Давида"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прави борци

26.05.2018 19:19

Браво за СДС и Анкетни одбор. Како ви то зовете људе који траже законитост и правду, ,,људи са улице". Нису они људи са улице, они су борци за истину и правду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко

26.05.2018 19:31

Поштовани суграђани,сународници чланови и присталице странака Сзп-а.,Вама је суђено да вјечито будете опозиција као што је владајућој коалиццији суђено да вјечито буде на власти.Лоша вам је карма а то се не може промијенити.Узалуд тај бијес просипате умјесто да сагледате реалност и помирите се са реалношћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахахах

26.05.2018 20:45

лаки је мало нервозан,о чијем бијесу причаш,министар ти је мало нервозан,мало више...

Name

Вук

26.05.2018 20:47

Стари флоскуле ти неце помоци, стари ако имас цињенице наведи, ако немас разгули. Мислс да је неко зељан јефтине пропаганде.Цитава прица је око момка који је звјерски убијен , на цијем тјелу има 100-ак хематома, поломљене вилице и гле цуда успут изврсио суицид. Бандо вриједјате интелгенцију народа.Зато летите

Name

Ре

26.05.2018 21:23

Хахахаха ТИК ТАК ТИК ТАК

Name

Ин

27.05.2018 18:28

Ранкооо пробуди се то је сан . Сањас ранко негњави нас својим сновима

Name

алтернатива

29.05.2018 13:18

Мислим да је најбоље да све странке осим СНСд-а распусте своје цланство и расформирају скупстину. Па сви у СНСд. Кад буду једини сав свијет це видјети оно сто ми овде вец знамо, а то је да зивимо у дрзави горој од Сјеверне Кореје. А онда це кренути да једу сами себе јер неце бити другог кривца, и то це бити крај. Не крај Републике Српске, него овог криминалног резима.

Name

Неписмена Славица Матијаш

26.05.2018 19:36

Анкетни одбор под хитно мора саслушати неписмену Славицу Матијаш која је била дежурни тужилац кад је Давидово тијело пронађено. Неписмена Славица Матијаш је криминалац и припада правосуднополициској злочиначкој организацији која уништава МУП и правосуђе Републике Српске већ 13 године. Чланови правосуднополициске злочиначке организације су мучили и брутално убили ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА,а његово тијело су намјерно оставили оног јутра кад је неписмена Славица Матијаш била дежурни тужилац како би се увиђај одрадио онако како одговара члановима правосуднополициске злочиначке организације чији је члан и неписмена Славица Матијаш. Славицу Матијаш не да треба саслушати него је треба ухапсити због њене сурадње са криминалцима и узимањем новца од истих за уништавање доказа у тужилаштву. Славица Матијаш има цијену својих тузилацких услуга и то зна читава Бањалука! ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

26.05.2018 20:09

Та Славица Матијаш је била укључена и у убиство оног Чубриловића који је становао код Лукачевог кума ЂОЛЕ,а Чубриловић био на потјерници ИНТЕРПОЛА и нашао уточиште ко Лукачевог кума,сасвим случајно. Убијени Чубриловић је био члан једног опасног нарко картела и са собом је имао 4 милона еура кеса,а послије његове ликвидацији код ЂОЛЕ,Лукакачевог кума,у кући гдје је убијени био подстанар,сасвим случајно није нађен новац. Мислим да је ликвидација Чубриловића и Давида Драгичевића јако,јако повезана и крајње је вријеме да се о томе проговори. А сто се тиче оне накараде Славице Матијаш,она је криминалац и преварант која је као тужилац мирођија у свако криминалној чорби. Славицу Матијаш треба у затвор на максималну казну. Олош,олош,олош!

Name

Ранко

27.05.2018 18:02

За Вука Тачно је да има трагова повреда али те су поврде лакше природе или како се званично зову лаке тјелесне повреде које нису изазвале смрт.Оне услед дејства биохемијских процеса и након смрти остваљају утисак на посматрача какав остављају али оне су опет само лаке повреде које су вјероватно настале у једној од више туча у којима је тога дана Драгичевић учествовао и којима је по свему судећи био склон. Вјероватноћа да је ријеч о убиству је прилично мала мада није сасвим искључена.Али ако се убица притајио а нема свједока,нити се посредним путем то лице може довести у везу са Драгичевићевом смрћу онда је полиција у том случају немоћна.Немоћна би била и свака друга полциија.

Name

Протић Србољуб

26.05.2018 19:37

Пет људи хе именовала Народна скупстина И оне требају радио у мандату ОСТАЛИ НЕ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Он неће

26.05.2018 19:38

Најлакше је рећи НЕЋУ, то ми сви знамо! Ништа друго се није требало ни очекивати од овог министра који штити зликовце. Само срамота, то смо и заслужили, може им се и то је крај испитивања. Он неће и неће, а зна рећи све је лаж. Знамо ми да је лаж!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дусанцули

26.05.2018 19:39

Министар унутрашњих послова треба да поднесе оставку због тога што је рекао да ће (говорећи у име дир. полиције, откуда му то, тужилаштво доказује и тврди) доказати кривично дјело које наводно почино начелник општине Теслић. Народски речено, који је он к....?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

26.05.2018 19:43

Дрзак, непрофесионалан, неваспитан, оцигледно је да несто крије, непостује законе ни дрзавне ни моралне, има 30 инспректора и немозе ријестити убиство у граду од 200 хиљада становника. Ста ми градјани да мислимо о теби министре???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГоранБЛ

26.05.2018 20:20

Не мозе ријесити: - слуцај Зоља - слуцај бацања бомбе под ауто недавно - не мозе ниста сто га не занима. Цек дајте неке сто смо пустили на слободу прије 6 мјесеци да ухапсимо. Прави цланак како се докторица захвалила министру Лукацу како је боља полиција него у Свајцарској. хахах будала.

Name

роле

26.05.2018 19:58

Еј сиједи,ако су вам то "програми" за Октобар,онда це те се угасити као опозиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Роле

26.05.2018 20:43

Послије избора, промјене и само промјене.Струцни,образовани, морални и способни на позиције!Направити тимове људи који знају и хоце,НЕВЕЗАНО ЗА СТРАНАЦКУ ПРИПАДНОСТ.У супротном, банкрот и исељење.

Name

Бореновицу господине

26.05.2018 20:09

Постовање за Вас!Понасање,манири,емпатија,интелектуалац.Господину Радовановицу, који се храбро ухватио у костац са злом,могу само реци капа доле и хвала Вам!Подхитно врацање правих друствених вриједности, образоване и моралне високопозиционирати.Ко не зна да се понаса, говори,ради свој посао - смијенити.РС је са својих 800 000 становника требала бити Свајцарска.Нови Београд има толико становника.Катастрофа.Промјене или комплет исељење, овако висе не иде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

26.05.2018 20:20

Нисам присталица ни једне странке. Сви су исти. И само се боре за власт. И позиција и опозиција. А лицно не вјерујем да је власт умјесана у убиство Драгицевица. И то бас сад у изборној години. То су британске и америцке слузбе одрадиле са насим издајницима. Није момак био јос ни надјен а кренули су са притиском јавности. Лици ми на сценарио Дос-а у Србији. Стиснуте песнице. Нека нам је Бог на помоци свима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За ре

26.05.2018 20:41

Ма одмах се види да ниси присталица ни једне странке. А и ја сам потомак руских кнезова али ми људи нешто не вјерују. Баш чудно.

Name

рс

26.05.2018 20:48

А што брате мили,па ову је државу народ стварао,и народ ће је опет одбранити,о чему причате забога,

Name

Ако

26.05.2018 21:32

А ако ови твоји побједе нек је вама ухљебима Бог на помоћи јер ми робови из реалног сектора одосмо да радимо у мрску вам соросевску Европу,па онда сами себе опорезујте да би добијали плате.Доста је било израбљивања,и понизавања.

Name

Канада Ре, Рс

27.05.2018 05:10

Хајде, богати, додај и канадске или ако хоцес лицно мене у ту твоју болесну конструкцију. Према информацијама које сви знамо Давида су муцили припадници полиције док су га родитељи и градани тразили и док се полиција само правила да га трази. На који нацин размисљас, цини ми се и да би родену дјецу зртвовао за ове криминалце на власти којима си дозволио да те убиједе да је цитав свијет против РС. Тебе и такве као ти убједују да сви нападају РС и на тој тези опстају на власти . Ти , упласен за РС И'м вјерујес и цутис , муцис муку како да презивис , док они пљацкају , богате се, купују виле на свјетским егзотицним дестинацијама, јахте и хеликоптере, слазу украдене паре у банкама на Рајским и осталим острвима, саљу дјецу на мрски И'м Запад да " студирају" и ни то И'м није доста, поцели су да вас и убијају. А сто се тице песнице, објасни ми засто један Новак Доковиц и остали спортисти после побједницког меца или сета исто тако дизу руку са стиснутом песницом. Много , изгледа , гледас РТРС . Тамо је програм врви оф теорија завјере, али ту је Баја да те спаси и тебе и РС пљацкајуци ти последњ марку а сто је најгоре униставајуци будуцност твоје дјеце. А ти и даље мисли како су Давида Драгицевица убиле британске и америцке обавјестајне слузбе . Господе Бозе помози овом цовјеку, помоц му је оцигледно потребна.

Name

зА ДЕБИЛЕ

27.05.2018 05:20

КАКАВ РЕТАРД И ОНДА ТИ СА ОВАКВИМ ДЕБИЛИМ ИДИ НАПРИЈЕД И У ЕВРОПУ!!

Name

РЕ

27.05.2018 07:55

Па да несто крију не би долазили овдје људи из Сарајева(полиграфиста) из Љубљане(еxперт за анализу снимака видео камере),не би се материјал слао на вјештацење у ЗГ и БГ.Понудено је и ФБИ-у да помогне истрагу,а они ништа.Таман посла да ФБИ ради против свога плана!Мени само ова реаговања показују колико је нас народ болестан,има тога и код других народа,само је у нас знатно изнад неког прага подношљивости.

Name

Марко

27.05.2018 08:27

Видимо све, класицна манипулација.

Name

За Канаду

27.05.2018 10:02

Кажеш да према информацијама које сви знамо Давида су нучили припадници полиције? Које су то информације и како их ти знаш у Канади, а ми овдје не знамо? Реци, одакле су те информације и ријеши овај случај брате мили.

Name

боб роцк

26.05.2018 20:31

Лукац се небоји никога....Цовјек има срце ко Русија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Боб Роцк

26.05.2018 21:28

Боји се и те како Боје Гасановица који га је спријецио да преузме ПС у Брцком у вријеме бабине револуције

Name

Ре боб роцк

27.05.2018 08:14

Па што га онда мораше насилу мобилисати? Против његове воље, како је сам написао у тужби у којој је тражио одштету за рањавање

Name

Марко

27.05.2018 08:28

Лукац главу горе, кад схвате овце да су изманупилисане саме нек се сисају....

Name

Младенко Шепур

29.05.2018 01:40

Зашто бранити тога Лукача,ако је истина да је тужио Р,Српску,и наплатио одштету од исте.Он је на тај начин рекао све о саби ,ко је и какав је.А појединци се упињу овдје бранећи такву особу,зашто?Није он једини који добро наплати своју"љубав"према Р.Српској и народу,већина је то учинила већ одавно,жалосно, а истина,Изгледа да Р.Српску највише воле они што најмање имају користи од ње,и не краду је.То је права љубав.

Name

ДА

29.05.2018 11:01

ПА ТУЧЕ ДЈЕЦУ ПО ИГРАЛИШТИМА!БРАВО СРПСКИ ЈУНАЦИ!

Name

милана

26.05.2018 20:40

Овај и не зна ништа осим пријетити,али,сила Бога не моли а Бог силу не воли мој министре,поднеси оставку прошло је твоје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВДА за давида

26.05.2018 22:17

Милораде милокраде смјењуј овога Лукаца инаце си готов у октомбру ...Миле бојис ли се смјенити овога ратног командоса ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

срето

27.05.2018 06:33

Зна ли неко, ко је и чиме се бавио Драгичевић да би цијели полицијски врх и био умјешан у његово убиство?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

27.05.2018 07:56

Тест за Бореновица од овог слуцаја зависе избори.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

27.05.2018 09:31

Зао ми је Бореновица. Ухвацен у сопствену клопку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

опомена

27.05.2018 09:54

Ово треба да буде опомена свим политичарима.Данас сутра ако и кад се промијени власт, НИЈЕ ВАЖНО КО ЋЕ ЧИНИТИ ВЛАСТ, сви треба да ЗНАЈУ шта не пролази више код народа. И позиција и опозиција треба то да зна. ДЈЕЦУ НЕ ДАМО!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

27.05.2018 17:30

НИЈЕ МИ ЦУДО КАКО СЕ БАХАТО ПОНАСА ЛУКАЦ ..ВИДИ СЕ КО ИМ ЈЕ АЛФА МУЗИЈАК...НАУЦИЛИ ОД АЛФА БАЈЕ.XАXАXА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н

27.05.2018 18:50

Шта рећи на ово све срамно са Лукачеве стране а анкетни одбор је добио врућ кромпир,ту ће бити великих проблема које ће тешко ријешити али правду треба истјерати до краја.Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело Михаило

28.05.2018 07:08

Срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

радомир

28.05.2018 09:15

У саставу анкетног одбора је човјек за кога је подигнута оптужница за покусај убиства. Зар такав човјек треба да ријешава како је угашен једам млади живот. ТО МОЖЕ САМО КОД НАС. ТО ЈЕ ОНО КАД СЕ РАДЕ СТВАРИ ИЗ ИНАТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ффим

28.05.2018 14:30

Па ко лазе тај и кеаде тај је спреман на све цак и да убије.Ста оцркиват да те изљуби у оба образа.хе хе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лик

28.05.2018 14:34

Министар све зна бас све ко кога јебе ко је психијатријски слуцај ал не зна ко је убио малог Давида ,Вукелица ....Ристу Дјогу , Маузера.....то незна оно сто би требао и морао.Но са купљеним факултетима нисте и немозете дорасти висини задатка за којо сте именовани.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

слуцајни

28.05.2018 14:53

Како те није срамота да користис једног унесреценог цовјека за своје политицке поене .

ОДГОВОРИТЕ
Name

харе

28.05.2018 15:46

Доказ да власти није у итересу истина и да се политика гура у први план.Не заборавите да је преседник се умјесто у слуцај први кад је посјетио несретне родитеље.Мислио је да Це прочи као код жељезничара, али ово је један млад живот у питању. Ово сто кротикују овај одбор и овако пису гледају свој интерес њих цека казна ако не на овом свијету ода на другом тамо нема корупције и мита.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сане

28.05.2018 18:18

Браниислав Бореwновиц је нај бједнини политицар , користи људску нтрагедију за своје лицно промовисање . биједник највеци .

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ЈОВАН

29.05.2018 10:59

ЈОВАН ЈЕ ОВАН И БЕЗ МОЗГА И ЕМИЦИЈА!

ОДГОВОРИТЕ