Откривено како је страдао младић

Извршена је обдукција беживотног тијела које је пронађено на локалитету Вршана код Тузле, а како је досад утврђено, ријеч је о 21-годишњем Амару Рамићу, који је нестао 2. маја ове године.

Република Српска 25.05.2018 | 21:26
Откривено како је страдао младић
Ову информацију потврдио је и његов отац Мехмед Рамић који је истакао да су чланови породице препознали Амарову одјећу. Како сазнаје Тузлански.ба у Тужилаштву Тузланског кантона, прелиминарни резултати налаза обдукције показују да је узрок смрти прострелна рана главе, а трагови пронађени на мјесту догађаја указују да се највјероватније ради о самоубиству.

У Министарству унутрашњих послова Тузланског кантона, пријаву о проналаску беживотног тијела на локалитету Вршана Полицијској управи Тузла упутили су грађани, а након изласка екипе на терен утврђена је истинитост информације.

С обзиром да је тијело пронађено на неприступачном терену, увиђају се приступило тек јутрос, а обавили су га припадници Сектора криминалистичке полиције МУП-а ТК и кантонални тужилац који је наредио обдукцију.

Беживотно тијело пронађено је у поодмаклој фази распадања што је додатно отежало утврђивање пола, а потом и идентитета особе.

Тијело је такође доста оштећено што је инспекторима отежало утврђивање идентитета, јер су прикупљали дијелове.

О узроцима смрти из Кантоналног тужилаштва у Тузли данас нису могли говорити, с обзиром да се чека писмени налаз обдукције, а узети су и узорци ткива за ДНК анализу.

Амар Рамић посљедњи пут је виђен 2. маја ове године. Његов излазак из стамбене зграде у којој је живио скупа са својим родитељима у насељу Брчанска Малта у Тузли забиљежиле су надзорне камере.

У његову потрагу били су укључени припадници Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона, Федералне управе цивилене заштите, те чланови породице и бројни пријатељи. Због чега се овај студент Електротехничког факултета у Тузли одлучио на чин самоубиства те када га је извршио, за сада није познато.

(Агенције) 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

модрицанин

25.05.2018 19:40

Нико не написа јесул насли пистољ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово Је Немогуце,

25.05.2018 20:36

Само студенти ,неразумем висе ниста ,катастрофа .

Name

ре.МОДРИЦАНИН

25.05.2018 20:37

ЦУЈ САМОУБИСТВО А НЕМА ПИСТОЉА. ИНТЕРЕСАНТНО ПРАВДА ЗА ДАВИДА

Name

Тузлак

25.05.2018 22:26

Ово стварно преврсило је сваку мјеру. Ста се ово десава са омладином. Нико ме не мозе убиједити да је момак сам изврсио самоубиство. Јако фин момак који сигурно није имао разлога да дигне руку на себе. Момак који је студирао,бавио се спортом,миран увијек био,никад нико проблема није имао са њим ,нити родитељи нити његови врсњаци једноставно дијете за позелити и овако да заврси ово стварно се несто десава насој омладини. Ко убија ову дјецу,питање је свих питања. Вец ме паника хвата јер и сам сам родитељ. Досло ми је кад изадју вани да се спремим и за њим. Ал де бозе исмијават це га други. Ово несто се опасно десава ово није самоубиство ово је убиство. Бозе цувај нам дјецу !!! СТРАСНО....

Name

Цицко

26.05.2018 02:49

Ово јос један Давид..

Name

Ре Модрицанин,

26.05.2018 04:32

Срварно си досадан ,је ли то све сто знас.

Name

Ахмо

25.05.2018 21:22

Ево и ови стручњаци одмах доносе закључак самоубиство,а сто неби било убиство?Сто сви зуре да се похвале како брзо ураде посао а сад почињу сумње.Ето ја први мислим да је убиство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.05.2018 06:22

Нај лаксе им је тако. Гдје год нема свједока реци да је самоубиство. Да се наси струцњаци неби пуно муцили и ста урадили то им је најлаксе реци. Уствари то су струцњаци са заврсеном основном сколом и купљених пар диплома и није оцекивати другације мисљење. Јадни родитељи поред оволике боли за дјететом јос их понизавају и лазу. Сауцесце породици и да издрзе све муке и боли. Мада им зивот висе нема смисла сад им само преостаје да се и они боре за правду и истину.

Name

Страсно

26.05.2018 03:36

Бозе ово је постало страсно . Изгину омладина ,а нико не одговара за то . Људи ста нам се догадја???

ОДГОВОРИТЕ