Лукач нешто крије о случају Давид?

Пред Анкетним одбором Народне скупштине РС у случају смрти Давида Драгичевића данас су на питања одговарали министар унутрашњих послова Драган Лукач, главни тужилац Окружног тужилаштва Бања Лука Желимир Лепир и поступајући тужилац у предмету Давид Драгичевић, Далибор Врећо. Саслушање министра Драгана Лукача било је посебно напето. Лукач је одбио да одговара на питања Борислава Радовановића, суспендованог припадника МУП-а који је у Анкетном одбору представник групе "Правда за Давида".

Република Српска 25.05.2018 | 21:20
Лукач нешто крије о случају Давид?
У вријеме проналаска тијела покојног Давида Драгичевића био сам на службеном путу у Африци, рекао је пред Анкетним одбором министар унутрашњих послова Драган Лукач.

Лукач је рекао да му није познато да по проналаску тијела Давида Драгичевића није извршен преглед садржаја џепова, нити ко је донио одлуку да се тијело без прегледа садржаја џепова превезе на градско гробље као и да му није познато да ли је приликом транспорта и боравка на градском гробљу тијело било под полицијским надзором.

Министар Лукач је рекао и да није било увидјаја у кући која је наводно опљачкана, да је то пропуст, али да пљачка није одмах доведена у везу са случајем нестанка Давида Драгичевића.

МУП никако није квалификовао дјело, а на пресу 26. марта је изнесена само криминалистичка верзија, рекао је Лукач пред Анкетним одбором.

Лукач је рекао и да му није познато да Завод за судску медицину нема форензичку лабораторију за анализу крви, урина и осталих трагова на наркотике и да не може да цијени има ли налаз који је потписао патолог Жељко Каран доказну вриједност на суду јер то није његов посао.

Министар Лукач негодовао је због учешћа Борислава Радовановића блогера и суспендованог припадника МУП-а у раду Анкетног одбора у име Правде за Давида и одбио је да одговара на његова питања.

МУП није прикрио ни једну чињеницу завршио је министар Драган Лукач.



Поступајући тужилац Далибор Врећо је пред Анкетним одбором рекао да због истраге не може много да говори, али је рекао да никакав проблем не представља то што тужилаштво још није оквалификовало случај.

На питање да ли постоји могућност да су Давиду подметнути предмети пронађени у џеповима приликом транспорта од мјеста проналаска до Градског гробља, главни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука Желимир Лепир је рекао да се та могућност истражује.

Члан Анкетног одбора Недељко Гламочак, Лепира је питао да ли је тужилаштво дало наредбу за другу обдукцију, што је тужилац негирао и навео да је рађена по захтјеву породице, и да није био присутан поступајући тужилац. Накнадно је изјавио да је узорак мозга из друге обдукције узет и послат на анализу. (Гламочак га је потом питао да ли ће бити релевантан и узорак и налаз?)



"Ја мислим да ће бити релевантан. На основу чега, ако не учествујете ви у тој другој обдукцији"?

"Па зашто би био правно невалидан. Па на основу чега га уводите у предмет? Немате наредбе о обдукцији, немате извјештај о обдукцији, нисте присуствовали обдукцији.

Па обдукцији не мора присуствовати тужилац, није предвиђено, ни реобдукцији. Али узимате званичан узорак? Па узели смо тај узорак. Да нисмо узели узорак и да нисмо користили и тај налаз, онда би заступници рекли ви нећете да прихватате то.

Што га нисте узели у првом налазу? Што га нисте узели из обдукције?

Није узео Каран. Зашто? Па није узео, откуд ја знам. Његова су правила била да узима све узорке, то није узео. И каква је повреда ако смо накнадно узели. Није никаква повреда". 

Закључно са данашњим саслушањем Драгана Лукача, Желимира Лепира и Далибора Вреће, Анкетни одбор до сада је саслушао седам лица: директора полиције Дарка Ћулума, начелника Управе за организовани и тешки криминалитет Дарка Илића, начелника Управе крим полиције Синишу Кострешевића и патолога Жељка Карана.

(БН) 


Коментари / 93

Оставите коментар
Name

Роки

25.05.2018 19:27

Са њима нецемо далеко стици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамота

25.05.2018 21:04

Какви шарлатани на тако важним функцијама.

Name

Цицко

25.05.2018 21:12

Све сами криминалци..

Name

Миро

25.05.2018 22:45

Лепир је увијек био склон подвалама још док је био судија.

Name

Дадан 78

25.05.2018 22:49

Ићи ћеш ти Лукач у Киншасу.

Name

Миро

25.05.2018 22:50

И повесћес друштво.....

Name

Хоце ли неко

26.05.2018 04:16

Поставити питање, тамо гдје треба, ста је Министар полиције радиоу Африци?!? Од каквог знацаја је за Републику Српску, и њене становнике, тај његов "службени пут", колико је насих пара из буџета потрошено, и ста се с тим добило? Хоце ли неко тим питањима да се позабави?

Name

милоКрадови стручњаци

26.05.2018 05:11

Ето народе погледај сад какве "стручњаке" плаћаш, то су све људи које ако не директно онда индиректно на позиције поставио преЦедник милоКрад доДицк. Кредити се дижу да таквим "стручњацима" не закасни плата ни један дан. Па у ентитским институцијама нема 1% нормалних људи, једини критериј за запошљавање је број сигурних гласова које су скупили ти ухљеби!

Name

Борко

26.05.2018 06:26

Хоце ли нам Синиса Михаиловиц у емисији Ревизија објаснити мало гдје то путује Лукац. Ономад се предано бавио Црнадком док им овај није у емисији узиво гузове испомјеро.

Name

Озрен

26.05.2018 06:37

Каква спрдачина од правосуђа!

Name

Молим Вас

26.05.2018 10:40

Драги наши из БН ТВ, ријетки којима јос вјерујемо, провјерите ово, посто није неважно - гдје је Министар унутрасњих послова Републике Српске био прије 2 мјесеца, посто је сам рекао да је био у Африци, ста је радио тамо, каква је корист Републици Српској од тог "службеног пута", колико то кошта, ко је платио те трошкове? Ви сте озбиљна Тв куца, моле вас ваши гледаоци, позабавите се овом темом! Унапријед хвала!

Name

СРАМОТА

28.05.2018 07:26

СРАМОТА СВЕ ЈЕ ОВО ЈАСНО.ОНИ СЕ ПРЕПУЦАВАЈУ.НИКО НИСТА КОНКРЕТНО НЕЦЕ ДА КАЗЕ КАКО ЈЕ МОМАК ПРЕТУЦЕН И СТО СУ НАСТАЛИ ТОЛИКИ ПРОПУСТИ У ИСТРАЗ И АФРИЦИ БИ ЉУДИ ОЗБИЉНИЈЕ РАДИЛИ ИСТРАГУ.

Name

'Дрзава' Република Српска

25.05.2018 19:27

Народна Скупстина и анкетни одбор немају никакве надлезности над правосудним системом цији је дио тузиластво. Тако да само дзабе паламуде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леа

25.05.2018 20:27

Какав правосудни систем???

Name

За леа

26.05.2018 04:40

Хахаха, бас тако - назалост!

Name

Вања

25.05.2018 19:31

Која је то група превараната Све их у затвор Не треба Каран да се извлачи тиме сто нема сву опрему , да је поштен цовјек урадио би све сто треба и тражио од дугог завода као и увијек помоћ да би окончао случај медјутим то није била прича и он је мислио да је народ глуп и наприцао приче говорећи како је дијете умрло у четири сата тачно ! Па како га није срамота , да је његово дијете у питању горјела би Бања Лука сигурно али тудја дјеца нису важна само њихова ! Стока

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.05.2018 01:54

А ви сте сви неки струцњаци.

Name

За вања

26.05.2018 04:56

Каран испаста "гријехе из младости", гдје је ухвацен у недозвољеним пословима, помилован, ал мора док је зив за слузи олоси. На њему се види и да се одао пићу, и да је један пр по пао лик. Погледајте само његов "говор тијела" на тој прес конференцији и све це вам бити јасно - натјерали су га да додје и да прица то сто је њима мило!

Name

Дилетант

26.05.2018 05:06

Е мој Вања и теби слични који си ти дилетант и незналица,а себи си узео за право да ти коментаришеш струку.Што се Карана тиче човјек је све професионално одрадио,констатовао све повреде и утврдио узрок смрти утапањем.Вријеме смрти у свим службеним документима узима се вријеме нестанка особе које утврђује и саопштава патологу службено лице или породица,а не патолог.Патолог на основу тих сазнањаиздаје потврду о смрти која служи само за извод из матичне књиге умрлих,а обдукциони налаз се доставља искључиво поступајићем тужиоцу.Све друге околности утврђују истражни органи,а не патолог.Толико о поступку и надлежностима патолога.

Name

за ре

26.05.2018 06:29

Не ти си стручњак, а ми смо само људи.

Name

Ја

25.05.2018 19:36

Ово су људи на високим и одговорним функцијама а ниста не знају.Фуј.Брука и срамота за њих као људе а и "струцњаке". Образа немају а гуз...ци се не боје!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За ја

26.05.2018 10:47

Нису то никакви стручњаци, то је багра полуписмена, до неписмена, да купљеним дипломама, скупљени са коца и конопца, а главна ставка им је да су партијски одговарсјуци.

Name

Робин худ

25.05.2018 19:37

Радовановиц је струцнији,интелигентнији и постенији од свих које је до сада испитивао анкетни одбор. Министар је невјест у скривању истине као и његови подцињени. Запетљали су се у својим лазима до те мјере да сваки иоле нормалан цовјек мозе јасно видјети да се ради о злоцинацкој организацији незапамценој на овим просторима. Земунски клан је за њих мала маца. Потпуно је јасно да тузиоци,инспектори,патолог и сви укљуцени у овај слуцај буквално стријепе за свој зивот и дрхцу у присуству министра Лукаца .

ОДГОВОРИТЕ
Name

зорандоц

25.05.2018 21:11

Знате ли Ви ко је Борислав Раденовиц и како је радио свој посао и засто је суспендован и засто је психијатријски слуцај? Или сте само плацени да писете лази. Не браним никога, ал немојте лагати народ...

Name

РАЈНА

26.05.2018 06:27

Кажи те Ви господине , што знате да и ми знамо. Оно што ми знамо ми смо рекли, а ако ви знате друго ви изнесите , Кажите зашто је човјек како ви кажете суспендован и психијатрија . Ал последња реченица вам је најбоља, ко ви се бринете за народ, душебрижник , е неће моћи.

Name

Ре Зорандоц

26.05.2018 07:09

Не знам које Борислав али знам ко је Лукач. Плаћеник који је наплатио своје родољубље . Неко га зове генералом, за тај чин треба школа да се заврши, потом још много да се ради и полазе за сваки чин . Доста обезвређивања свега сто се дотакну. Правда за Давида.

Name

@ ре зорандоц

26.05.2018 10:55

Тако је, све потписујем, какав црни Генерал, које је он војне школе завршио, доста висе шупљих прица, и варања овог напаценог народа! Правда за Давида, правда за све нас!

Name

За зорандоц

26.05.2018 11:13

Радјеновиц је сколовани полицијски кадар, инспектор, који није хтио да ради по њиховим "правилима", да га полуписмени дјилкоси тумбају, па се побунио, и био суспендован, а дјилкоси ту имају свој "рецепт"- ко не игра по њиховим правилима бива проглашен лудим, и крај приче.

Name

Туга и жалост

25.05.2018 19:39

Ови из тужилаштва немају појма јесу ли пошли ил су дошли! Да си Лепиру давно урадио посао како треба и јасно дефинисао процедуре не би ти свако у тужилаштву млатио по властитом нахођењу. С друге стране, вама то и паше, тако прикривате сав криминал који радите...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Право??

25.05.2018 19:54

Има ли право представник Правда за Давида да поставља питање? Ако има, с којим правом Лукац неце да му одговори?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија Власеница

25.05.2018 19:56

Све је увезано сад је потпуно јасно,појединци из полиције контролису тузиластво као најобицније пијуне. Овај анкетни одбор је то све показао. Хвала посланицима сто су их конацно јавно разоткрили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лепир се

26.05.2018 05:13

Искомпромитовао као Судија (ко не зна о чему је ријеч, нек мало претрази по интернету), зато су га и поставили на ово мјесто да могу манипулисати с њим по својој потреби. Драги моји, па нисте ваљда мислили да на тако важну функцију може сјести неко постен, и радити онако како треба и по закону?!

Name

калимеро

25.05.2018 19:56

Јадан је онај којег ове крвопије штите,које фаце,који тикови,какав поглед...фуј...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даре

25.05.2018 19:57

Какви бескичмењаци 2 мјесеца тужилаштво паламуди само да се ме замјере Лукачу и Илићу. Фуј фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

26.05.2018 05:20

Јел то Лукач био на службеном путу у Африци, ма доста је. Чуј, Африка. Који је то бијес.

Name

За ре

26.05.2018 11:25

Да, цуј Африци, бас тако?! Ма свака част Африци, немам ништа против, ал каква је то за нас интересна зона, ајде да је Русија, Кина, ил' нека западна земља, па бих разумијела, ал Африка?! И засто он, зар и само име његове функције не говори ста му је и гдје му је посао? Господо цита ли ко ове коментаре, и ако цита, хоце ли се ко позабавити овим питањем, које народ вец неко вријеме поставља?

Name

Сви на робију

25.05.2018 19:59

Треба анкетни одбор да закључи само једно: робија за прикривање и заташкавање убиста и тачка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

25.05.2018 19:59

Е нека је Бореновић искључио микрофон Лукачу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вала баш!

25.05.2018 20:41

Било је лијепо гледати кад га укину, а овај се распиштољио у свој својој охолости. Човјек је зло на двије ноге...

Name

@ вала бас

26.05.2018 05:17

Мали ПРЦКО! Куку леле, добро казе стара пословица :"отров је у малим фласама"!

Name

КО ЈЕ ЛУД А КО ЗБУЊЕН?

25.05.2018 20:04

"Лукач је рекао и да му није познато да Завод за судску медицину нема форензичку лабораторију за анализу крви, урина и осталих трагова на наркотике и да не може да цијени има ли налаз који је потписао патолог Жељко Каран доказну вриједност на суду јер то није његов посао." Откуд њему онда подаци (које износи на скупштини) о присуству алкохола,марихуане и ЛСД??? Погледајте изјаву након 31:10 пошто цијели видео траје 1:25:24 хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=_п_бWБмБхqМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

26.05.2018 06:16

Није судски валидан доказ. Сваки адвокат би то могао да обори на суду . Али може да покаже и да помогне у истрази ако је лице конзумирало или било у додиру са таквим супстанцама. Рецимо по европи на аеродромима те у појединим случајевима на такав начин контролишу да ли су путници под дејством нецег забрањеног или на свом пртљагу или одјеци имају трагове истог.и у сваком случају је јефтинија и брза варијанта. И судски не може да буде доказ. Мислим да је ово све пренадувано .И да народ троши енергију без потребе.

Name

Лиценца

26.05.2018 07:02

Да ли Каранов налаз може бити судски документ ако нема лиценцу за рад? То је као да возите ауто без регистрације. Да би имали лиценцу морате имати редовно присуство на стручним предавањима, конгресима... јер је то доказ континуиране едукације. Не улазим у стручност, али радити без лиценце је кривично дјело.

Name

Ре лиценца

26.05.2018 08:43

Ја сам рачуновођа и сваке године морам продужити лиценцу јер би у противном послодаваци којима водим књиге били одговорни због ангажовања неовлаштеног лица. Шта онда рећи у случају кад тај налаз одлучује о нечијим животима?

Name

Зоки

25.05.2018 20:04

Какви људи сједе у институција ма и још су неприкосновени па то је страшно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако треба,

26.05.2018 05:09

Такав им вођа..

Name

Леа

25.05.2018 20:28

Лукач отишо по алиби у Африку...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

26.05.2018 06:31

Воли човјек сафари по прашумама , воли он то иза дрвета, " човјек" је свестран , воли и напред и отпозади, ловити дивље животиње.

Name

мирко

25.05.2018 20:39

Ови из анкетног одбора су сепо мом мисљењу требали боље потковата прије сваког разговора са појединцем. Као лукац казе нисам рекао да је имао наркотике у крви или ста вец одмах пустит снимак сто је изјавио да је давид то користио. Море ја би њих испрескакао само тако. То би уосталом могао сваки нормалан цовјек који има здрав ум и није затрован политиком. Овдје и будала види да несто не стима, ниједан одговор ниодкога није добијен гдје неко стоји иза својих ријеци, само пребацују лопту, не знам, то је њихово, ја се не уплицем у то, то они знају итд итд итд. Какав земунаки клан па италијанска коза ностра је за ове цица маца, луд вакат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.05.2018 21:17

У принципу тешке сељацине на врху институција и ми се чудимо сто нам је овако.Ја ове људе нисам могао слушати, јер говоре шатровачким језиком или језиком чаршије,улице.Свака друга је не знам,нисам чуо,нисам био.Ко зна можда. Зло од људи за невјеровати оцима.

Name

За мирко

26.05.2018 05:30

Па зато је он у старту онако и побјеснио на Борислава, јер је знао да му највећа опасност управо од њега долази! Није ту ниста случајно! И само вам једну ствар могу рећи, теско појединцу који упадне оваквима у шаке - оном дјетету нек Бог да Царство Небеско, теско су му били задњи часи! Зато пријатељи и брацо дрзимо се заједно, устрајмо и истјерајмо истину и правду до краја да се ово ником висе не деси!

Name

лукавенко додиценко лепириценко стевндиценко спириценко

25.05.2018 21:03

Знају они све све на давидов трг па по кратком поступку вјесала емем И'м фамелију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола

25.05.2018 21:14

Лукац је најопаснија карика у СНСД.Он дрзи Додика у саци и тако ради ста хоце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Симић

26.05.2018 06:13

У праву си! То је толико видљиво, срамота је да нико не подноси оставку. А Додик никога из МУП-а очигледно не смије смијенити због држања у шаци...

Name

Најслабија карика злочиначког ланца је

26.05.2018 07:03

Лукац.

Name

Стријела

25.05.2018 21:24

Који су то ликови, просто ми вријеђа интелигенцију. Прави дилетанти на позицијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Франкфурт

25.05.2018 21:54

Мајко Милан само кад се процитају презимена ових ликова Лукац. ..Врецо. ..Лепир. ..Цулум стице се неки негативан утисак. Ко их скупи све на једно несто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

25.05.2018 22:20

А шта има да овај зна..он као да је посљедњи прашинар,па ако шта начује у станици,добро и јесте!

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ куку нама са нама

26.05.2018 11:36

Не брини ти, како он знаде за себе- толику имовину набрати- виле, станове, пословне просторе, хотеле...а овамо као мутав, ништа не зна! А зна на слабијима од себе тренирати строгоћу?!

Name

БУКА

25.05.2018 22:32

Треба сад Бука опет да направи анализу тј поређење свих изјава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

26.05.2018 04:13

Замислите , слузбени пут у Африку . Ни мање ни висе него бас у Африку. Мозда у Јузно- африцку републику да му пренесу искуства у убијању младих црнаца. Да " цовјек" утврди знање како убити неког И при томе мирно спавати. Вјероватно сматра да це му такво искуство требати И у убудуце. А мозда је исао на одстрел африцке дјеце тек толико да смири узаврелу погану крв. Ово двоного бице је монструм И од њега је сваста оцекивати. Имам утисак да би био у стању И да убије ону дјецу на тргу сто су уз Давора само да остане у фотељи . За овог Врецу није никакакв проблем сто тузиластво након скоро два мјесеца није оквалификовало слуцај. То једино мозе да знаци да га никад неце ни оквалификовати . О оном свиленом нецу ни да коментарисем . Узас ! И он главни тузилац!? Има ли те Бозе? Ни Алл Капонеова мафија И'м није дорасла. Назалост, измуценом Давору преостаје дуга И мкотрпна борба. Осим ако се не деси десавање народа сто је , изгледа , једини нацин да се одстране ове сотоне из институција РС. Нагласавам да ме не интересује ниједна политицка партија тамо И да задња реценица није усмјерена ни прерма коме сем према овим сотонама. Пресли су све границе оног сто људски мозак мозе прихватити. Лицно , свима њима зелим само да проду оно кроз ста је просао И кроз ста пролази Давор Драгицевиц . Свјестан сам да је сурово али боље нису ни заслузили ста раде овом цовјеку. Назалост , ви који зивите на тим просторима сте навикли на оваква И слицна десавања. За мене који дуго зиви у Канади такве ствари су непојмљиве И изазивају у мени буру емоција. Онако монструозно убиство нецијег дјетета И сво то такоде монструозно затаскаване и то од водецих особа у институцијама се није десило нигдје у свијету. Ста треба јос да вам ураде да бисте се пробудили?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

26.05.2018 06:19

Ала таворис као стомачни вирус . Ти треба да му одредјујес гдје ће путоват.

Name

Дијаспора

26.05.2018 07:05

Управо он и њему слични су компетентни да то кажу . Живе у урођеном систему, гдје се новац пореских обвезника не троши тек тако.

Name

Ре: Милан

26.05.2018 10:21

Који си ти болид. Исао цова онародним парама на плацени годисњи да по Африци мало убија антилопе и зебре снајпером, ко сто је радио у рату. Осладило му се да убија снајпером ко последња поган...

Name

За Милан

26.05.2018 11:45

Е синко мој, иди ради неки постен посао, да те се дјеца једног дана не би стидјела, кад цују ста је тата радио,и како је за сићу образ продао - не брани багру, јуце је то био Давид, а сутра можеш бити ти.

Name

Бламаза

26.05.2018 04:27

26 на прес конференцији није изнесена крим8ниластицка верзија како тврдис министре вец озбиљне оптузбе на рацун покојника за које ви ни онда ни сад ни никад немате нити цете имати доказе.Како сте саопстили да су дзеповима покојника надјени цакија (свајцарска)и кљуцеви а сада тврдите супротно да нисте били упознати засто скривате истину.Суспендовали сте инспектора кији није направио пропуст око увидјаја у спорној куци јел се наеради о вецој материјалној стети и вриједности.Имате слусбену забиљеску о свему кад у које доба и на које околности је контактиран влад ик спорне обијрне куце сто сте преко Илица покусали потурит покојном Давиду Драгицевицу и немозете то одбранити сад и доказати вец се водите претпоставкама а не кљуцним и одлуцујуцим цињеницама.Засто нисте суспедовали Икица и Цулума па они су изнијели оптузбе на прес конференцији на основу цега.???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

За бламажа

26.05.2018 11:51

Управо тако, и Илића и Ћулума, али и Лукач да лети, као и комплетна Влада, оваква нака...на, каква јесте. И да се поведе истрага о њиховим дјелима и недјелима. Амин!

Name

Иикови

26.05.2018 04:35

Цуј неце да одговара на питање суспендованог оокицајца.Па министре правиде психијатријски слуцај од цовјека који је паметнији и интелигентнији од вецине и висе од половине садасњих инспектора мупа срамота нека вас је ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Топ

26.05.2018 04:45

Ха ха цуј неце да одговара на питања цовјеку против којег муп води поступак какве везе има дисципкински поступак са темом Убиство Давида Драгицевица.Нека министар објасни ако је цист цега се боји и пкаси.Радовановиц је способан полицајац али знамо како пролазе способни и добри пилицајци обицно најебу у зивоту а они криминогени е они наптедују у висе цинове то је проблем свих полицијских агенција у БиХ јел их контролисе и поставља покитика......

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

26.05.2018 06:36

Магистар Лукач,је комплексаш и веома фрустрирана особа. Сад смо видјели колико му смета,заправо,овај инспектор из Приједора,смета му јер није лажњак као он,смета му јер је образован и веома интелигентан човјек.За разлику од "магистра"Лукача,код којег је све лажно,почев од дипломе,требало би га питати гдје он заврши његову школицу? И друго,"магистар правних наука",Лукач би требао знати да су и Никола Тесла и Ајнштајн лијечени у психијатријској болници,али "магистар",да би то знао, морао би прочитати бар једнну књигу.

Name

борац

26.05.2018 04:52

Дали су толико неспособни да немогу наци поциниоце ??Мозда састављено је то по политицкој подобности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре борац

27.05.2018 05:58

Е мој борче, има код њих још по који образован и способан инспектор, али ствар је у томе, да они не желе да открију кривце, већ се свим силама труде да их сакрију, и да цијелу ствар затаскају.

Name

легија

26.05.2018 05:48

Овај Лепир незна ни овце чувати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Легија

26.05.2018 16:38

Како те није срамота?! Види се да их зна цувати!

Name

БОБИ

26.05.2018 05:54

СВИ СМО ЧУЛИ ИЗ УСТА ДАРКА ИЛИЋА РИЈЕЧ ЗАДЕСНА СМРТ А ЛУКАЧ ТВРДИ ДА НИКО ИЗ МУПА НИКАД НИЈЕ КВАЛИФИКОВАО СМРТ (УПОРНО)И САД МЕНЕ СТАВЉА У НЕПОВЈЕРЕЊЕ А ЖЕЛИМ ВЈЕРОВАТИ МУПУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За боби

26.05.2018 12:11

Е брате драги како цес вјеровати, кад видис какав је то олош- то што је Илиц тад испричао на тој конференцији, важило је за тад, покушали су то одрадити тако, на брзину, осрамотити момка, успут покојног, и његову фамилију, ставити тачку на све, гурнути у ладицу, и мислили су то је то- па не би им било први пут да су ти тако одрадили?! Ал диже се отац (у свом свом раду и болу), подржа га народ, и наста проблем по багру?! Сад, измедју осталог, треба објаснити, те теорије, са те конференције, јер то једноставно, висе не дрзи воду.

Name

Младјан

26.05.2018 06:01

Сви су нервозни цупају по себи на лицу збуњеност избеценост Упетљани у мрезу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

26.05.2018 06:09

Овакве глупане још свијет није видио.Они као да су дошли сад од оваца Овај "магистар правних наука",комплексаш мало већи,он је низак и мален,самим тим је искомплексиран,начин изражавања им је врло занимљив,не одају утисак високо образовних људи.Ова два глупана ме не чуде,они су школице купили,али ме изненадјује Лепир,ипак се он образовао у неким бољим временима ,да му је тако вокабулар сиромашан,могло би се рећи прост.Занимљиво,за републичког јавног тужиоца још пред пензијом. Баш занимљиво какви неписмени и необразовани људи,обнашају такве значајне функције.Али,шта очекивати,у земљи у којој влада,простак,примитивац и кретен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има тога..

26.05.2018 09:41

Само треба послушати како говори и излаже онај Тегелтија, прецедник ВСТС, па све одмах бидне јасно.

Name

Неписмена Славица Матијаш

26.05.2018 06:18

Лукач као и сви из правосуднополициске злочиначке организације крију неписмену Славицу Матијаш која је по директиви организације радила увиђај и потурила украдене предмете Давиду у џепове,а свјесни су да је неписмена Славица Матијаш најслабија карика правосуднополициске злочиначке организације и боје се да ће пропјевати! Зато било не позова дежурног тузиоца који је радио увиђај,а то је неписмена Славица Матијаш! Под хитно ухапсити Славицу Матијаш и ето идеаланог свједока сурадника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

26.05.2018 06:55

Славица Матијаш би имала штошта за рећи,анкетни одбор се треба позабавити споредним ликовима и слугама злочиначке организације,као што је Неписмена Славица Матијаш,такодје Радјени и Ћулуми,

Name

ЗОКИ

26.05.2018 06:40

Лепир је сељацина,муљатор и посебна прица који је спреман на све,а посебно кад је у питању лова.Њему се немозе вјеровати,а сам говор и ријецник о њему говоре све,доста арогантан и надмен.Јадна Дрзава са оваквим људима у титиној дрзави је једва Адвокат био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Зоки

26.05.2018 12:49

Не браним Лепира, али "сељачина", свакако није, фин је као комшија и познаник, пажљив, диплому је стекао на вријеме, у младости, и поштено. Е сад човјек воли попити, а шта ћемо сад, нико није идеалан, ту су га вјероватно, у ухватили, па се десило то са тим станом, и кад једном удјеш у то врзино коло, ту одступања нема. Нема наравно, ни оправдања, али за разлику од осталих ликова, интелектуалац је прве класе, а и господин!

Name

@за зоки

26.05.2018 14:16

Што би се рекло, дала баба динар да удје у коло, а сад би дала пет да изадје!

Name

Певаљка - све џукац до џукца у власти

26.05.2018 06:56

Овај министр, Додиков послушник у пакету ће отићи са цијелом свитом са трона, само је питање времена. Добро су се упетљали, мислили да ће им и овај пута проћи, ал се жестоко заје*али.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

26.05.2018 08:19

Лепир, Врећо, Ћулум, Лукач, Каран, Додиг... Има ли неко на ...ић?

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ дијагноза

27.05.2018 06:01

Нема, то је тренутно забрањено!

Name

Миња

26.05.2018 09:08

Исли смо у Африку да садимо паприку :)))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

26.05.2018 10:14

Цуј, на слузбеном путу у Африци! Није он био на слузбеном путу, него узео плацени одмор да мало о дрзавном троску убија зивотиње по Африци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

За коментар

26.05.2018 13:03

Па бас фино, о Државном трошку кажеш, па ја колико се у то разумијем, та Државном смо ми, и то онда значи на наш трошак. Мало сам прогуглала, па видим да се цијене нпр лавова за одстрел крећу од 25 до 50 хиљада евра, или долара, зависи да ли су узгајани за ту сврху, или дивљи, па то не би било лоше испитати, ако има неко у овој нашој, уприпаштеној Дрзави, да се тиме бави?! И да се сазна ко је то платио, буџет, тј ми, или он, јер ако је и он, одакле му толике паре за такве глупости, док просјечан градјанин нема шта да једе?!

Name

дјуро цворовиц

26.05.2018 13:45

Борислав Радовановиц је провео неколико мјесеци у психијатријској установи на посматрању, гдје му је констатована психијатриска дијагноза.Ово је званицна изнесена пред анкетним одбором од стране министра Лукаца.Па ако је то истина онда је свака прица сувисна.Дрзава у којој психијатријски длуцајеви испитују највисе званицнике ентитета.Браво и то је могуце само у БиХ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

самсон

26.05.2018 14:27

Добар је Боро каквих будала у милицији има

Name

Сојиц

28.05.2018 06:35

Слузбени пут у африци ха ха ха ноторна лаз....приватна посјета лов о троску мупа.

ОДГОВОРИТЕ