Рома завршава два посла!

Договорен нападач са славним презименом! Џастин Клајверт има договор у начелу са Вучицом, пишу италијански медији.

Фудбал 27.05.2018 | 14:00
Рома завршава два посла!
Џасин Клајверт је жеља Манчестер Јунајтеда и Барселоне, али је према сазнањима италијанског Калчомерката син чувеног Патрика Клајверта већ договорио прелазак у Рому.

Холанђанин је један од младих нападача који највише обећавају и Ђалороси су сада веома близу да заврше трансфер младог фудбалера.

Договор је постигну у начелу, а сада је преостало да се два клуба договоре око цене. Копљаници желе 20.000.000 евра, док је Рома вољна да да 15.000.000 евра уз високе бонусе за менаџера Мина Рајолу који може да буде главни у целом послу.

Како било, Рома до сада није била ближа потписивању талентованог Џастина који је већ неколико пута истакао отворено да није задовољан како се људи из Ајакса опходе према њему. Рајола ће свакако пронаћи своју рачуницу у овом трансферу, а познато је да он има добре конекције са људима из редова Вучице и да све иде ка томе да ће трансфер бити ускоро озваничен.

Поред Клајверта, Рома је близу довођења фудбалера Аталанте Брајана Кристантеа. Вучица би за овог играча који игра на позицији везисте могла да издвоји 25.000.00 евра, плус 5.000.000 на име бонуса. 

Монћи је наводно имао неколико састанака са директорима Аталанте и са Бепеом Рисом, играчевим менаџером.

Кристанте је ове сезоне био веома битан играч Аталанте, дао је 12 голова и имао је четири асистенције на 47 утакмица.

Уколико Монћи заврши ова два играча биће то баш онако у његовом стилу. И можемо да очекујемо да ће их продати за много већи новац од оног за који су дошли.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар