Шлепер смрскао аутомобил у удесу

Више особа је повријеђено у тешкој саобраћајној несрећи која се синоћ око 21. 45 догодила на ауто-путу Београд – Нови Сад, код Нових Карловаца и Старе Пазове. Како незванично сазнаје „Блиц”, једна девојка је страдала.

Србија 24.05.2018 | 07:42
Шлепер смрскао аутомобил у удесу
Према првим информацијама, удес се догодио када су се сударили камион и неколико возила.

Како је речено у Хитној помоћи у Инђији, њихове екипе су биле на терену, један мушкарац са тешким повредама превезен је у Ургентни центар у Новом Саду, док је неколико особа пребачено у београдски Ургентни центар.

На лицу мјеста изашли су и ватрогасци, а аутомобили који су учествовали у судару су смрскани. Портал “Уживо са новосадских улица” преноси да су ватрогасци скоро два сата секли аутомобил како би дошли до тијела дјевојке.

Како “Блиц” незванично сазнаје, удес је изазвао шлепер који се кретао из правца Београда и који је пробио заштитну ограду и прешао у супротан смијер.

Према незваничним информацијама, међу повријеђенима се налазе и двије особе које су претрпјеле тешке повреде.

Према најновијим, незваничним информацијама, до несреће је дошло када је аутомобил марке БМW при великој брзини “исјекао” шлепер, због чега је шлепер излетио у траку супротног смјера и сударио се са возилом у коме се налазила настрадала дјевојка.

Међутим, тачан узрок несреће показаће полицијска истрага.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар