Надал: Не такмичим се са Федерером!

Рафаел Надал, најбољи шпански тенисер, рекао је да се он не такмичи са ривалом Роџером Федерером и да су њихове каријере специфичне на своје начине.

Тенис 27.05.2018 | 12:30
Надал: Не такмичим се са Федерером!
Надал је у интервјуу за италијанске медије рекао да размишља само о својој каријери, а не о каријерама највећих ривала.

"Не такмичим се са Федерером. По мом мишљењу, он има своју каријеру, а ја своју. Федерер је фантастичан због свега што је урадио, али мислим да сам и ја. Ми имамо добар однос", рекао је Надал.

Рафа је недавно поново преузео водећу позицију на АТП ранг листи, а вероватне ће ту и остати неко време, с обзиром на његову фантастичну форму, али и чињеницу да се Роџер неће враћати тениским теренима пре завршетка сезоне на шљаци.

"Слажем се да смо много пута играли мечеве који су обојици били веома битни, где је било много притиска, али најбитније је да смо увек разумели да је то све само спорт. Захвалан сам на свему што ми је пружено у животу, и на свим стварима које сам урадио и доживео на Туру свих ових година", јасан је Надал.

Шпански тенисер је невероватан ове године на шљаци, освојио је Монте Карло, Барселону и Рим, а следи му Ролан Гарос, где је титулу освајао чак десет пута, а ове године је главни фаворит и уједно и бранилац трофеја.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар