Летјеле бакље: Туча навијача

Две групе навијача Партизана међусобно су се сукобиле ове среде на путу према Сурдулици где црно-бели фудбалери играју финале Купа Србије против Младости из Лучана (19 сати).

Србија 23.05.2018 | 17:25
Летјеле бакље: Туча навијача
До сукоба је дошло на наплатној рампи Наис код Ниша, полиција је морала да интервенише и блокира пут, да би их после сукоба враћала назад.

Како сазнаје Блиц, три аутобуса дошла су из Београда и стала нешто после 14 часова на наплатној рампи. Ту су чекали око 20 минута да стигне конвој аутомобила из Београда, који је долазио у пратњи полиције. Управо у тим тренуцима је дошло до хаоса...

 Видевши супарнике, "гробари" из аутобуса су истрчали и дошло је до жестоког сукоба са завађеном фракцијом навијача црно-белих из аутомобила.



У тучи је учествовало чак око 100 хулигана, коришћене су и мотке и бакље, а неколико десетина њих је повређено.

Како је полиција реаговала, они су се сви разбежали и нико од изгредника није тражио помоћ у Ургентном центру у Нишу, осим шест-седам лакше повређених полицајаца.

Полицајци су и остали на лицу места, како би спречили даље нереде на уласку у Ниш и омогућила проток саобраћаја на наведеној деоници.

Навијачи Партизана су већ неко време подељени у три фракције, а Управа клуба је из тог разлога тражила да се финале Купа не игра у Сурдулици због малог капацитета стадиона и могућности "блиског контакта" између навијача.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Пиxy

23.05.2018 16:33

Какви навијачи, ово су хулигани из фракција.

ОДГОВОРИТЕ