Буфону понуђен четворогодишњи уговор?!

Познати сви детаљи, убачен специјални бонус од 32. 000. 000 евра! Све је наводно на прагу да буде озваничено!

Фудбал 26.05.2018 | 00:00
Буфону понуђен четворогодишњи уговор?!
Ђанлуиђи Буфон није ни близу тога да окачи рукавице о клин, а могао би да брани до своје 45. године!

Тако је, ако је веровати италијанском листу Ла република, замислила управа Пари Сен Жермена која је живој легенди светског фудбала понудила уговор на четири године! Буфон у јануару пуни 41. годину, што практично значи да би каријеру могао да заврши тек на половини пете деценије живота. 

Буфон је заједно са својим агентима обавио, како се истиче, врло конструктивне разговоре с управом Пари Сен Жермена и наводно су обе стране заинтересоване за дугорочну сарадњу. Човек који је обележио целу фудбалску епоху новијег доба требало би од Пари Сен Жермена да добије уговор каријере који би на годишњој бази износио око 7.000.000 евра, када се одбију сви порези. Оно што је новост у односу на све досадашње информације јесте да ће Буфон добити и специјални бонус од 8.000.000 евра годишње како би постао промотер Мундијала у Катару 2022. То значи да би Буфон за четири године инкасирао вртоглавих 32.000.000 евра. 

Мада не делује нимало логично да дојучерашњи капитен Јувентуса остане активан голман у наредне четири године, опет не треба заборавити реакцију комплетне јавности када је Едвин ван дер Сар одлучио да се повуче са места првог голмана Манчестер јунајтеда у 41. години живота, у време када је био један од три најбоља чувара мреже на планети. 

Све, наравно, зависи од врсте договора који ПСЖ и Буфон буду постигли. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар